Dolar (USD)
32.26
Euro (EUR)
34.64
Gram Altın
2428.32
BIST 100
10011.61
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


​Bu nasıl muhalefet?

*En sondan başlayalım: Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan Türkiye'nin en büyük savaş gemisi TCG Anadolu'nun Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na teslim edileceği törene katıldı. Bütün dünyanın takip ettiği; dostlarımızın sevindiği, düşmanlarımızın ise kahrolduğu haberdi bu.

*100 yıllık rüyamız yerli otomobil, üstelik elektrik enerjisi ile son teknolojiye uygun şekilde çalışıyor. Ülkemizin yerli oto hasreti ilk defa hayata geçmiş oldu. Artık TOGG seri üretimde ve binlerce kişi aldı, almak için sırada. Milletimizin her ferdi gurur duyuyor, bu gelişmeden dolayı milletine ve devletine güveni artıyor.

*Bir başka müjde Karadeniz gazı. Karadeniz gazının evlerde ne zaman kullanılabileceği ile ilgili tarih veren Bakan Fatih Dönmez "20 Nisan'da Cumhurbaşkanımızın teşrifiyle gazı bu tesise getireceğiz ve bazı kontroller yapacağız. Mayıs ayı itibariyle de ocaklarda kullanılmaya başlanacak. BOTAŞ üzerinden dağıtılacak. Maliyet kontrolleri yapıyoruz. Doğalgazın üretim maliyeti ithale göre daha iyi olacak. Cumhurbaşkanımız 20 Nisan'da vatandaşlarımızın büyük bir kısmını memnun edecek müjdeler paylaşacak." şeklinde açıklama yaptı.

*5 Şubat tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından düzenlenen törenle açılan yeni yol ile Zonguldak-Kilimli arasındaki 10,8 kilometrelik yol; 5,7 kilometreye düştü.

*Bir başka otoyol Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılan Çanakkale Ayvacık-Küçükkuyu yolu Assos ve Troya tünelleri. Erdoğan, açılan tüneller ile birlikte ortalama 50 dakika süren yolun 5 dakikaya kadar düşeceğini söyledi.

Hangisini yazalım? Bu örnekleri çoğaltabiliriz. Yerimiz zaten müsait de değil. Ülkemiz için çağ atlatan bu gelişmelerden bütün vatandaşlarımızın, ülkesini ve devletini seven insanlarımızın mutluluk duyması, gururlanması gerekmez mi? Elbette öyledir de. Çünkü bu atılımların hepsi Türk milletinin mutluluğuna, güven içinde yaşamasına ve refahına hizmet edecek, katkıda bulunacak gelişmelerdir.

Ancak bakıyorum bizim muhalefetten hiç ses çıkmıyor, adeta duymazlıktan geliyor veya küçümsüyorlar. Tebrik, teşekkür mesajları bile atmıyorlar.

Bu nasıl Türkiye sevgisi, bu nasıl milletini düşünme anlamak mümkün değil.