Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

BRİTİSH SHORTHAİR CİNSİ KEDİLERİN ÖZELLİKLERİ

British Shorthair cinsi kedilerin özellikleri diğer kedi türlerine göre farklılık gösterir.
BRİTİSH SHORTHAİR CİNSİ KEDİLERİN ÖZELLİKLERİ
11 Aralık 2022 16:55:06
British Shorthair cinsi kedilerin özellikleri diğer kedi türlerine göre farklılık gösterir.

British Shorthair cinsi kedilerin özellikleri diğer kedi türlerine göre farklılık gösterir.

Görüntüleri itibari ile farklılık gösteren British Shorthair cinsi kediler karakteristik olarak da diğer kedi türlerinden ayrılır. Bu cins kediler daha sakin bir yapıya sahiptir. British Shorthair kedilerin en belirgin özelliklerinden biri sahiplerine karşı gösterdikleri yoğun sadakat duygusudur. Ayrıca bu kedi türü son derece sessizliği ile bilinir. British Shorthair kediler sahipleri ile ilk kez bir araya geldiklerinde oldukça soğuk kanlı bir tavır sergiler. Çekingen tavırlarından kurtulan bu kediler sadık bir ev arkadaşına dönüşür. Sakinliğiyle ön plana çıkan British Shorthair, omza tırmanan, oyuncu, evde sürekli yaramazlık yapan özelliklerden uzaktır. Uysal olan bu kedi türü hareketli kedi arayışında olanlar için iyi bir tercih değildir. British Shorthair kedilerin öne çıkan bir diğer özelliği ise tembel oluşudur. O yüzden çok fazla ayak altında dolaşan bir tür değildir.

BRİTİSH SHORTHAİR CİNSİ KEDİLERİN FİYATI NEDİR?

British Shorthair cinsi kedilerin fiyatı kedi almak isteyen birçok hayvan sever tarafından merak edilip araştırılıyor. British Shorthair fiyatları sabit bir tutarda bulunmuyor. Farklı fiyat aralıklarında hayvan severlerin beğenisine sunulan British Shorthair fiyatları kedinin yaşına ve özelliklerine göre de değişkenlik gösterebiliyor.

british shorthair_9347f9dda45c1a88bf3efc4b5a7e4da0.jpg

BRİTİSH SHORTHAİR CİNSİ KEDİLERİN BAKIMI

British Shorthair cinsi kedilerin bakımı için bazı noktalara dikkat etmek gerekir. British Shorthair kedi türü hareket etmeyi pek sevmediği için beslenmesine dikkat edilmelidir. Öncelikle kedinin hangi mama türüne ilgi duyduğu belirlenmelidir. Beslenmesi kontrol edildikten sonra kedinin kilosu da kontrol altında tutulmalıdır. Aksi halde British Shorthair kediler yaşlandıklarında daha hantal bir yapıya bürünerek zorluk yaşayabilir.