Dolar (USD)
32.34
Euro (EUR)
34.61
Gram Altın
2410.13
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

SARMAN CİNSİ KEDİLERİN ÖZELLİKLERİ

​Sarman cinsi kedilerin özellikleri bu kedilere ilgi duyanlar tarafından merak ediliyor. Peki Sarman cinsi kedilerin karakteristik özellikleri nelerdir? İŞte merak edilen detaylar...
SARMAN CİNSİ KEDİLERİN ÖZELLİKLERİ
13 Aralık 2022 15:25:13
​Sarman cinsi kedilerin özellikleri bu kedilere ilgi duyanlar tarafından merak ediliyor. Peki Sarman cinsi kedilerin karakteristik özellikleri nelerdir? İŞte merak edilen detaylar...

Sarman cinsi kedilerin özellikleri bu kedilere ilgi duyanlar tarafından merak ediliyor.

Sarman cinsi kedi neredeyse her yerde karşımıza çıkabilecek bir türdür. Son derece evcil olan Sarman cinsi kedilerin en belirgin özelliklerinden biri kolay arkadaş olabilme yeteneğidir. Belirli bir ırka mensup olamayan bu kedi türü, Tekir cinsi kedilerin bir alt grubu olarak tanımlanabilir. Bu yüzden Sarman kedilere Tekir grubunda bile rastlamak mümkündür. Sarman cinsi kedilerin diğer gruplardan ayrıştırılmasında etkin rol oynayan sebep kedilerin sahip oldukları tüy rengidir. Sarı renkte tüyleri bulunan bu kedilerin bir sınıflandırmaya dahil edilmesi bu sebepledir. Sahiplerine çok bağlı olan bu cins aslında umursamayan bir yapıya sahiptir. Zaten Tekir grubuna benzetilen Sarmanlar karakteristik olarak da Tekirler gibi davranabilirler. Girdikleri ortama çok çabuk adapte özellikleri olduğu gibi çok da zekidirler.

SARMAN CİNSİ KEDİLERİN BAKIMI


Sarman cinsi kedilerin bakımı öyle sanıldığı kadar karmaşık ve zor değildir. Farklı ev kedilerine oranla daha hareketli olan Sarman cinsi kediler etçildirler. Hem yaş hem de kuru mama ile beslenebilirler. Sarman cinsi kedilerin umursamaz tavırları onları eğitime kapalı gösterir. Ancak durum tam aksidir. Sarman cinsi kediler çok zeki oldukları için verilen komutlara uyarak kolay bir şekilde eğitilebilirler.

sarman_046ac30bd218c417154f93174234d03c.jpg


SARMAN CİNSİ KEDİ FİYATLARI

Sarman cinsi kedi fiyatları genel olarak değişir. Sarman cinsi kediye sahip olmak isteyen hayvan severlerin araştırdığı bir diğer konu kedi fiyatlarıdır. Ancak fiyatlar cins kediler için diğerlerinde de olduğu gibi sabit değildir. Kedinin yaşı ve özellikleri dikkate alınarak belirlenen fiyatlar genel olarak birbirinden farklıdır. Sarman cinsi kedi fiyatları hem satıcıya hem de kedinin özelliklerine göre çeşitli aralıklarda seyreder.