Dolar (USD)
32.39
Euro (EUR)
34.77
Gram Altın
2439.12
BIST 100
9988.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Survivor'dan kim elendi?

Survivor 2017'de eleme heyecanı... Konseye çıkan 4 isimden Erdi, Berna, Bulut ve Gökhan'dan en az oyu alan isim bileşme partisini göremedi...İşte İşte yarışmaya veda eden şok isim!
Survivor'dan kim elendi?
29 Mart 2017 15:12:00
Survivor 2017'de eleme heyecanı... Konseye çıkan 4 isimden Erdi, Berna, Bulut ve Gökhan'dan en az oyu alan isim bileşme partisini göremedi...İşte İşte yarışmaya veda eden şok isim!

Survivor'da 28 Mart'ta kim elendi sorusu izleyiciler tarafından merak topladı. Ödül oyununun ardından bir kişinin eleneceğini düşünen seyirciler, programın bitmesiyle birlikte şaşkınlığa uğradı. Survivor'da dün akşam kim elendi sorusunu yönelten seyirciler, program akışında meydana gelen değişiklik hakkında bilgi sahibi oldu.

Survivor'da kim elendi sorusu Salı akşamı yanıtsız kaldı. Acun Ilıcalı erteleme kararını 'geçtiğimiz hafta iki milli maç yayını yaptığımız için eleme yarın olacak' diyerek konsey akşamının Çarşamba gecesi yapılacağını açıkladı. Survivor'da kim elenecek sorusu bu akşam yanıt bulacak. Ayrıca ödül oyununun da oynanacağı gecede sert bir parkur yarışmacıları bekliyor

Survivor'da dün akşam yapılan eleme akşamında sürpriz bir aday yarışmaya veda etti. Survivor yarışmasında yaşananların ardından eleme potası oldukça hareketlenmiş, birbirinden güçlü adaylar potaya çıkarak ada konseyinde halk oylamasına çıkmıştı.

SURVİVOR'DA BULUT'UN ELENMESİ HERKESİ ŞAŞIRTTI

Survivor yarışmasında dün akşam Bulut arkadaşlarından daha düşük SMS oyuna sahip olarak elendi. Bulut duygusal bir konuşmaya imza atarken, ' kimi futbolcu, doktor olmak ister ben uzun zamandır Survivor olmanın hayalini kuruyordum. En azından bunu başardım, burdayım. Zamanım bu kadarmış dedi' Bu sözlerin üzerine Acun Ilıcalı, 'çok efendi düzgün bir arkadaşımızsın, izleyicilerin de bunu gördüğünü tahmin ediyorum' diyerek Bulut'u bu zor anında teselli etti.

Sosyal medyada yorum yapan izleyiciler ağırlıkta Gökhan'ın eleneceğini düşünürken, adaya Bulut'un veda etmesi tüm izleyenler için sürpriz bir durum oldu.