Dolar (USD)
32.42
Euro (EUR)
34.78
Gram Altın
2437.80
BIST 100
10082.77
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Gyoder Yönetim Kurulu Başkanı Neşecan Çekici Kimdir?

GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu'nun başkanlığı Neşecan Çekiciye devretmesinin ardından Neşecan Çekici'nin hayatı ve kariyeri merak edilmeye başlandı.
Gyoder Yönetim Kurulu Başkanı Neşecan Çekici Kimdir?
03 Kasım 2023 16:57:51
GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu'nun başkanlığı Neşecan Çekiciye devretmesinin ardından Neşecan Çekici'nin hayatı ve kariyeri merak edilmeye başlandı.

Gayrimenkul sektöründe çatı görevi gören GYODER'in Yönetim Kurulunda görev yapan Mehmet Kalyoncu görevinden ayrıldığını açıkladı. İstanbul Leventte gerçekleşen bir toplantıda GYODER'deki görevinden ayrıldığını açıklayan Kalyoncu yerine gelecek ismin kim olduğunu da kamuoyu ile paylaştı. Kalyoncu, Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği GYODER'in yeni yönetim kurulu başkanını Neşecan Çekici olarak duyurdu. Haberin duyurulmasının ardından birçok kişi Neşecan Çekici kimdir? sorusu için ekran başına geçti.

Neşecan Çekici Kimdir?

Lisans eğitimini İstanbul'da tamamlayan Neşecan Çekici, Marmara Üniversitesi İktisat Bölümünden mezun oldu. Lisans eğitiminin ardından İstanbul Üniversitesinde lisansüstü eğitim yapan Çekici, Para/Banka alanında Yüksek Lisans yapmıştır. Çekici, ayrıca İstanbul Üniversitesi İşletme ihtisasını da tamamlamıştır. Akademik kariyerinin tamamlanmasının ardından Türkiy'deki öncü holdinglerde çalışmaya başlayan Neşecan Çekici, kariyerini yönetici olarak sürdürmüştür. Bu holdinglerde 7 yıl süren yöneticilik kariyerinin ardından 1995 senesinde gayrimenkul sektörüne ilk adımını atmıştır. Türkiye ile uluslar arası birçok platformda gayrimenkul geliştirme ve danışmanlık hizmeti sunan Çekici, çeşitli üniversitede hem lisans hem de lisansüstü programlarda öğretim görevlisi olarak ders vermiştir. Aynı zamanda Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) üyesi olan Çekici, kadın girişimciliği ile sosyal yaşamda kadının daha ileri bir noktada yer alması için çalışmalar yürütmektedir. Çalıştığı alanda çeşitli makaleleri bulunan Çekici'nin SPK Değerleme Uzmanlığı sertifikası da bulunmaktadır. Günümüzde GYODER Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevine devam eden Neşecan Çekici, bugün itibari ile GYODER Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilmiştir.

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Değişti

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı bugün itibari ile değişti. Gayrimenkul sektörünün öncülerinden olan Türkiye'nin Gayrimenkul Platformu GYODER'in Yönetim Kurulu'ndaki isimde değişik yapıldı. GYODER'de Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Mehmet kalyoncu, görevden ayrılacağını katıldığı bir toplantıda duyurdu. Kalyon Holding Yönetim Kutulu Üyesi olarak da görev yapan Kalyoncu, 2020 senesinden bu yana GYODER bünyesinde görev yapıyordu.