Dolar (USD)
32.28
Euro (EUR)
34.79
Gram Altın
2407.10
BIST 100
10272.16
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

31 Mart 2016

Çocuk düşmanı katillerin suç ortağısınız!

Psikologlar çaresiz, sosyal bilimciler şaşkın, Ortadoğu uzmanlarının ise kafaları allak bullak "uluslararası dengeler" şeklinde özetliyorlar meseleyiu2026 Kimsenin 50 yıldır durmadan çocuk öldüren bu istilacı, seri katiller hakkında diyeceği bir şey kalmadı. Bir damla petrol için 5 yaşındaki çocuğu gözden çıkarabilecek kadar vahşileşen bir sömürü düzeni var karşımızda. Rabah'ın yaşadığı travmayı hangi dengelerle açıklayacaksınız? Bunun psikolojideki karşılığı nedir? Bugün dünyanın en zalim, en cani, en ahlaksız insanlarından biri Suriye'de yaşıyor. Küresel baronların kiralık katili gibi çalışıyor. Milyonlarca insanı evlerinden yurtlarından etti. Gözünü kırpmadan çocuk öldürüyor! Dünyanın en alçak, en zalim insanlarıyla ortaklaşa katliamlar yapıyor.

Bugün İslam coğrafyasında yol açtıkları bu ağır tahribat hangi stratejiyle açıklanabilir? Hangi siyaset bilimi kavramıyla çocukların öldürülmesini izah edeceksiniz? Irak'ta ABD askerleri, Filistin'de İsrail askerleri, Suriye'de Esed'in askerleriu2026 Dünyanın en acımasız çocuk katilleridir bunlar. Yıllardır babalarının gözleri önünde çocuklarını, çocuklarının gözleri önünde de babalarını, annelerini ve kardeşlerini kestiler. Bugün artık İslam coğrafyasında çocuk diye bir şey kalmadı. Çünkü bu çocuklar 20-30 yaştan birden büyüdüler. Ağır laflar ediyorlar şimdi, okkalı cümleler kuruyorlar, feleğin çemberinden geçmiş en az 70 yıllık ömür geçirmiş tecrübeli insanlar gibi düşünüyorlaru2026 Geleceğe dair en ufak bir ümitleri yok. Söndürdünüz, soldurdunuz bu çocuklarıu2026

Geçenlerde Suriye'de yaşanan trajediyi konu alan belgeselde bir çocuğun "kontrol noktasında kendimi patlatırım" şeklindeki sözlerinden sonra piyasada ne kadar çocuk düşmanı, katil sevici, psikopat varsa bu zavallı çocuğun üzerine üşüştü. Ellerinden gelse kızcağızı bir kaşık suda boğacaklar. Şehadet getirmesin diye parmakları kesilen ve vahşice öldürülen bir babanın kız çocuğuna terörist muamelesi çekecek kadar alçaldılar. Annesi, babası ve kardeşleri gözleri önünde öldürülen Rabah'tan, şehit olan Şeyma'dan, Yasin Börü'den velhasıl Müslüman çocuklardan nefret ediyorlar.

8500 Filistinli çocuğu tutuklayarak işkence eden İsrail'e, 5 milyon çocuğu yetim bırakan ABD'ye ve her gün çocuk öldüren Esed'e tek laf etmeyen bu aşağılık insanlar Müslüman çocukları terörist gibi göstermeye çalışıyor! Bu haysiyetsiz, şeref yoksunu insanlar yıllardır Türkiye'deki Müslüman çocuklardan da nefret ettiler. Katsayı ve başörtüsü yasaklarıyla çocukların geleceğini heba ettiler. Nerede başı örtülü Müslüman bir kız çocuğu görseler nefretlerini kusuyorlar. Stadyumda başörtülü kız çocuklarını gördüklerinde o çocukları nasıl linç ettiklerini görmediniz mi?

"İsrail, Filistin'de terör kamplarını bombaladı" diyen, "Esed'in önünde iki büklüm olan" bu namussuzlar acılı Suriyeli bir kız çocuğunu istismar etmekten de geri durmadı. Bugüne kadar Müslüman çocuklar öldürülmesin diye ne yaptınız? Bu çocukların mutsuzlukları, yoksullukları, düş kırıklıkları ve acıları üzerinden kendinize nasıl rant devşirebiliyorsunuz? O kızcağız kendini patlattığında biliyoruz ki bundan en çok siz keyif alacaksınız!

Bir vakitler barışın, ilmin, kültürün, sanatın, felsefenin en üst düzey yaşandığı bu kadim topraklarda bugün çocuklar öldürülüyor. İslam coğrafyası topyeku00fbn Haçlı istilasına maruz bırakıldı. Aynı dinin, aynı toprağın, aynı medeniyetin insanları birbirleriyle çatıştırılıyor. Nobel Barış Ödülü sahibi eski İsrail Başbakanı Menachem Begin; "Bizim misillemelerimizdeki zulmü şeytan bile tasavvur edemeyecek" diyordu. Evet, bugün İslam coğrafyasında yol açtıkları zulmü şeytan bile tasavvur edemezdi. İçimizdeki şer ittifakın bu çocukları istismar etmeleri, bu denli alçakça düşmanlık yapmaları şeytanın bile aklına gelmezdi.

Lakin bedenlerinden kanı çekilmiş solgun yüzlü bu zavallı çocukların ahı er ya da geç sizi bulacak. Bundan kaçamayacaksınız. Çok şükür son yıllarda bu zulme sessiz kalmayan asil insanların yani yüreği, vicdanı, ahlakı, dili, yüreği olanların yani rahatsız olanların mücadelesine tanıklık ediyoruz. Canilere, katillere, insan soyundan olmayanlara, çocuk düşmanlarına karşı oluşturulmak istenen büyük bir birlikteliğin arifesindeyiz. Ah Rabah! Zavallı Rabah! Ortadoğu'nun kara çocuğu, güzel kızu2026 Bizi affet, geç kaldık. Senin bir bakışına dünyayı tepelerine yıkmalıydık. Olmadı. İçimizdeki hainlerden başımızı kaldıramadık. Bu sefer daha kararlı geliyoruz. Çocuklar bebeklerinin saçlarını tarayabilsinler diye!

@ufukcoskunn

[email protected]