Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2440.77
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

23 Mart 2024

CHP'nin PKK ihaneti

PKK, Türkiye içinde kurtarılmış bölgeler kurmak için Türk siyasetini kaşımanın peşinde. Ülkenin ana muhalefet partisi oy uğruna “Kent Uzlaşısı” adı altında DEM’in peşine takıldı. İstanbul Esenyurt adayını geri çekerek yerine PKK sempatizanı yeni bir aday atadı. DEM Parti de İstanbul’un 22 ilçesinde aday göstermeyerek CHP’ye destek kararı aldı. CHP’nin kazanması durumunda Esenyurt’un İstanbul’un yeni terör üretim merkezi olması kaçınılmaz!

Türkiye terörü bitirmeye çalışırken CHP, ateşle oynayıp terör örgütü yandaşı DEM Partililere İBB Meclisi için seçilebilecek noktalardan 31 kişilik kontenjan verdi. Bunlar yetmezmiş gibi terör yandaşlarından sonra CHP belediye başkan adaylarının da bebek katili Öcalan’ı temize çıkarmaya çabaları infiale sebep oldu.

Türkiye, Irak Hükümeti ile çok sıkı bir işbirliğine giderek önümüzdeki yaz PKK’yı tamamen temizlemeyi hedefine koydu. Böylece hem PKK silinecek, hem Kalkınma Yolu’nun güvenliği sağlanacak. İçerideki PKK’yı bitirmek için de görev halka düşüyor. Oy uğruna “Kent Uzlaşısı” adı altında PKK/DEM’e taviz üstüne taviz veren CHP, anlaşılan 28 Mayıs’ta olduğu gibi Milletin tokadını yemeden kendine gelemeyecek!

***

CHP, Kılıçdaroğlu yönetiminde pusulasını şaşırıp PKK/HDP’nin kuyruğuna takılmıştı. Şimdi de gayri kanuni akçeli işleri gündeme oturdu. Her ne kadar önemli kısmı tasfiye edilmiş olsa da CHP’de az sayıda vatanseverler varlığını koruyor. CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal, “Seçildiğimde belediyenin kapısı DEM Partililer dışında herkese açık olacak” dedi.

CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın da geçen hafta isim vermeden DEM Parti’yi hedef aldı. Akın, “Milletin bayrağına, vatanına kudurmuş bir şekilde hainlik yapan terör örgütü PKK’ya, onun yandaşlarına, ondan beslenenlere, onun yolundan giden şerefsizlere de yakın değilim. Hiçbir zaman yakın olmadım” dedi.

Kendisini hiçbir inanca, milli ve ahlaki değere bağlı hissetmeyen, prensipleri olmayan, kazanmak için her yolu mubah gören yanar-döner bukalemun adayların Türk siyasi hayatından silinmesi için 31 Mart seçimleri önemli bir fırsat. Bu seçim, yalan söylemeyi siyaset zanneden ABD güdümündeki başkan adaylarına haddini bildirme zamanı.

***

Altılı koalisyonun ortak adayı Ekrem İmamoğlu, beş yılda İstanbul’da belediye hizmetlerini geriletti. Başlatılmış metro tünellerini toprakla doldurup şimdi de metro yaptığını iddia edecek kadar milletin zekası ile alay etmeye başladı. Seçime bir ay kala Cumhurbaşkanlığı hülyasından uyanıp belediyenin bütçesini reklam ve algı operasyonlarına akıtmaya başladı.

Ankara’da kimliksiz ve kişiliksiz bir diğer altılı masa adayı beş yılda şehri perişan etti. İzmir’in CHP’li Belediye Başkanı zaten kendisini Yunanlı zannediyordu. Şehri ayırıp bağımsız bir Helen şehrine dönüştürmeyi bile teklif etme cüretini gösterdi. Mersin ve Adana hakeza… İçerideki gayri milli Türk İslam düşmanlarından kurtulmak 31 Mart tam bir milat!

Kendi içimizde birlik ve beraberliğini sağlayarak dünyanın tüm mazlumlarına destek olmak için... Filistin’de İsrail zulmüne son vermek için… Başta yakın coğrafyamız tüm insanlığı Türkiye’nin merhamet şemsiyesi altına toplamak için haydi bismillah.