Dolar (USD)
32.35
Euro (EUR)
34.67
Gram Altın
2407.45
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

05 Şubat 2024

​Chp en kötü seçim dönemine hazırlanırken..

Chp parti tarihinin en kötü seçim dönemine hazırlanıyor bunu not edin! Bunu söyleyen Chp içerisinden Chp de uzun görev yapmış üst düzey yöneticilik yapmış bir dostum. Ve şöyle devam etti “ sanırım her yeri kaybedeceğiz, Özgür Özel bize Kılıçdaroğlu’nu mumla arattı, bittik biz”.

Biliyorsunuz Özgür Özel, Kılıçdaroğluna yakın isimleri aday göstermedi, parti içinde dehşet öfke, kaos, kargaşa, nefret başladı. Teşkilat çıkan adaylardan memnun değil fakat hal böyle olunca gözler Ak partinin adaylarına çevrildi ve ilginçtir Chp’nin bu kadar kötü döneminde bazı il ve ilçelerdeki adaylar büyük hayal kırıklığı. Kesin gözüyle bakılan anketlerde seçilmesi yüksek isimler aday gösterilmedi. Ak parti içerisinde de karmaşa kaos yaşanmaya başladı. Her zaman söylerim siyaset bir satrançtır ve hep karşı hamle beklenir. Burdan yola çıkarak bunu fırsat sayan sonraki seçimler için çalışan ve yer yapan Yeniden Refah partisi Ak partinin küskün kızgın ve sağlam adamlarını kendisine çekmeyi başardı. Nasıl olurda Chp bu kadar karışıkken böylesine bir hata yapılır bunu seçim zamanı göreceğiz. Fakat şunu belirtmek isterim ki Yeniden Refah Partisinin bu kadar hızlı “U” dönüşü umarım Saadet Partisi gibi olmaz, çünkü Türk halkı, Türk seçmeni arkadan hançerlenmeyi sevmez!

DEM Partisi Neden kendi adaylarını gösteriyor?

Sürekli sorulan soru, Dem partisi neden kendi adayları ile oyuna dahil olduğu. 2 ihtimali düşünüyorum. 1. İstanbulda kazanamayacaklarını anladılar ve kaybeden tarafta olmak istemiyorlar. 2. Bir sonraki seçim için şimdiden alabildikleri kendi oy oranlarını gösterip masaya daha güçlü oturmak. Siyasette taşlar yeniden dağıtılıyor, çok çekişmeli bir seçim süreci bizleri bekliyor.