Dolar (USD)
32.38
Euro (EUR)
34.63
Gram Altın
2429.21
BIST 100
10003.66
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

25 Kasım 2019

CHP’yi ARI soktu

Bolivya, Venezuela, Hong Kong, Gürcistan, Lübnan, Irak, İran, Yemen, Libya, Sudan, Etiyopya….

Küresel sömürücü ABD’lilerin 22 ülkenin sınırları değiştirilecek, 6 ülke işgal edilecek açıklamalarının işaret ettiği işgal edilecek ülkeler arasında kabul edelim etmeyelim maalesef Türkiye de bulunuyor. 1987’de İngiliz istihbarat servisi MI5 ile ABD istihbarat servisi CİA arasında Londra’da imzalanan Times Anlaşması’nda etnik grupların harekete geçirilerek bölünecek bölgeler arasında gösterilen Yugoslavya ve Mezopotamya’nın ne hale geldiğini biliyoruz. PKK terör yapısına batılılar tarafından niye bu kadar müsamahakar davranıldığını, 15 Temmuz’da Türkiye’yi işgal planının aparatlarını niye korumaya aldıklarını kundakdaki bebekler bile anlamıştır.

İçerde ve dışardaki şer güçlerin bu kadar saldırılarına rağmen hala dimdik emperyalizme karşı direnebilmemizin sebebi 2023 yılına kadar siyasi istikrar avantajımızdır. Türkiye’nin siyasi istikrarını yok etmenin yolu ise, yapay bir erken seçim tartışmasına ülkeyi sürüklemektir. Cumhurbaşkanı veya Meclis’in böyle bir karar alması mümkün olmadığına göre, ülkeyi seçim atmosferine sokacak bazı manipülasyonlara ihtiyaç var.

Bu ihtiyacı gören karanlık eller, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ispat ederseniz bırakırım, CHP’nin son Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi de ispatlarsanız Taksim’de kendimi yakarım çizgisine getirdi. Türk siyasetini derinden etkileyen bu manipülasyonu kim yaptı dersiniz. Batı emperyalizminin uşakları diyelim. Yani arıdır, arı….

Arı hareketi Özal’ın ölümünün hemen ardından dernekleşen bir yapı. ANAP’ı batıran ardından Ecevit’e yol açan, Kemal Derviş ile ilişkili, İsmail Cem ile siyaset yapan. İsrail ve ABD’den aktarılan milyonlarca dolar yetmiyormuş gibi, 28 Şubat döneminde 70 milyar dolarlık banka hortumlarından nemalanan bir kuruluş. Türkiye’de iktidarın sivil toplum kuruluşları ile paylaşılması tezini öne atarak, genç ve kadınlar üzerine kurduğu yapı ile demokrasi, adalet, paylaşım gibi yaldızlı sözlerle Türkiye’nin istikrarına direk saldıran bir kuruluş. 13 milyon 600 bin gencimiz içinden aparttığı sayıları binleri bulmayan çocuklar ile gezi tipi hareketleri yönlendiren bir şer yuvası. Evangelist ABD maalesef hedef aldığı ülkelerde Venezuela açık örneğinde olduğu gibi beslediği muhalefeti ve sivil toplum örgütlerini çıkarları doğrultusunda çok iyi kullanıyor. Biz bu arıların vızırtısını Aziz Yıldırım’ın devrildiği Fenerbahçe Kongresi’nde sıkça duyduk.

Bu kuruluş ile CHP’nin ne alakası var demeyin. Gazeteci Emre Erçis sosyal medya hesabından Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu ile İsrail ve ABD’nin çıkarlarını korumak için hareket eden bu kuruluşun bağlantılarını deşifre etti. Ermeni gençlerini Türkiye’ye getirerek hükümeti Ermenistan ile ilişkiye zorlayan arkasında, TÜSİAD’cıların da bulunduğu bir dernek. Arı’cı Yurstever Özcan, Kılıçdaroğlu tarafından 2013 yılında CHP’nin ABD temsilcisi yapıldı. CHP yönetim kurulunda en az 3 ARI’cı bulunuyor. Bildebergçi Ünal Çeviköz ne iş yapar sanırsınız? İmamoğlu ise yine aynı ekipten Soner Çağatay’ın asistanı olarak yıllarca çalışmış. İmamoğlu’nun İBB’deki akıl hocaları arasında PKK sempatizanı Zeynep, öbür yanında ARI’cı kader arkadaşı Murat bulunuyor. Bir zamanlar sol terör örgütlerinin sığınağı olan CHP’ye, FETÖ, PKK’ gibi yerli terör gruplarının yanı sıra WİNEP, CFR, AIPAC, JINSA, MOSSAD, CİA, Pentagon, İsrail Savunma Bakanlığı ile irtibat ve intisablı think-tank kuruluşları çengel atmış durumda. Bunlar Kılıçdaroğlu’nu da CHP’yi de yönetiyorlar. Böyle bir karmaşık yapı Türkiye’nin siyasi ve ekonomik istikrarını yok etmek için çirkin komplolar kuruyor. Mahallelerde delege seçimleri yapan CHP’de alternatif yerli ve milli lider adaylarının çıkmasın diye Kılıçdaroğlu’nun karşısına çıkacak herkesi Saray’ın adamı olarak gösterecekler akılları sıra.

Londra’da İngilizler tarafından öpülen İmamoğlu, ucu Londra’ya dayanan saray görüşmesi rezaletinde sessiz sedasız bir kenarda oturuyor. Onun yerine Arılar vızıldıyor. ‘Beştepe’de Erdoğan, CHP’li bir isme bu partinin başına geç dedi’ haberini emperyalizmin sözcüsünde yazan Rahmi Turan, kaynak olarak gösterdiği Talat Atilla gazeteciliğe Anavatan’da başlamış bir Arı’cı. Gazeteci Candaş Tolga Işık’a Saray görüşmesi yalanını üfleyen CHP’lilerin Talat Atilla aracılığı ile Rahmi Turan’a zokayı yutturdukları konuşuluyor. Ancak olay hiç de öyle değil. Planı kuranlar olayın hukuki boyutunu da düşünmüş durumdalar. Talat Atilla, haber yazmadığı için hukuki sorumluluktan kurtuluyor. Rahmi Turan yurtdışında olduğu için koğuşturulması ihtimali yok. Bugüne kadar yüzlerce yalana imza atan Kılıçdaroğlu’nun ağzından çıkan ile bir yerlerinden çıkan arasında fark olmadığı maaşını attığı iftiralara tazminat olarak ödediği için pek üstüne alınmaz.

Emperyalist plan belli. Türkiye’de ekonomik istikrarı da etkileyecek olan Siyasi istikrarı bozacak erken seçim tartışmalarını gündemde tutarak ülkeyi kaosa sürüklemek. ARI’nın kuruluş yıllarındaki söylemleri ile bugün CHP, HDP ve İYİ partinin söylemlerinin çakışmasını başka türlü nasıl izah edeceğiz.

Sözün özü, Baykal’a kurulan komplo ile CHP’nin başına getirilen şahısın muhtemel rakibini bertaraf etmek için yaptığı çirkin bir oyun gündemimizi meşgul ediyor. CHP’liler hiç tasa etmesin partilerine dışardan operasyon falan yapan yok.. Arı’dır arı…..