Dolar (USD)
32.34
Euro (EUR)
34.74
Gram Altın
2454.33
BIST 100
10218.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Her İnsanın Başına Gelebilir

Geçenler de bir yakınım yanıma geldi ve eşinden şiddet gördüğünü artık çok çaresiz hissettiğini ne yapabileceğini bilmediğini ağlayarak söyledi.
Her İnsanın Başına Gelebilir
13 Mart 2017 10:25:00
Geçenler de bir yakınım yanıma geldi ve eşinden şiddet gördüğünü artık çok çaresiz hissettiğini ne yapabileceğini bilmediğini ağlayarak söyledi.

Zaten geldiğinde de elinin yüzünün mor olduğunu gördüm. Ayrıca ortak bir çocukları vardı ve bu çocuğun bu şekilde şiddet içeren, sorunlu olan aile ortamında yetişmesi de doğru değildi. Böyle bir ortam da yetişmesi çocuğun da ileride psikolojik sorunlar yaşamasına, eşin daha da ileri giderek arkadaşımın canına kast edebilmesine kadar varabilirdi. Böyle bir durumu hiç birimiz istemezdik. Bu nedenlerden dolayı da boşanmasının daha mantıklı olduğunu söyledim ve daha iyi bir şekilde yol göstermesi amacıyla bir avukata gitmemiz gerektiğini tavsiye ettim. Sonra internet üzerinden araştırma yapmaya başladım ve karşıma avukatları bulmuş olduğumuz internet sitesi çıktı. İletişim numaralarından hemen aradım.

Aradığım Da Neler Dediler?

Telefonumu açtıklarında boşanma avukatı aradığımı dile getirdim. Arkadaşımın durumunu arz ettim. Görüşmeye davet etiler. Gün içerisinde gittik ve gördük ki hepsi çok saygılı, anlayışlı, deneyimli, hoşgörülü insanlardı. Bizlere yol gösterdiler ve aile hukuku ile ilgilenen arkadaşlarına yönlendirdiler. Böylece aradığımız avukatı bulmuş olduk.

Avukat Oldukça Anlayışlı İdi

Avukatımız oldukça sessiz ve sakin bir şekilde derdimizi dinledi daha sonrasında aile kurumunun ne kadar önemli olduğunu ancak devam ettiğinde mutsuz olacağını hissediyorsa, aldatmasından kaynaklı olarak eşini affedemeyecekse evliliği sürdürmenin mutluluktan çok mutsuzluk vereceğini belirterek gerçekten boşanma kararı alıp almadığını sordu arkadaşıma. Arkadaşım da kararının kesin olduğunu deyince işlemlere başlatacağını söyledi. Böylece avukatımız gerekli olan evrakları hazırlayarak işlemleri başlattı. İlerleyen aylar da ise boşanma gerçekleşti ve bu boşanma sonrasında ortak olan çocuğun velayeti anneye verildi. Babasına da çocuğunu görmesi için belirli gün ve saatler de izin verildi. Yani sizlerin de eğer bir gün boşanma avukatına falan ihtiyacınız olursa mutlaka avukatlarımız ile iletişime geçin. Sizlerin de hukuki yollar ile çözülmesi gereken dertlerinize derman olacaklarına eminim. Unutmayın aile önemli bir kurumdur ve her kurum içerisinde adalet iyi bir şekilde işlemelidir. İyi günler dilerim.