Dolar (USD)
32.26
Euro (EUR)
34.66
Gram Altın
2401.46
BIST 100
10336.5
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

17 Temmuz 2016

ABD İngiltere Almanya bir maşa

Sizlere hikaye anlatacak ne haldeyim ne de zamanı. Olan olaylar ortada. Millet görüyor. Genelkurmayın önünde çatılardan yapılan yaylım ateşinin, daha sonra bir helokopterin üzerimizden 3 kere geçerek yağdırdığı mermi ve bombaların arasında kalarak 10 larca kahraman insanımızın bir anda Jandarma Genel Komutanlığının kaldırımlarına şehit düşüşünü nasıl anlatayım. Onlar yerde yatarken kucaklayamayışımın acısını nasıl anlatayım. Rabbim şehadetlerine şahitlik ettiğim isimlerini dahi bilmediklerim başta olmak üzere bütün şehitlerimize rahmet, yaralılara acil şifalar versin.

Bir daha anladım ki Suriyelilerin yaşadıkları cehennemin ne mehlem bir şey. Katil Eset'in askerlerinin halkına yaptığına rahmet okutacak derecede.

Yaşanan olay yaşadıklarımızla sınırlı değil. Darbeciler maşadan başka bir şey değildir. Başarılı olsalar en fazla 3 yıl daha fazla maaş alırlar. En fazla 3 kademe rütbe kaparlar. Öyleyse darbenin köklerini başka yerde arayın. Geçmiş 3-5 bir olayı doğru okursak işte o zaman anlarız. İngiltere geçtiğimiz haftalarda AB den çıkma kararı aldı. Neden? Neden aramaktan çok AB üyeliği öncesi Arap ülkeleri ile ne anlaşmalar yaptığına bakın. Almanya ise Ermeni tasarısını geçirdi. ABD ise FETÖ terör örgütü iddianamesin 12 yerde CİA'sı FBI'sı dışişleri, tink tank kuruluşları ile yer alması.

AB den ayrılma kararı alan İngiltere AB siz ekonomisini düzeltme peşindedir. Bu nedenle Dünya da istikrar ülkesi olma hevesine kapılmıştır. 15 yıldır İstikrarın adresi olan Türkiye den kurtulması gerekmektedir. İstikrarı 50 yıl geri götürecek tek unsur soft-layt darbeler değil silahlı darbelerdir. Yakında bakın göreceksiniz Türkiye ye akan sermayenin önüne geçip peşine düşecektir. Tehditle şantajla Suudi Arabistan peşine düşecektir.

Almanya nın kuyruk acısı zaten bellidir. Bir taraftan TANAP bir taraftan 3.Havaalanı bir taraftan silah sanayii hazırdaki milyar dolarlarının uçuşunu seyretmeme derdinde.

Tüm bunlara bakıldığında darbe girişimi kesinlikle 3'lü ittifakın kararı ile tam bir prova mahiyetindedir. ABD nin bu işin içinde olduğu yürüttüğü kaba hareketlerden bellidir. Daha darbe duyulur duyulmaz üstü örtülü destektir. Almanya nın ise derdi bellidir. Asıl İngilizlerin niyetlerinden kimsenin haberi yoktur.

Bir dostum "Bu darbe girişimi isin provası ve durum tespitiydi Türkiye icin. Milletin refleksinin ne olabileceğini görmek için. Görüntüde vitrinde paralel olsa da. Evet zaten refleksi görmekti maksatları"dedi. Türkiye nin esas bundan sonra gözleri dört değil sekiz açması gerekir. Denildiği gibi bundan sonrası daha da önemli. O dostumun uyarıları bununla da bitmiyor; " Bu refleks ölçme. Bugün askerle yarın polisle veya yargıyla yapmak isteyeceklerdir. Zaten polisin içinde de KÖZ diye bir grup oluşmuş. Tehlikeli. Ayrıca Hanefi Avcu gibilerin Milli Damar diye organize ettiği farklı paralellerde mevcut. Dikkat."

Onun için Türkiye de herkesin dikkatli ve uyanık olmaya ihtiyacı var. ABD ninde İngiltere nin de Almanya'nında beslediği güttüğü ve fini olarak kullandığı binlerce yardakçısı var. Demirel gibi 7 yıllık Cumhurbaşkanlığı için Türkiye nin 100 yıllık maden ve petrol yataklarını satanlar her zaman bulunacaktır. 1993 te Özal gibi ülkenin ilk sivil Cumhurbaşkanı mızı zehirleterek oturduğu koltukta 7 yıl oturup yok oldu gitti. Ama belalarını bu darbe girişimlerinin alt yapılarına meydan bırakarak devam etmektedir. Lanet olsun lanet.

RABBİM BU ÜLKEYİ BELALARDAN UZAKTUTSUN