Dolar (USD)
32.18
Euro (EUR)
35.00
Gram Altın
2499.16
BIST 100
10643.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Filistinliler can derdinde CHP'liler kaos peşinde!

30 Ekim 2023 12:32:15
7 Ekim'den bu yana İsrail tarafından katliamlara maruz kalan Filistin halkı için tüm dünyada dayanışma gösterilere düzenlenirken Edirne'de büyük bir skandal yaşandı. Filistin halkına destek için açılan standa saldıran CHP'liler ortalığı yıktı.

Filistin halkı tüm dünyanın gözleri önünde katliama maruz kalırken, katliamlara sessiz kalmayan insanlar meydanlara inerek Filistin halkına destek gösterileri düzenledi. Başta Türkiye olmak üzere tüm dünyada ateşkes için talepte bulunan insanlar, insanlık ölmedi dedirtirken, Edirne'de gerçekleşen skandal bir olay, bu çabaları gölgede bıraktı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100.yılı için kutlamalarını bahane ederek meydanları dolduran CHP'li bir grup, Filistin halkına destek için açılan bir çadıra saldırdı.

Olay yerinde taşkınlık çıkaran CHP'li grup Mustafa Kemal'in askerleriyiz sloganları atarken çevik kuvvet ekipleri önlerinde duvar ördü.

Skandal görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından CHP'li grubun yaptığı vandallığa yoğun tepkiler yağdı.

Sosyal medya hesabı üzerinden CHP'lilere tepki gösteren gazeteci yazar Serdar Arseven:

"Kendilerine defalarca "MUSTAFA KEMAL'İN İTLERİ, MUSTAFA KEMAL'İN İTLERİ!" diyerek hakaret eden HDP'liye tek lâf edemeyenler..

İsrail Soykırımı mağdurlarına destek için açılan çadırı basarak "Mustafa Kemal'in askerleriyiz!" diye bağırmışlar!

"MUSTAFA KEMAL'İN İTLERİ, MUSTAFA KEMAL'İN İTLERİ" hakaretleri karşısında sessiz kalanlardan İsrail'e tam destek!" paylaşımında bulundu.