Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2440.77
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

22 Ekim 2019

Adam ol, ama APTAL olma TRUMP

Dünyayı kana bulayan; senin ülken ABD, bunun farkında değil misin Trump?

Dünyayı sömüren senin devletin ABD, bunu göremiyor musun Trump?

Terör örgütlerine (PKK/PYD, DEAŞ) destek veren ve bu örgütleri kullanan, senin devletinin (USA) istihbarat örgütü CIA, bunu bilmeyecek kadar APTAL mısın Trump?

PKK üzerinden Türk-Kürt Savaşı çıkartmaya çalıştığını bilmiyor muyuz Trump?

Bu arada, o aptal mesajların;

"NATO üyesi Türkiye ile savaşacağımızı düşünenler var mı?", (14.10.2019), diyerek, aslında savaşırım mesajı verdin.

"Türkiye'deki Amerikan nükleer silahlarının güvenliğinden eminim", (16.10.2019) diyerek, nükleer silah bile kullanırım mesajını verdin.

Ankara’da yapılan 13 maddelik anlaşma üzerine; bu anlaşmayla “ateşkes sağlandı” diyerek, bunun ABD-Türkiye arasında yapılan bir savaş olduğunu, ve iki ülke arasında ateşkes yapıldığı mesajını verdin.

Bütün bu aptalca mesajlarını aldık.

Sen aptal olabilirsin Trump, ama biz aptal değiliz. Dünyadaki her şeyin farkındayız. Senin seviyene inen kaybeder. ‘Benim seviyeme inin ve kaybedin’ diyorsun. Biz, Trump, senin seviyene inmeden, saman altından su yürüterek işimize bakacağız.

***

Kan dökülmesini engelleyelim diyorsun, oysa kan dökülmesini sen (ABD) engellemiyorsun. Kan dökülmesinin en büyük sebebi ABD’dir. Kan dökülmesin diye, kendi evlatlarını (asker, polis) kaybeden ülke Türkiye’dir.

Dünyanın neresinde kan dökülüyorsa, bunda en başta ABD parmağı (CIA) var.

İslam (Anadolu) dünyasındaki, dahası, dünyanın bütün kriz bölgelerinin en büyük sebebi senin devletin, kimi kandırmaya çalışıyorsun Trump?

Türkiye, dünyanın neresine giderse, orada SELAM (barış) olur, huzur olur, onur olur, şeref olur, haysiyet olur, kardeşlik ve insanlık olur.

Türkiye; beklenen ve istenen bir medeniyetinin temsilcisidir.

ABD; yakıp-yıkan ve istenmeyen bir medeniyetin temsilcisidir.

Dünya gittikçe Türkiye’ye yakınlaşmakta ve ABD’den de uzaklaşmaktadır.

Yeni bir dünya düzenine (PaxAnadolu-PaxTurkey) doğru gidiyoruz.

Türkiye (Anadolu İmparatorluğu) liderliğinde,

Anadolu (Dünya Dili Anadolu-ca) diliyle,

ADİL Dünya Parlamentosu ile,

Yeni bir dünya (Selam/İslam/Paxİslam/Paxİnsan) kuruluyor.

Dünya ABD’den büyüktür. Bunun yolunu Erdoğan ve Türkiye açmıştır. Artık macun tüpten çıkmıştır ve geri dönemez. ABD’nin dünya liderliğinin sonuna ve Türkiye’nin liderliğinin de başlangıcına gelmiş bulunuyoruz.

Dünyanın yarısından fazlası (en az 150 devlet), Türkiye’nin dünya lideri olmasından yanadır.

Dünya parlamentosu ve dünyanın lideri hangi ülke olsun referandumu yapılsa, Türkiye açık ara önde olur. Dünya halkları Türkiye’nin yanında. Bütün dünyayı ilgilendiren kararlar için, referandumların yapılacağı bir sürece doğru gidiyoruz.

Dünyanın lider ülkesi, lideri hangi devlet olsun? Böyle bir referanduma doğru gidiyoruz. Bütün dünya bunu bekliyor. ADİL bir lider (TÜRKİYE) ülke bekliyor.

Türkiye; tek dünya dili (Anadoluca; Türkçe, Arapça, Kürtçe, … karma dili), tek ADİL dünya parlamentosu (Anadolu Parlamentosu), tek ADİL Dünya Ordusu, … gibi konular üzerinde stratejiler belirlemelidir.

***

Arz-ı Mevud mu Anadolu İmparatorluğu mu?

Bugün Anadolu (İslam) coğrafyasında, Arzı Mevud, yani büyük İsrail ile Misakı Milli (Türk+Kürt Birliği=İslam Birliği) yani, Anadolu İmparatorluğu seçenekleri ile karşı karşıyayız. Ya İsrail, Kürtleri yanına alarak büyüyecek ya da Türkiye, Kürtleri yanına alarak büyüyecek. Kürtleri yanına alan büyüyecek, Kürtleri yanına alamayan ise kesinlikle küçülecek.

Anadolu (İslam) coğrafyasında; Büyük Türkiye (Anadolu İmparatorluğu) mi, Büyük İsrail (Arz-ı Mevud) mi savaşı var aslında. İslam dünyası; halklar bizim yanımızda, yöneticiler ise Batı kuklası. Halkların yanımızda olması avantaja çevrilebilir. Hilal-Haç savaşı var bugün. Hepimiz de bunun farkındayız.

***

CHP, Türkiye’nin onurunu savunacakmış

Daha kendi onurunu koruyamayan CHP, Türkiye’nin onurunu koruyacakmış.

Barış Yarkadaş’ın twitter mesajı aynen bu şekilde:

“AKP'nin bu sözlere cevap veremeyeceği belli... Ulusal onurumuzu savunmak yine @herkesicinCHP 'ye düşüyor...”, (18 Ocak 2019)

CHP, PKK (HDP) ve Cemil Bayık ile seçim ittifakı yaptığında susan, hatta PKK ile ittifakı savunan Barış Yarkadaş kalkmış, ulusal onurdan bahsediyor.

İstanbul belediye başkanı PKK desteğiyle seçilen CHP, PKK ile seçim ittifakı yapan CHP, Ulusal onurumuzu savunacakmış.

CHP önce, PKK (HDP)’ya verdiği kendi onurunu savunmalı. CHP’nin onuru şuanda PKK’da ve ipotek altında. CHP artık PKK (özellikle Selahattin Demirtaş) seviciliğini de bırakmalı. Kendi onurunu savunmaya buradan başlayabilir. Türkiye’nin onurunu 17 yıldır savunanlar da koruyanlar da var. CHP ile onur savunulamaz. Ancak rezil olunur.

***

Kürtlere en büyük zararı verenler

Kürtlere en büyük zararı verenler listesi hazırlansa, bunun en başında CHP olur.

1. CHP: Özellikle tek parti dönemi uygulamaları, Kemalist zihniyet, darbe dönemleri, devletteki Kemalist kadrolar, PKK’nın ortaya çıkmasının ve büyümesinin en büyük sebebidir. CHP, aslında PKK’yı da (sebep olarak) kuran partidir. Hem PKK’nın kurulmasına sebep olup Kürtlere zarar verdi, hem PKK’yı HDP üzerinden meşrulaştırarak, PKK’nın marjinalleşme sürecini uzatarak, Kürtlere en büyük zararı veriyor.

Dün PKK’nın ortaya çıkmasına sebep olan CHP, bugün PKK (HDP)’yı devam ettiren olarak, Kürtlere en büyük zararı veren aktör yine CHP’dir.

2. PKK (KCK/HDP/YPG/PYD): PKK da en az CHP kadar Kürtlere büyük zararlar vermiştir. PKK bugün; ABD, CHP, İsrail, Rusya, … gibi güçlerle işbirliği yaparak hâlâ Kürtlere zarar vermeye devam ediyor. Kürtlerin anasını ağlatmaya devam ediyor.

3. ABD (İsrail, İngiltere): Fitne troykası; İslam dünyasını parçalamak için, Kürtleri acımasızca kullanan dünyanın emperyalist güçleri olarak; Kürtleri kandırmaya, kullanmaya ve Kürtlere acı çektirip bedel ödetmeye devam ediyorlar.

4. İran: PKK’nın ana karargâhının (KANDİL) devamını sağlayarak, Kürtlere zarar veriyor.

5. Diğer aktörler; Irak, Suriye de Kürtlere zarar vermeye devam ediyorlar.

Kürtlerin öncülerinin yanlış ittifakları ve Kürtlerin kendi hataları da var elbette. Kürtler bu hataları devam ettirdiği müddetçe de perişan olmaya devam edecektir. Kürtlerin bu kullanılmışlığı, perişanlığı ancak Türk-Kürt birliği ve birlikteliği ile son bulabilir. Bunun dışındaki hiçbir yolun Kürtlere zerre kadar bir faydası yoktur.

**

Kürt devletine mi karşıyız?

Bazıları bize: "PKK bir Kürt devleti kuruyor, siz Kürt olduğunuz halde, neden Kürt devletine karşı çıkıyorsunuz?" diyor.

Biz, neye (Arz-ı Mevud İSRAİL) karşı çıktığımızı çok iyi biliyoruz.

Biz; İslam dünyasının parçalanmasına, kendi devletimiz olan Türkiye’nin bölünmesine, KAN dökülmesine (katl), ... karşı çıkıyoruz.

Bizim devletimiz TÜRKİYE'dir. Türkiye’nin dışında hiçbir ülkeyi, Kürt devleti olarak görmüyoruz. Evet, açık ve net; PKK’nın kuracağı her devlete karşıyız. PKK, bir Kürt devleti de kuramaz. Ancak 2. İsrail devleti kurabilir. PKK, Siyonist PKK olarak yeniden formatlanmıştır. PKK, bir Kürt örgütü değil, SİYONİST bir örgüttür. Siyonist emellerin maşası bir örgüttür.

***

Haftanın mesajları:

Galip İLHANER‏ @AnadoluMilleti

#Azerbaycan #Türkiye birleşmesi için referandum yapılmalı. Bunun hazırlıklarına başlanmalı Artık iki devlet tek milletten, tek millet ve tek devlet birliğine geçmenin zamanı gelmiştir., (16:04 - 18 Eki 2019)

*

Galip İLHANER‏ @AnadoluMilleti

ABD ve İsrail, İslam (Anadolu) dünyasında fitne tohumlarını ekmiş. ABD diyorki; "Siz (Arap, Türk, Kürt, Fars, ...) birbirinizle savaşın, sonra beni çağırmak zorunda kalın, ben de gelip sizin topraklarınızı işgal edip emperyalist hakem olayım ve sizi sömürmeye devam edeyim.", (17:15 - 7 Eki 2019)

*

"BAZEN KAVGA ETMELERİNE İZİN VERMELİSİNİZ"

Trump, PKK terör örgütüne karşı düzenlenen Barış Pınarı Harekatı’nı, okul bahçesindeki bir kavgaya benzetirken, Türk Silahlı Kuvvetleri’ni da küçük bir çocuğa benzetti.

“Bazen kavga etmelerine izin vermelisiniz” diyen Trump, sözlerine “sonra aralarına girip ayırırsınız. Bu alışılagelmiş değildi. Ama biraz kavga ettiler” diye devam etti. (18.10.2019)

***

Dünya Dil Kongresi (Anadolu(ca) Dili Kongresi)

Türkiye, Dünya Dil Kongresi düzenlemelidir. Dünya tek dile doğru gidiyor. Dünyanın tek dili, Türkçe (Kürtçe, Arapça, Farsça, …) liderliğinde olabilir. Türkçenin daha da geliştirilmesiyle, Türkçedeki sembollerle, dünyaya alternatif bir dil oluşturulabilir. Anadolu Dilleri (Anadolu Medeniyetleri) Kongresi düzenlenebilir.

***