Dolar (USD)
32.18
Euro (EUR)
35.00
Gram Altın
2499.16
BIST 100
10643.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Kara Koalisyon

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın koalisyon döneminin araştırılmasıyla ilgili açıklamaları akıllara karanlık dönemlerde yaşanan derin olayları getirdi.
Kara Koalisyon
21 Nisan 2013 00:00:00
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın koalisyon döneminin araştırılmasıyla ilgili açıklamaları akıllara karanlık dönemlerde yaşanan derin olayları getirdi.

ASLAN DEĞİRMENCİ / ANALİZ-

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın koalisyon döneminin araştırılmasıyla ilgili açıklamaları halen gündemdeu2026 Oysa araştırmaya gerek yok.

Koalisyon Protokolüne bakalım önceu2026 "Milletimiz, bu tercihi ile, siyasi hayatımıza istikrarsızlık, çatışma ve kutuplaşma yerine, hoşgörü, uzlaşma ve işbirliği ortamının hakim olarak ülke sorunlarına istikrar içinde çözüm üretilmesini arzuladığını göstermiştir. Bu anlayıştan yola çıkan Demokratik Sol Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve Anavatan Partisi, 57. Cumhuriyet Hükümeti'ni oluşturmak suretiyle, ülke sorunlarına çözüm üretme görev ve sorumluluğunu birlikte üstlenerek bir 'uzlaşma ve atılım hükümeti' olarak çalışmaya karar vermişlerdir."

IMF'ye teslimiyet

Ne atılım amau2026 Cumhuriyet tarihinin en büyük ekonomik kriziu2026 Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ile Başbakan Bülent Ecevit arasında yaşanan gerginlik, Devlet Bahçeli'nin süreci sadece kenardan izlemesi, Mesut Yılmaz'ın sessizliği ve Türkiye, tarihinin en büyük devalüasyonuu2026 Kara Çarşambau2026 Bu yetmez mi? Bankaların içlerinin boşaltılması, IMF'nin Türkiye'ye çöreklenmesi, 200 milyar lira maliyet, ABD'ye diz çöküş.

Sivil BÇG, derin Öcalan

MHP'nin örtülü milletvekili Nesrin Ünal'ın ikna edilerek örtüsünün attırılması, ülkeye rol model olarak dayatılmasıu2026 BÇG'nin sivil ayağı olarak 28 Şubat'tan hemen sonra devreye giren Uygulamayı Takip ve Koordinasyon Kurulu yani UTKK'nın siyasetçiler eliyle, canlandırılması, yüzlerce bürokratın, binlerce memurun pasifize edilerek, kadroların içlerinin boşaltılmasıu2026 Aranan jakobenlerin bulunarak kadrolara yerleştirilmesi, Öcalan'ın derin devlete teslim edilmesi, CIA ve Mossad ajanlarının sevindirilmesi, Ankara grubunun oluşturulması, çetelerin önlerinin açılmasıu2026 NewYork'taki Dünya Ticaret Merkezi'ne ait ikiz kulelere düzenlenen saldırı, Türkiye ile ABD arasında gizli yapılan anlaşmalar ile istihbarat kardeşliğiu2026

Deprem yolsuzlukları

Devam edelimu2026 Marmara Depremi`nin ardından yaşanan yolsuzluklar, Düzce'deki 7.2'lik ikinci depremde zenginleştirilen işadamlarıu2026 Avrupa Birliği haberleri ile uyutulmaya çalışılan toplum, Bakü-Ceyhan Petrol Boru Hattı'nda buhar olan umutlar.

Ölüm evleri

Cezaevlerinde açlık grevleri, işkence ve ölümler. 'Hayata Dönüş' operasyonu adıyla cezaevlerinde yapılan katliam, cinayet, tecavüz ve hırsızlık suçlularına af. 93 faili meçhul cinayet, 194 yaşam hakkı ihlali ve yargısız infazlar. Binlerce düşünce suçlusu, sokakları mafya babalarının teslim alması, gasp, cinayet ve alıkoymalaru2026

Vesayet sistemi

Kıbrıs sorunun derinleşmesi, Ortadoğu ile ilişkilerin kesilmesi, Balkan ülkelerine sırt dönülmesi, dış ve iç düşmanlar üreterek vesayet sisteminin pekiştirilmesi.

"Ecevit'in hastalığı", "hastane serüveni", Ergenekon'un devreye girişi, medya'da sağlık tartışmaları, Hüsamettin Özkan, İsmail Cem ve DSP'den istifa eden 61 milletvekili ile Yeni Türkiye Partisi'nin kurulumu ve sağlık darbesiu2026