Dolar (USD)
32.38
Euro (EUR)
34.65
Gram Altın
2428.61
BIST 100
9981.41
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

21 May 2023

CHP'nin Gaffar Okkan iftirası ve HÜDA PAR

CHP’de yalan ve iftiralarla dolu bir kampanya olduğunu sizler gibi bizler de görüyoruz. Şimdi de rahmetli Gaffar Okkan Müdürün katilleri ile ilgili bir iftiraya başvurdular.

En başta belirteyim ki CHP bir konunun doğru olup olmadığına bakmadan;

1.Bu konu Müslümanlara zarar veriyor mu?

2.Bu konu dindar camiada huzursuzluk yaratabilir mi?

3.Bu konu diğer camialarda dindarların aleyhinde kullanılabilecek bir argüman olabilir mi?

4.Seçim sürecinde ise, bu konu rakiplerin kötülenmesi için kullanılsa bir işe yarar mı? gibi hususlara bakar.

Yani CHP yalan bir iddiada bulunduğunda biliniz ki yukarıdaki soru ve cevaplarla alakalıdır. Şayet yalan ve iftira CHP için bir artı kazandırıyorsa hiç çekinmeden, hak hukuk tanımadan söyler.

Ali Gaffar Okkan cinayeti de böyle bir olay. CHP benden çok daha iyi biliyor ki rahmetli Gaffar Müdür’ün suikastı bir cemaat, bir örgüt işi olamaz. Bu konuda çok şey söylendi ama söylenenlerin azı doğruydu çünkü azmettirenler için hedef saptırma çok önemliydi.

Öncelikle 2 konuyu en başta söylemeliyim:

İlki, HÜDA-PAR’ın bu cinayetle hiçbir ilişkisi yoktur, olamaz da.

İkincisi, Rahmetli Gaffar Müdürün şehid edilmesi sizin yaş ve tecrübeleriniz gereği tahmin edemeyeceğiniz bir profesyonellikte gerçekleşti.

Dünyada;
Hiçbir örgüt,

Hiçbir grup,

Hiçbir cemaat Ali Gaffar Okkan’ı o profesyonellikte pusuya düşüremezdi. Bugün de -teknolojik bütün imkânlardan yararlanılsa bile- devletlerden başka hiçbir örgüt böyle bir cinayeti gerçek-leş-ti-re-mez.

Gaffar Okkan şehid edildiğinde de Diyarbakır’da yaşıyordum. Gaffar Müdürü herkes çok severdi. Devletin şefkat ve sevecen yüzünü bölge insanı ile tanıştıran, bu tanıştırmadan dolayı bölge insanının devlet ile barışık bir atmosfer yakalamasına vesile olan Gaffar Müdür’ün Ankara’da yüksek bir göreve getirileceği konuşuluyordu. Ancak çok güçlü bir konsorsiyum Gaffar Okkan’ı şehid ederek ön aldı.

Bu cinayeti kimin işlediğini bilemeyen yok. Ama inanın bu cinayetin Hizbullah ile de hiçbir alakası yoktur olamaz da.

Siz birkaç yıl önce 34 kişilik özel timin bindiği Malatya uçağının niçin ve kimler tarafından düşürüldüğünü bilseydiniz oturup CHP’ye lanet yağdırırdınız. Çünkü o cinayetin asıl sorumluları ile FETÖ ilişkisi sürüyor ve CHP bu FETÖ ile kankalık ilişkisinde birinci sırada.

CHP bu cinayetin FETÖ-yabancı istihbarat ortak eylemi olduğunu bilmiyor mu?

Pek tabi biliyor.

CHP bunu bilmeseydi 20 yıl önceden bugüne kadar her gün bu olayı anlatırdı. Ama CHP asıl failin kendilerini de sevk ve idare eden güçler olduğunu bildiği için sustu. Ele güne karşı ayıp olmasın diye bir iki cılız açıklama dışında bu cinayetle ilgili olarak CHP ne yaptı?

Hiç!!!

Şimdi de seçimin ikinci turunda oy kullanacak olan gençlerin kafasını bulandırmak için Ali Gaffar Okkan cinayetini HÜDA-PAR’a mal etmeye çalışıyor CHP. Oysa HÜDAPAR 2012 yılında kurulmuş bir partidir. HÜDAPAR’lıların %70’i Gaffar Müdür cinayetinin gerçekleştiği sene 8-10 yaşlarındaydılar. CHP bunu bildiği halde, HUDAPAR Cumhur İttifakı’nı desteklediği için iftiralarla Cumhur İttifakını ve pek tabii HÜDA-PAR’ı karalamaya çalışıyor.

Aslında burada CHP’nin bir başka hinliği var:

Geçmişten biliyoruz ki CHP direkt Aziz İslam’ı kötülemiyor. Bunun yerine İslam’a irtica diyor, yobazlık diyor, eski çağ uygulamaları diyor ve böylece kavram terörü üzerinden Din-i Mubin-i karalamaya çalışıyor. Burada da hem HÜDA-PAR’ı hem de İslam’ı kötülüyor ve bu vesileyle Cumhur İttifakı’nı da gençlerin gözünden düşürmeye çalışıyor.

Anlayacağınız CHP hep müfteriydi, hep yalancı ve milletin değerlerine düşmandı…