Dolar (USD)
32.94
Euro (EUR)
35.70
Gram Altın
2528.18
BIST 100
10891.42
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Seçil Erzan kimdir nereli tutuklu mu?

Seçil Erzan kimdir, Nereli? İşte futbolda dolandırıclık iddiasıyla tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan hakkında merak edilen tüm detaylar...
Seçil Erzan kimdir nereli tutuklu mu?
28 Kasım 2023 14:45:07
Seçil Erzan kimdir, Nereli? İşte futbolda dolandırıclık iddiasıyla tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan hakkında merak edilen tüm detaylar...

Seçil Erzan kimdir sorusu aralarındaArdaTuran, Fatih Terim, Selçuk inan, Emre Belözoğlu ve Muslera gibi futbol dünyasından önemli isimlerin mağdur olduğu futbolda dolandırıcılık davası ile gündeme geldi. Türkiye kamuoyunda bomba etkisi oluşturan davanın sanığı olan Seçil Erzan kimdir, nereli gibi tüm merak edilen soruların cevabı haberin devamında.

Seçil Erzan kimdir?

Seçil Erzan, 1977 yılında Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde dünyaya gelmiştir. Eğitimini Çorlu Lisesi'nde tamamladıktan sonra Kocaeli Üniversitesi'nde Jeoloji Mühendisliği alanında üniversite eğitimini tamamlamıştır. Bankacılık kariyerine ilk adımını atarak, özel bir bankada kredi kartı dağıtma göreviyle başlamıştır. Daha sonrasında gişede çalışmış ve 2000 yılı sonlarında 24 yaşında müdür olma başarısını göstermiştir. Kariyerinde Denizbank'ın Bahçeşehir şube müdürlüğü gibi önemli görevlerde bulunmuştur.

2010 yılında Denizbank'ın İstanbul, Bahçeşehir Şubesi'ne müdür olarak atanmış, bu dönemde dönemin Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in finansal danışmanlığını üstlenmiştir.

Seçil Erzan nereli?

Seçil Erzan’ın ailesi aslen Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesindendir. 1977 yılında Çorlu’da doğdu ve ailenin tek çocuğuydu.

Seçil Erzan Evli mi?

Seçil Erzan evli değildir.

Seçil Erzan tutuklu mu?

Levent Büyükdere Caddesi'ndeki özel bir bankanın şubesinde, aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan gibi spor dünyasının ünlü isimlerinin bulunduğu 18 mağduru dolandırdığı iddiasıyla hakkında dava açılan bankacı Seçil Erzan'ın tutukluluk durumu devam ediyor.

VF kat sağ