Dolar (USD)
32.31
Euro (EUR)
34.66
Gram Altın
2384.17
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Kılıçdaroğlu'na güvenerek bebek katili Öcalan'a özgürlük istediler

10 May 2023 10:55:32
14 Mayıs seçimlerine günler kala HDP'nin yeni partisi Yeşil Sol Parti'nin seçmenleri Kılıçdaroğlu'na güvenerek, terör örgütü PKK elebaşı Öcalan'a özgürlük istedi.

Kandil'deki terör ininden yükselen ''Kılıçdaroğlu'na oy verin yoksa iç savaş çıkartırız, Kılıçdaroğlu'na şans verin'' sesleri sonrası Kılıçdaroğlu, bölücülere methiyeler düzmeye başladı.

Katıldığı canlı yayında kirli ittifakı kendi ağzıyla itiraf eden Kılıçdaroğlu, ''Bizim görüşümüz net, HDP'nin görüşü net. HDP bütün bileşenleriyle bize destek veriyor. Biz bu destekten memnunuz'' şeklinde konuştu.

Kılıçdaroğlu'ndan rüzgarı alan HDP, meydanlarda yaptıkları kutlamalarda bebek katili Öcalan için özgürlük vaatlerinde bulunmaya devam etti. HDP'nin seçime listelerinden gireceği Yeşil Sol Partinin kadın seçmenleri, Terörist başı için özgürlük isterken, Öcalan'ın her fırsatta kendilerine hakaret ettiğini gerçeğini unuttular. Terörist başı Öcalan için "Abdullah Öcalan eğer yakalandıysa benim dilimi savunmak için çıktı oraya" savunmasını yaptı. Katil Öcalan için ''özgür olmadığı takdirde kimse özgür olamayacak'' diyerek tehditler savuran şahıs, "Kimse bizimle kardeşçe yaşamadığı sürece biz de kimse ile kardeşçe yaşamayız" dedi.

Öcalan'dan Kürt kadınlarına iğrenç hakaretler