Dolar (USD)
32.43
Euro (EUR)
34.68
Gram Altın
2428.91
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

01 Kasım 2021

​Aslı Aslına, Nesli Nesline...

Değerli okurlarım, bir önceki yazı günümde, Türk Şeker'in spekülatörlere direnişini yazdığım için, Meclis'teki Tezkere oylamasına deyinememiştim.

Bir ara yazıya alt bir başlık açarak kısaca deyineyim dedim. Fakat bunu yapmadım... Çünkü, bu oylamada, Türk Milleti'nin özlediği ve beklediği bir fotoğraf oluştu.

Bu yüzden, konuyu kısa geçmek istemedim. Ayrıca öbür konu da çok önemliydi. Hatta yazının sonunda, şeker konusuyla alakalı bazı bilgiler vereceğim. Bunları, benim yazdıklarım üzerinden haber yapanlar, özellikle okusunlar.

Efendim, siyasette ittifaklar doğru yapılacaksa, bu ittifaklar aynen o fotoğraftaki gibi yapılmalıdır. Yani bir tarafta AK Parti, BBP, İYİ Parti, MHP ve Saadet olurken... Öbür tarafta da CHP, HDP olmalı...

Hadi, CHP-HDP ortaklığının iyice marjinalleşmemesi için, aralarına koltuksuz kalanların kurduğu partiler de katılabilir.

Bunlar yeterli değilse, Meral Akşener'le, Temel Karamollaoğlu'nun katılımları da sağlanabilir.

Hem bu durum Meral Hanım ve sülalesini çok mutlu edecektir. Çünkü, kendilerinde CHP'lilere karşı tarifi imkansız bir hayranlık var.

Ayrıca, Meral Hanım ve Temel Beyin birey olarak CHP-HDP ittifakına katılmaları, milletin istediği buluşmanın önündeki engelleri kaldıracaktır.

Tekrar Meclis'teki Tezkere oylaması sırasında ortaya çıkan fotoğrafa dönersek, bu fotoğraftaki ittifak yüzyılın ittifakı olur.

Bu ittifaka ne terör dayanır... Ne de diğer sorunlar... Bu ittifak, Toplumdan aldığı yüksek destek sayesinde, ülkemiz üzerinde yapılan kötü planları bozar...

Hepsinden önemlisi, bu ittifak Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına çok yakışacaktır.

Stoklarda yeterli Şeker varmış...

Değerli okurlar, 28 Ekim tarihinde , "Türk Şeker direniyor" başlıklı bir yazı yazdım.

Bu yazı, muhalefeti destekleyen internet siteleri tarafından haberleştirildi. O haberleri okuduğunuzda, arkadaşların İktidarın elektrik ve şekere zam yapmamasına, üzüldüklerini görüyorsunuz.

Normal şartlarda, zam yapılmamasına sevinilir... Ancak, bizdeki muhalif arkadaşlar başka kafada oldukları için, sevinemiyorlar.

Muhalefet destekçisi arkadaşlar şunu iyi bilsinler: Türk Şeker yetkilileri, tatlının hammaddesini spekülatörlerin eline düşürmemekte oldukça kararlılar...

Şu anda stoklarında da, yaklaşık 500 bin ton şeker varmış. Fabrikalarda üretime kesintisiz devam ediyormuş.

Ellerinde de yeterli şeker pancarı bulunuyormuş.