Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2440.77
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

03 Aralık 2020

Dikkat: Pişman olan FETÖ'cü yoktur!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullanılan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin davada teröristlere büyük cezalar kesildi.

Bu cezalar, ağırlaştırılmış müebbet hapisler bir nebze olsun bizleri rahatlattı.

FETÖ’cü teröristler hükümler açıklandıktan sonra Mahkeme Başkanı Selfet Giray'a ve mahkeme heyetine; “Esas gülen son gülen olacak.” “Tekrar hesaplaşacağız.” “Gün gelecek sizinle yer değiştireceğiz.” “Başkan seninle ileride görüşeceğiz” diyerek açıkça tehdit etti.

Bugüne kadar yaptıklarından ötürü pişman olan tek bir FETÖ’cüye denk gelmedim.

Çünkü FETÖ elabaşı da her diktatör gibi işe önce eğitimden başladı. “Işık evleri” adını verdikleri hücrelerde örgüt için canını feda edebilecek derecede gözü kara militanlar yetiştirmeyi hedeflediler...”

FETÖ elebaşı “Bu evlerin mayaladığı yeni bir mevsime hazırlanıyoruz…”diyordu. “Onlar (militanlar) orada (ışık evlerinde) 24 saat ruhları cennette dolaşır ve renkli tarihlerine tebessüm eder, kendilerinden geçerler…”

Kriter belliydi. “…Ev mi, çoluk çocuk mu? İş mi? Her ne ise ayağına pranga olan/olabilecek hiçbir şeyin esiri olmayacaklar… Esasen bir dava adamının şahsi hayatı yoktur!”

“Biz öyle bir dava için yarışıyoruz ki bu yarışın sonucunda verilecek kupanın bir ucundan Allah diğer ucundan biz tutacağız. Doğrusu böyle bir kupaya canlar feda olsun…”

Kısacası Hasan Sabbah’ın Alamut’ta tesis ettiği dershaneler neyse bir benzerini de ışık evleri adı altında burada kurguladılar.

Yeni bir insan tipinden bahsediliyordu bu dershanelerde. Öyle ki bu yeni insanın doğuşu kolay ve rahat olmayacaktı. Sonuçta onlara cennet vaat edilmişti.

Ezoterik örgütlerin temel prensiplerinden biridir bu.

O yüzdendir ki bu yapı asla pişmanlık duymayacağı gibi fırsatını bulduğu an yeniden örgütlenmeye de devam edecektir.

İşte size son aylarda haber bültenlerine düşen bazı haberler...

“FETÖ’nün özellikle üniversite öğrencileri arasında yeniden örgütlenme çabasında olduğu tespit edildi. FETÖ'cülerin çocukları arasından seçilen üniversiteliler, öğrenci evlerine yerleştiriliyordu.”

“FETÖ'nün örgüt toplantıları yeni öğretim yılında da devam edecekti fakat savcılığın talimatıyla Emniyet harekete geçti. 7 ilde düzenlenen 2 ayrı operasyonda 40 şüpheli yakalandı.”

“Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması, esnaf, ihraç edilmiş polisleri ve iş adamlarını kapsıyor.”

“Örgüt mensupları; "Az kaldı Erdoğan dönemi bitecek. Yine kral biz olacağız" şeklinde propaganda yapıyor.”

“Kayseri'de, FETÖ'yü İç Anadolu Bölgesi'nde yeniden aktif hale getirmeye çalıştıkları iddiasıyla 27 sanığın yargılandığı davada, 16 kişiye 1 yıl 3 ay ile 9 yıl 6 ay arasında değişen hapis cezaları verildi.”

“Muğla’da FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyesi olmaktan cezaevinde yatan, daha sonra cezaevinden çıktıktan sonra örgüt faaliyetlerine devam eden 5 kişiden 4’ü polisin düzenlediği operasyonla yakalandı.”

“Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında, FETÖ'nün Nevşehir'deki yapılanmasını aktif hale getirmek için çalıştıkları tespit edilenlere yönelik operasyon düzenlendi.”

Bunlar sadece bildiklerimiz...

Ayrıca cezaevlerinde tutuklularca yazılan mektuplar ve zanlıların birbirlerine gönderdikleri notlarda çeşitli rüyaların anlatıldığını da ilave edelim. Yine peygamber efendimizi rüyada görmeleri falan...

Onca cezaya rağmen hiçbir şey olmamış gibi ve birçok maske takarak hala yeniden örgütlenmeye çalışan bu tehlikeli yapı hakkında uyanık olmak durumundayız.

Bakın hala öğrencilerimizi kandırmaya çalışıyorlar ve biz onca acı tecrübeye rağmen eğitim sisteminde değişiklik yapamıyoruz.