Dolar (USD)
32.46
Euro (EUR)
34.70
Gram Altın
2435.57
BIST 100
9929.64
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

İlk senesinde şampiyonluk istiyor

Galatasaray Teknik Direktörü Mancini, sarı-kırmızılı takımdaki ilk senesinde şampiyon olmayı istediğini söyledi.
İlk senesinde şampiyonluk istiyor
03 Kasım 2013 14:51:00
Galatasaray Teknik Direktörü Mancini, sarı-kırmızılı takımdaki ilk senesinde şampiyon olmayı istediğini söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Spor Toto Süper Lig'de geride olmalarına rağmen, farkı kapatmak için fırsatları olduğunu belirterek, sarı-kırmızılı takımdaki ilk senesinde şampiyon olmayı istediğini söyledi.

Sarı-kırmızılı kulübün aylık resmi yayın organı Galatasaray Dergisi'nin kasım sayısına açıklamalarda bulunan İtalyan teknik adam, futbolda kazanmanın kolay olmadığını anlatarak, şunları kaydetti:

"Benim buradaki ilk senem ve tabii ki ligde şampiyon olmak istiyorum. Son iki senenin şampiyonu olmanız bu sezonu kolay kılmıyor. Ayrıca her zaman şampiyon olmak istersiniz. Juventus 30 kere şampiyon oldu ama hala şampiyon olmak için çalışıyor. Şu anda biraz gerideyiz ama lig uzun ve aradaki farkı kapatmak için fırsatımız var. Şampiyonlar Ligi'ne gelince, çok kötü bir başlangıç yaptık. İkinci maçta Torino'dan çıkardığımız beraberlik çok kritikti. Grubu tekrar açık hale getirdik, fakat hala yolumuz var. İki deplasman maçı var önümüzde. Şampiyonlar Ligi daha kısa bir koşu. Adım adım düşünmeliyiz. İlk olarak önümüzdeki maçı kazanmamız gerekiyor. Sonrasını ise göreceğiz."