Dolar (USD)
32.52
Euro (EUR)
34.80
Gram Altın
2437.01
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Kobra Murat ölüm tehlikesiyle ameliyata alındı

Ölüm tehlikesiyle ameliyata alınan Kobra Murat, sağlık durumuyla ilgili güncel bilgileri paylaştı.
Kobra Murat ölüm tehlikesiyle ameliyata alındı
27 Aralık 2023 14:00:25
Ölüm tehlikesiyle ameliyata alınan Kobra Murat, sağlık durumuyla ilgili güncel bilgileri paylaştı.

Roman müziğinin önde gelen isimlerinden Kobra Murat lakaplı Murat Divandiler, Belçika dönüşünde hastaneye kaldırıldı. Acil durumu nedeniyle ölüm tehlikesiyle karşı karşıya kalan Kobra Murat, hemen ameliyata alındı. Ameliyat öncesinde, sevenlerinden helallik isteğinde bulunan sanatçı, "Karnımda bir patlama oldu" açıklamasını yaptı.

Kobra Murat paylaştığı videoda, "Buradan bir açıklamada bulunacağım. Belçika Gent'den gelirken uçakta aniden karnımda bir patlama oldu. Ambulansla beraber direkt Balat'a hastaneye geldik. Tetkikler yapıldı. Maalesef bağırsağım çatlamış." ifadelerini kullandı.

"Süreç 1 ay sürecekmiş"

Kobra Murat açıklamasının devamında, "şimdi beni ameliyata alacaklar. Bu ameliyat süreci 1 ay sürecekmiş. Hepinizden helallik istiyorum. Hepinizden dualar istiyorum. Şu ana kadar sizleri eğlendirdim. Her zaman oynadık, güldük ve güzel günler gördük. Dualarınızla Allah devamını getirsin inşallah. İyileşme sürecinde de gidemediğim işlerin bütün ücretleri geri ödenecektir." diye konuştu.

Uzun süren ameliyat sonrası Kobra Murat yoğun bakıma alındı. Ailesinin yaptığı açıklamaya göre; ünlü şarkıcının durumu iyiye gidiyor.