Dolar (USD)
32.36
Euro (EUR)
34.59
Gram Altın
2406.61
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

VWTA'da Kaçırılmayacak Caddy Fırsatları!

Hafif ticari araç pazarında sürücülerin en çok tercih ettiği modellerin başında gelen Caddy, konfor ve performansı özellikleriyle ön plana çıkarken aynı zamanda şık tasarımıyla da dikkat çekiyor.
VWTA'da Kaçırılmayacak Caddy Fırsatları!
18 Mart 2024 17:08:05
Hafif ticari araç pazarında sürücülerin en çok tercih ettiği modellerin başında gelen Caddy, konfor ve performansı özellikleriyle ön plana çıkarken aynı zamanda şık tasarımıyla da dikkat çekiyor.

İlk modeli 1980 yılında üretilmiş olan Caddy, yeni jenerasyonuyla daha teknolojik, daha konforlu ve daha güvenli. Gövde rengiyle bütünleşen kapı kolu rengi, şık tampon tasarımı ve piano black yan aynaları ile 2024 model Caddy, hafif ticari araç arayışında olan herkesin tercih etmek isteyeceği bir model.

Özellikleri ve Uygun Fiyatıyla Avantaj Sağlayan Bir Model: Caddy

Caddy’nin yeni teknoloji sistemleriyle donatılmış gösterge panelleri araçla ilgili kontrol sağlanması gereken her şeyi sürücüye göstermek üzere tasarlandı. Dijital gösterge paneli TFT LCD panel özelliği ve 5 farklı görünüm seçeneği ile sürücünün kendi tercihlerine göre dizayn edilebilir. 8.25 inçlik dokunmatik multimedya ekran özelliği sayesinde araçla ilgili tüm bilgilerin kontrolünü sağlamak kolay hale gelir. Ekran üzerindeki navigasyon kontrolü sayesinde sürücüler gitmek istediği noktaları ekran üzerinde işaretleyerek aracın en doğru yoldan gitmesini sağlayabilir. Ekran panelinden kontrol edilebilen Composition Color Radyo, 6 adet hoparlörü, 2 adet USB-C girişi ve Bluetooth özelliği ile keyifli bir yolculuk için ihtiyaç duyulacak tüm müzikleri yüksek kalitede çalma kapasitesi ile ön planda yer alır.

Volkswagen Ticari Araç fiyatları, model ve özelliklerine göre değişkenlik gösterebilir. Caddy fiyatları da kendi kategorisi içinde değişkendir ve her bir modelin ücreti dönemsel olarak değişken olabilir. Volkswagen Ticari Araç Caddy fiyat listesi incelenerek araçların fiyatları hakkında bilgi edinilebilir.

Etkileyici Özellikleri ile Çok Amaçlı Caddy

2024 model Caddy, teknolojik özellikleriyle çok daha yenilikçi ve dijital. Şehir içi acil fren özelliği olan Front Assist sayesinde, yayalar, araçlar ve bisikletler sistem tarafından algılanmakta ve sürücüye haber verilir. Sürücünün tehlikeli durumlara karşın uyarılmasıyla birlikte sürücünün tepkisizliği halinde otomatik fren sistemi devreye girerek güvenliğin sağlanmasına yardımcı olur.

Lane Assist adıyla da bilinen Şerit Takip Asistanı özelliği, aracın şeritten çıkmasını otomatik olarak önler ve kazaların önüne geçilmesinde teknolojinin yardımını alır. Aracın şeritten çıkması sonucunda sürücüye uyarı gönderilir ve aracın otomatik sistemi aracı olması gerektiği şeritte sabit tutmaya odaklanır.

6 hava yastığı sayesinde sürücü ve yolcuların güvenliği üst düzeyde sağlanır. Herhangi bir kaza durumunda eCall sistemi devreye girer ve 112 Çağrı Merkezi’ne araç konumu ve yardım talebi iletilir. Bu sayede araca sağlık ekiplerinin en hızlı şekilde ulaşması sağlanır.

Air Care Climatronic ile alerjen filtreli çift bölgesi olan klima, hem yaz hem de kış aylarında araç içi sıcaklığın kontrol altında tutulmasına yardımcı olur. Klima düğmesine basılıp ısının ayarlanması araç içi sıcaklığın istenilen seviyeye getirilmesi için yeterli olur.

Gelişmiş teknolojilerle birlikte Park Asistanı da bu seçeneklerin en çok kullanılan özellikleri içerisinde yer alır. Otomatik park ayarı sayesinde direksiyon kontrolü araca bırakılır ve aracın geniş görüş alanı sayesinde kolayca park etmesi sağlanabilir. Dar alanlara kolaylıkla girip çıkabilen araç herhangi bir engel ya da hareket tespit etmesi durumunda otomatik olarak durur.

Anahtarsız çalışma özelliği sayesinde aracın anahtarının kullanılmasına gerek kalmaz, araca anahtarla birlikte yaklaşmak aracın kilidinin açılması için yeterli olur.

Sırt dostu sertifika sahibi ErgoComfort koltuklar, omurgayı destekleyen ve ergonomik oturuş sağlayan çeşitli ayarları ile ön plana çıkar. Koltukların uzunluğu, eğimi, yüksekliği ve derinliği gibi özellikler kolayca ayarlanabilir.

Tüm bu özellikleri ile fiyat/performans avantajı ile dikkat çeken Caddy, birçok kullanıcı tarafından keyifle tercih ediliyor. Sizler de uygun fiyatlı ve konforlu araç seçenekleri arıyorsanız, Caddy tam size göre!