Dolar (USD)
32.18
Euro (EUR)
35.00
Gram Altın
2499.16
BIST 100
10643.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Türkiye'de mi kalsınlar?

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, 'PKK'lıların Türkiye topraklarını terk ediyorlar. Terk etmesinler mi, Türkiye'de mi kalsınlar?' dedi.
Türkiye'de mi kalsınlar?
28 Nisan 2013 00:00:00
Başbakan Yardımcısı Bozdağ, 'PKK'lıların Türkiye topraklarını terk ediyorlar. Terk etmesinler mi, Türkiye'de mi kalsınlar?' dedi.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, bazı programlara katılmak üzere geldiği Amasya'da, Vali Abdil Celil Öz'ü makamında ziyaret etti. Bozdağ, "Terör örgütü mensupları Türkiye topraklarını terk ediyorlar. Terk etmesinler mi, Türkiye'de mi kalsınlar? Türkiye topraklarının terörist unsurlardan arındırılmış olması bütün hükümetlerin amacı değil mi, bizim amacımız değil mi, hepimizin amacı" dedi.

4 aydır şehit yok

Çözüm süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Bozdağ, sürecin Türkiye için önemli olduğunu vurguladı. Bozdağ, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kaçırılan güvenlik görevlilerimiz bırakıldı, Türkiye bir şey mi kaybetti? Memleketin birliği, dirliği zarar mı gördü? Kamu görevlileri anasına, babasına, eşine, evlatlarına kavuşunca Türkiye ne kaybetti? Silahlar sustu, yaklaşık 4 aydır terörle mücadele kapsamında askerimizin, polisimizin, başka kamu görevlisi ve insanımızın şehit olmadığı, şehit edilmediği bir Türkiye var. Şehit haberleri gelmiyor. Türkiye, şehit haberleri gelmiyor diye bir şey mi kaybetti? Hepimizin arzu ettiği, şehit haberlerinin olmadığı bir Türkiye oluşturmak, bunun neresi kötü? Terör örgütü mensupları Türkiye topraklarını terk ediyorlar. Terk etmesinler mi, Türkiye'de mi kalsınlar? Türkiye topraklarının terörist unsurlardan arındırılmış olması bütün hükümetlerin amacı değil mi, bizim amacımız değil mi, hepimizin amacı. Öyleyse Türkiye toprakları terörden temizlenmeli."