Dolar (USD)
32.44
Euro (EUR)
34.76
Gram Altın
2434.76
BIST 100
10082.77
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

İbrahim Tatlıses'ten 'Servet' Şov

İbrahim Tatlıses, birkaç gün önce medyada yer alan "serveti dudak uçuklatan ünlüler" listesinde adının birinci sırada yer almasından dolayı sinirlendi ve gerçek malvarlığını açıkladı.
İbrahim Tatlıses'ten 'Servet' Şov
02 Ağustos 2023 14:30:30
İbrahim Tatlıses, birkaç gün önce medyada yer alan "serveti dudak uçuklatan ünlüler" listesinde adının birinci sırada yer almasından dolayı sinirlendi ve gerçek malvarlığını açıkladı.

Ünlü isimlerin mal varlıkları son dönemde merak ediliyor. Mal varlığı merak edilen ünlüler arasında İbrahim Tatlıses ise ilk sırada yer alıyor.

İbrahim Tatlıses son yıllarda yaşadığı ekonomik sıkıntılarla da gündeme gelmişti. Ancak geçtiğimiz günlerde bir haber sitesinde İbrahim Tatlıses servetiyle gündeme geldi.

İbrahim Tatlıses çok sinirlendi

İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından sert bir açıklama yaparak hakkında çıkan haberlere isyan etti ve servetini bizzat kendisi açıkladı.

İbrahim Tatlıses’in geçtiğimiz günlerde haber olan servet listesindeki bilgilerin yanlış olduğunu savunan Tatlıses, mal varlığını yazılı olarak açıkladı ve listeyi "İbrahim Tatlı Servet" şeklinde imzaladı.

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, hakkında çıkan mal varlığı haberlerini yalanladı.
Tatlıses ne kadar serveti olduğunu kendisi paylaştı.
Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, gerek özel hayatı gerekse birbirinden güzel şarkılarıyla gündemden düşmeyen isimlerden biri.
Tatlıses, bu kez de kişisel serveti ile adından söz ettirdi.
Geçtiğimiz günlerde medyada 'serveti dudak uçuklatan ünlüler' başlıklı bir liste yayınlanmıştı.
f4bf3759i2_7f2b7860b89565c6317b4438af357cff.jpg

Kendi servetini paylaştı

Listede belirtildiği gibi bir serveti olmadığını ifade eden Tatlıses, servetini kendi açıkladı.
Tüm servetini yazılı olarak açıklayan İbrahim Tatlıses’in paylaşımı gündem oldu.
İbrahim Tatlıses mal varlığını açıkladı
İşte ünlü şarkıcının mal varlığı...
TGRT'nin aktardığına göre İbrahim Tatlıses'in mal varlığı şu şekilde:
"Seyrantepe'de 1.5 dönüm arsa üzerinde bulunan bir kebap salonu, TV binası, Tatlıses Şirketler Grubu binası, By Tatlısesgiyimin atölyesi ve mağazası, Demirciköy Alarko Sitesi'nde bir villa, Seyrantepe OYAK Sitesi'nde üç daire, Şanlıurfa'da bir daire, Şanlıurfa'da 3 dönüm arsa, İzmir Narlıdere Folkart Evleri'nde bir daire, Hadımköy Günışığı Konaklarında bir villa, 1 tekne, 2 sürat motoru, 2 adet Mercedes marka otomobil, 3 Jeep, 1 limuzin, 20 şirket aracı, Bodrum Bitez'de 48 daireli Tatlıses Paradise apartları ve içinde bir villa, Bodrum Bitez'de 6.5 dönüm üzerine denize sıfır 26 odalı Golo Beach Hotel, Bodrum Bitez'de 6.5 dönüm arsa, Kuşadası'nda 8 dönüm üzerine 6 katlı 157 odalı 314 yataklı Tatlıses Otel, İstanbul'da 5 kebap salonu, Uydu kanalı ve D-Smart'ta yayında olan TV kanalı, birçok ilde ulusal yayın yapan Tempo TV."
tatlisesdogdugumagaraonundeduygusalanlaryasadih30127dc16a_e23f09ee8630e22166da1779ecffd1f4.jpg

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesi Hızmalı Mahallesi'nde bulunan ve ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in doğduğu mağara olarak bilinen mağara, Haliliye Belediyesinin girişimleri ile müze oldu.

İbrahim Tatlıses doğduğu mağaranın bulunduğu evin önünde duygusal anlar yaşamıştı.