Dolar (USD)
32.36
Euro (EUR)
34.59
Gram Altın
2407.71
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Sevilay Yılman'dan Erdoğan'a iftira!

03 Nisan 2023 12:40:09
HDP destekli Millet İttifakı'nın adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seccadeye ayakkabı ile basmasına yönelik tepkiler sürerken yandaşlar da CHP liderini aklama yarışına girdi. Bu isimlerin sonuncusu ise Habertürk yazarı Sevilay Yılman oldu.

Katıldığı televizyon programında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a atılan iftiralara katılırken seccadenin kutsal olmadığı yönünde ifadeler kullandı. Erdoğan'a iftira atarak camide ayakkabıyla fotoğraflarının olduğunu iddia eden ve hızını alamayan Sevilay Yılman, Hacer-ü'l Esved taşını puta benzetti.

Erdoğan'a iftira girişimi

Müslümanların üzerinde namaz kılarak Allah'ın huzuruna durduğu seccadenin kutsal olmadığını ileri süren Yılman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da camiye ayakkabıyla giren fotoğraflarının olduğunu iddia ederek Erdoğan'a iftira attı.

Hacer-ül Esved taşına put benzetmesi

Skandal sözler bununla da kalmadı. Yılman, katıldığı programın bir başka bölümünde ise Müslümanların kutsalı olan Hacer-ü'l Esved taşına dil uzattı. Kılıçdaroğlunu desteklemek hayrete düşüren sözlerine devam eden Yılman, cennetten gelmediğini ve önemsiz bir taş olduğunu iddia ettiği Hacerʼül Esved taşını puta benzetti.