Dolar (USD)
32.34
Euro (EUR)
34.74
Gram Altın
2454.33
BIST 100
10218.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

Yurtdışı Tatil Tur Fırsatları

Farklı kültürlerle tanışıp yeni yerler keşfetmenin gezerek, görerek öğrenmenin tadına varabileceğiniz yurtdışı tatil planları uygun ödeme seçenekleri ile kapınızda.
Yurtdışı Tatil Tur Fırsatları
14 Aralık 2016 11:34:00
Farklı kültürlerle tanışıp yeni yerler keşfetmenin gezerek, görerek öğrenmenin tadına varabileceğiniz yurtdışı tatil planları uygun ödeme seçenekleri ile kapınızda.

Tatil anılarınızda bir yenisini daha ekleyebileceğiniz birbirinden farklı seçenekleri ile sizlere sunulan yurtdışı tatil kolaylıkları ile dünyayı keşfetmeye ne dersiniz? Hemen Prontotour'un bu adresinde yer alan yurtdışı tur fırsatlarını inceleyebilirsiniz!

Yurtdışı Turunuzu Nasıl Alırdınız?

İster bir Avrupa seyahati ister bir Uzakdoğu çıkarması isterse Güney Afrikau2026 Gezip görmediğiniz yerleri keşfetmenin, farklı kültürel miraslara tanıklık etmenin ve yeni insanlarla tanışmanın kolaylığını sağlayan yurtdışı tatil turları ile dolu dolu bir tatil yaşayın. Farklı bir ülkede bulunmanın keyfini sürerken aynı zamanda unutulmaz anlar yaşayacağınız bu tatil anlayışı ile yıl boyunca çektiğiniz stresi ve yorgunluğu üzerinizden atacaksınız. Bayrama, yılbaşına, sömestr tatillerine sunulan özel kampanyaları ile güzel bir tatil çıkartması yaşamanıza olanak sağlayan yurtdışı tatilinizi ertelemeden hayata geçirin. İster gemi turları ile mavinin tadına doyarak ister uçakla isterse karayolu ile her yeri adım adım inceleyerek yapacağınız bu tatil ile zamanınızı en iyi şekilde değerlendirin. Ekonomik ve ucuz yurtdışı turlarından birine dahil olarak tatilinizi zengin kültürel örneklerle, dünya mutfakları ile ve eşsiz tarihi kalıntılar ile taçlandırabilirsiniz. Özellikle vize zorunluluğu olmayan ülkeler için daha fazla ödeme seçenekleri ve kampanyaları bulunan yurtdışı tatilinden birine sahip olmak artık zor değil.

Yurtdışı Tur Fiyatları Ne Kadar?

Görüldüğü gibi yurtdışı turları denildiğinde artık seçenekler oldukça fazla ve aynı zamanda ekonomik. Eski dönemlerde yurtdışı tatil seçenekleri yurt içinde yapacağınız tatillerin 2-3 katı olurken artık pek çok Avrupa şehrinde fiyatlar çok daha uygun. Özelikle tur kapsamında alınacak tatil paketlerinde ödenecek tüm ücretler önceden belirlendiği gibi sürpriz faturalar, ödemeler ile karşılaşmadan sadece tatil keyfine odaklanmanız dam mümkün. Bu açıdan hem yurt dışına çıkmak hem de güzel bir keyifli tatil yapmak istiyorsanız mevcut tur seçeneklerini iyi değerlendirmelisiniz. Yurtdışı turları için genel bir fiyattan söz edilmesi mümkün olmasa da yapacağınız tatile göre farklı rotalar ve ödeme planları sunulacaktır. Bu açıdan tatil için ayırdığınız bütçeye uygun olan bir paket tercih ederek yurtdışında tatil keyfini yaşayabilirsiniz. Üstelik bu alanda firmaların büyük bir bölümü gerekli deneyimi elde etmiş ve sorunsuz bir tatil için tüm şartları sizlere sunmak için hazır durumdadır.

Uygun fiyatlı Avrupa turu da sizin için bir seçenek olabilir. 100u20ac'dan başlayan İtalya turları veya bütçenizi hiç yormayacak Orta Avrupa seçeneklerinin tamamını http://www.prontotour.com/Avrupa-Turlari üzerinden görüntüleyebilir, hemen rezervasyon yapabilirsiniz.

Kendinizi Yurtdışı Turları İle Ödüllendirin!

Koca bir yılın stresini şehir hayatının keşmekeşini üzerinizden atmanıza yardımcı olacak yurtdışı tatil seçenekleri ile geleneksel tatil anlayışından uzakta bir keyfe tanıklık edin. Günümüzde lüks olmaktan öte bir ihtiyaç haline gelen tatil planlamalarında ufkunuzu genişletme adına iyi bir adım olan yurtdışı tatil planı ile kendinizi ödüllendirin.

Sevdiklerinize hoş anlar yaşatmanızı sağlayan tatil anlayışını yurtdışı seçenekleri ile genişletmek isteyenler için kaçınılmaz fırsatları kaçırmayın.