Dolar (USD)
32.27
Euro (EUR)
34.75
Gram Altın
2404.01
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

29 Haziran 2015

Barışa Hay Hay, 'Savaşsa Savaş' Ulan!


Yazılacak o kadar çok şey var ki, ama öbür taraftan da yazılacak hiçbir şey de yok aslında! Çünkü her şey kabak gibi ortada!

Ahmet Kaya'ya sırf 'Kürtçe Şarkı' çıkaracağım dediği için çatal bıçak fırlatan, 'Vay Şerefsiz' diye manşetler atan, hele düstur olarak gazetesini 'Türkiye Türklerindir' yazısıyla çıkaranlar, şimdilerde HDP, Demirtaş'ı, İstiklal Marşını 'ırkçı faşist' dayatma görenleri parlatıp göklere çıkaranlar, Cumhuriyet Tarihi boyunca eşi benzeri görülmemiş 'Kürt halkını ve haklarını' tanıyan, bunun için mücadele eden ve son 2 senedir 'kan akmamasının' baş mimarı adama, Erdoğan'a kinlerini kusuyorlar! Bunlar 'vatan haini' falan değil DAEŞ'den bile beter 'kaos maşaları' insan müsveddesi!

Nasıl kuduz köpek gibi saldırıyor, güya Cumhurbaşkanı Erdoğan 'seçim yenilgisinin' acısını çıkarmak için katıldığı iftarlarda 'Bedeli ne olursa olsun' diye çoşuyormuş. 'Hoşt, moşt' kesmez bunları, belediye itlaf ekibi göndersen nafile, Vural Savaş'dan kinaye, 'habis ur', kanser hücresiu2026 Hiçbiri, hiçbiri olamazlar!

"Kürt devletini bizzat kurayım, PYD'yi de baş köşeye oturtalım, Öcalan'ı çıkarıp Reisicumhur yapalım" dese, emin olun bu sefer zıddını savunurlar, kalkıp gidip PYD saflarında savaşsa, Kandil'e varıp Karayılan'lau2026

Bu nasıl bir kin, bu nasıl bir nefret, nedir bu! Karşılığı yok bunların arkadaş, YOK!

Çapulcu ve Teröristin 'bedeli ne olursa olsun' yaptıkları 'olumlanıyor' Erdoğan'ın vatan müdefaası 'macera!' oluyor. Terörle mücadele etsen 'suç' insan gibi masaya oturup 'müzakere' etsen yine 'suç'. Barzani ile 'iyi ilişki' kursa suç, zıtlaşsa yine suç!

Anlamıyor musunuz, mesele 'Kürt devleti' falan meselesi değil, mesele o devleti 'kimin' idare edeceğidir.

Kimlerin maşası oldukları ortada ve bu çarpık zihniyetin yemin töreninde ortaya koyduğu tavra ne denmeli, ey Doğan ve 'uşağın uşakları'! Herifler(avradlar dahil) ettiğiniz yemin metni daha mı az 'ırkçı dayatma'? Onun için mi 'Yüce Türk Milletinin' önünde namus ve şerefiniz üstüne yemin ettiniz!

İstiklal marşında tek bir kere dahi 'Türk' geçmezken, hele Akif gibi 'Arnavut' birini 'ırkçılıkla' yaftalamak ancak kürt faşistinin sözde milliyeti yok sayan sol fraksiyondan çıkması sahtekarlığın başka boyutudur. Çünkü bunların asıl fikri, 'Kürt Nasyonel Sosyalizmi' yani 'FAŞİZMİN' ta kendisidir ve hiç şüphesiz güya savaştıkları emperyalizmin maşalığından/taşeronluğundan ibarettir!

Çok demokrat, çok 'sosyalist' olduklarından mı, Suriye'deki Arap, Türkmen sürgünlerine ses etmez, 6-8 Ekim olaylarını yapar kendi gibi düşünmeyenleri 5. kattan atarlar!

Bugün Doğu Türkistan'da yaşanan, "yoldaş Çin'in" 'insanlık dışı' hadiselere 'gıkı çıkmayanlar' Erdoğan'ın lafını ya kulaklarıyla anlar, duyar yahut "sonucu ne olursa olsun" katlanır!


@yusufserce twitter.com/yusufserce