Dolar (USD)
32.30
Euro (EUR)
34.61
Gram Altın
2414.70
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

09 Eylül 2018

Bu karanlıktan Halifelik ışığıyla çıkılır

DEĞERLİ dostlar, bugün İslam Dünyası tarifi imkânsız bir sarmalın içindedir. Öyle ki, dünyanın dört bir tarafında, zulüm görenler hep Müslümanlar... Yerinden yurdundan edilenler, yine Müslümanlar...

Dahası, kendi topraklarındaki zenginliklerden faydalanamayanlar yine Müslümanlar... Vicdan sahiplerine soruyorum, İslam âleminin içinde bulunduğu şu durum, başka dinlerin mensuplarının başında da var mı? Eeeee, yoksa, yeryüzündeki bu adaletsizliğin nedeni nedir?

Aslına bakarsanız, İslâm dünyası, bu kötü duruma, Osmanlı'ının yıkılmasıyla düşmüştür. Çünkü, Osmanlı yıkılınca, Müslümanlar hâmisiz kalmıştır. Halifeliğin kaldırılması ise işin tuzu biberi olmuştur.

Savaş meydanlarında Müslümanları mertçe yenemeyen haçlı zihniyeti; böl, parçala, yut taktiğini seçmiştir. Bugün Afganistan, Irak ve Suriye'nin başına gelenler hep bu taktiğin birer parçasıdır.

Kusura bakılmasın, ben Halifeliğin kaldırılmasını haçlı zihniyetinin bir plânı olarak görüyorum. Eğer bugün İslam âleminin bir Halifesi olsaydı, şu yaşananların yüzde beşi bile yaşanmazdı. Hepsinden önemlisi, haçlılar Müslüman topraklarında bu kadar kolay at oynatamazlardı.

Halk arasında, aslan düştüğü yerden kalkar denir. Evet, İslâm Dünyası kötü durumundan kurtulmaya, Hilâfeti yeniden ilan ederek başlamalıdır. Evet evet, bu karanlıktan ancak Halifelik ışığıyla çıkılır.

Normal şartlarda, bu yazının burada bitirilmesi gerekir. Ama ben bitirmeyeceğim. Çünkü, her Halifelik yazısı yazdığımda, Hilafet düşmanlarının hedef tahtası oluyorum. Büyük ihtimalle bu satırlardan sonra da aynısı olacak.

Arkadaşlar, şu kafalarınızı kumdan çıkarın artık... Kafalarınızı çıkarın da haçlıların üzerimize oynadığı oyunu fark edin. Hem su-i misal emsal olmaz... Siz bırakın, bir iki Halifenin geçmişte yaptığı yanlışları...

Hristiyan dünyası, kardinaller hakkında çıkan şaibeler yüzünden papalığı kaldıralım diyor mu?