Dolar (USD)
32.38
Euro (EUR)
34.67
Gram Altın
2433.90
BIST 100
10040.38
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

14 Mart 2017

Batı medeniyeti kötüdür!

Türkiye'de yapılacak bir referandumun, Batı'nın ana gündemini oluşturması ve her ne olursa olsun "Hayır" çıkması için gayretkeş bir şekilde çabalamaları, aklı selim insanlara bir şeyler anlatmalı. Bizi çok sevdikleri ve iyiliğimizi istedikleri için mi "hayır" çıksın diye yırtınıyorlar?

Tarih boyunca İslam'a ve Türkiye'ye düşman olan güçlerin, içişlerimize karışarak yapılacak bir referandumda "taraf" olmaları ve bunun için harıl harıl çalışmaları da bir şey anlatmıyorsa, fazla söze gerek yok zaten.

Hollanda'da Bakanımıza ve milletimize yapılan saldırı, artık kartların açık oynandığını göstermesi bakımından önemli.

Avrupa ülkeleri birer birer maskelerini indiriyor.

Hadiselerin çok hızlı gelişmesi ve artık işlerini "kuklalarıyla" halledemiyor oluşlarından kaynaklı. PKK'nın özerklik adı altında ülkeyi bölme çabasından, Gezi olaylarına, 17-25 hukuk darbesinden,15 Temmuz Fetö işgal girişimine kadar her yolu deneyen güçler, maşalarıyla beceremedikleri işi bizzat dahil olup yapmaya çalışıyorlar.

Dünyayı kandırmak için kullandıkları demokrasi, özgürlük, hak, hukuk mukuk söylemlerini de askıya aldılar. Çünkü sen zayıfsan ve bir talimatla hizaya geçirilebiliyorsan fayda eder bu söylemler. Artık bunu yapamıyorlar. Türkiye tamamen kontrollerinden çıkmak üzere. Bunun paniğini yaşıyorlar.

Resmi ideolojinin yetiştirdiği ve "ne yaşanırsa yaşansın ikna olmam" diyen, Batı hayranlığından başka hiçbir idrak melekesine sahip olmayan küçük bir azınlık dışında genel olarak millet, Batının gerçek yüzünü görüyor ona göre tavrını belirliyor!

Politik manevralar şu olur bu olur gelir geçer. Bir hadiseyi, o an yaşanan refleks olarak gösterilen tavır ayrı, bir de bütün politikayı üzerine inşa etmiş, mihrak noktası belli, bir fikrin bir dünya görüşünün, bir idealin rehberliğinde değerlendirmek gerekir. Referandum ile yapılacak sistem değişikliği bizi bu yola sokacağı için kıymetli, Batı da bu yola gireceğimizi düşündüğü için feryat halinde.

Kontrol edemeyecekleri güçlü bir Türkiye istemiyorlar. Bunu engellemek için ortak bir karar aldıkları ve daha ileri seviyede adımlar atacaklarına dair işaretler de görünüyor. Referandumda Hayır çıkma ihtimali olmadığı için, referandumu engelleyecek şartlar oluşturmaktan, ciddi yaptırım kararları almaya kadar bir dizi adım gelebilir.

Hadiselerin tabii akışı istesek de istemesek de bizi bu noktaya getirecekti. Ayağa kalkıp gücümüzü tahkim edene kadar yapılacak en mantıklı şey, bir yandan içimizdeki görevli "maşa" Batıcı unsurların tasfiyesi diğer yandan Batı'yı kendi bünyesindeki arazlardan yakalayarak meşgul etmek ve mücadeleyi en üst seviyede devam ettirmektir. Batının sömürge politikası gereği içine aldığı "arazlar"ın gözü ve gönlü bizimledir !

Hem durum tespiti hem de duruşumuzun nasıl olması gerektiğine dair son söz: Mütefekkir Salih Mirzabeyoğlu'ndan:

"Müslüman olmuş bir Amerikalı hanım bilginin fevkalade ifadesiyle:

"Batı medeniyetinin kötülüğü tesadüfi değildir, yahut ASIL PRENSİPLERİNE göre yaşamakta kusur eden, sırf BEŞER ZAAFINDAN DA ileri gelmiş değildiru2026 Eksik olan, bizzat ASIL PRENSİPLERİDİR. Batı medeniyeti, teoride de pratikte de kötüdür."

"Kötü olan kötü ile savaşmamaktır.

Kötü olan kötüye yavşamaktır.

Kötü olan kötünün savaşıdır."