Dolar (USD)
32.43
Euro (EUR)
34.77
Gram Altın
2433.65
BIST 100
10082.77
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

23 Aralık 2023

Dinsizler densizler

Değerli okurlarım dini ladini bilimsel ve filmsel önemli önemsiz toplumu ilgilendiren veya ilgilendirmeyen tüm meselelerde bir lakaytlık densizlik hatta dinsizlik ve laçkalık olduğunu görünce ister istemez insanın aklına bu kadar savrulmanın sebebi ne olur sorusu geliyor.

Gerçekten merak edilecek ve sebebi araştırılacak bir konu bu.

Tüm engelleme alavere dalaverelere rağmen toplumun büyük bir kesimi 28 Mayısta dünyanın gözü önünde yaptığı bir seçimle, Ülkemizi 5 yıl daha idare etmesi için Erdoğan’ı bir kez daha seçti ve gitti gidecek dedikleri Erdoğan’a bir dönem daha fırsat verdi.

Seçimlere katılma oranı ne batı ülkeleri gibi ne de az gelişmiş doğu ülkeleri gibi cılız ve düşük değildi.

Ağlayanlar zırlayanlar zıvanadan çıkarak ağzından çıkanı kulağı duymadığı için zırvalayanlar ve daha neleri neleri bizzat yaşadık ve gördük ki, toplumun terazisi bana göre bu kez de doğru tartarak karşı cephenin silahşörlerine oturun oturduğunuz yerde diyerek zılgıtı çekti ama bir kısım ar damarı çatlamış zevat hala durumdan vazife çıkarma peşinde.

Din düşmanlığı, bu güruhun kimyasını bozduğu için cami duvarına bevl edecek kadarda ileri gidip toplumun temel taşı olan din mayasına tosladığı için kendileri çalıp kendilerinin oynadığının bile farkında değiller.

Behey gafiller bu necip milleti ecnebiler, Müslüman olarak tanımış ve Türk demek Müslüman demek olarak tescillendirmiş.

Bu ak pak birlikteliği söküp atma şansınızın olmadığını anlayın da ileri geri atıp tutmaktan bari vazgeçin diyeceğim ama nerede o akıl nerede o feraset.

Sosyal medyada atıp tutarak devşirdiğiniz bir avuç insan müsveddesinin gazına gelerek daha fazla küfrünüzü açık etmeyin.

Bu millet sizin kökünüzü kömecinizi bildiği için zaten baştan tavrını koyarak zırvalarınıza itibar dahi etmiyor.

Kendiniz çalıp kendiniz oynuyor körler sağırlar birbirlerini ağırlar kabili bir açmazın içinde debelenip duruyorsunuz.

Yazık oluyor, suretinize bakarak sizi adam sananların bir bir gözünden düşüyorsunuz.

Sanatçı, gazeteci, oyuncu hatta bilim insanı sandıkları bir sürü insan müsveddesinin bu sıfatlara layık olmak şöyle dursun insanın en önemli nişanesi olan samimiyetten bile yoksun olduklarını görenlerin saygı duymalarını beklemekten geç, düştükleri gayya çukurundan dolayı acınası hallerinden ibret almaya çalışıyorlar.

Toplumun dini ile diyaneti ile savaşarak kazanım elde etmenin mümkün olmadığından bile bihaber, bu güruh sadece dinsizlikle değil aynı zamanda densizlikle de yaftalanıyor.

İleri gitmeye gerek yok, sosyal medyada Gazze’deki insani kıyımla ilgili paylaşım yapanlara bir göz attığımızda demek istediğim şey hemen anlaşılır.

Aynı şekilde dinimizle ilgili bir konuda paylaşım yapan sözde dindar ama özde ladini ve dinde yaya imanda piyade bir paylaşıma mal bulmuş mağribici gibi yapışan embesilleri görmekte başka bir boyut.

Özellikle Erdoğan düşmanlarını bu iki konuda yapılan yorumlar ve paylaşımlardan hemen anlamak mümkün.

Erdoğan size ne yaptı da bu kadar düşmanlıkta hadsiz hudutsuz oldunuz

Sırca köşklerinize mi saldırdı, bir elinizin yağda bir elinizin balda olmasının önünü mü kesti yoksa kökünüze kibrit suyu döktü de milletimizin haberi mi yok.

Ey dinsizler ve ey densizler çatlasanız da patlasanız da Türkiye’mizi gerilere götüremeyeceksiniz.

Cumhuriyetimiz yeni bir yüzyılına girdi. Artık cuntacılara laiklik adı altında dinsizlere ve şuculara buculara, ülkemizi gerilere götürmek isteyen tüm gericilere müsaade etmek yok.

İçimizde pineklenmiş ayrılık otları elbette zaman içerisinde eradike edilecek, gençlerimiz olanı biteni bizlerden farklı okuyor.

Günü ve zamanı geldiğinde gençlerinden ve kanlarındaki asaletten kaynaklanan cevabını verecek.

O gün Gazze’de kurulacak. İslam milletinin üzerindeki ölü toprağı da kalkacak.

Müslümanları derin uykulara daldırmış vahşi batı ve aveneleri kaçacak delik arayacaklar.

Üstadımızın zindandan Mehmet’ine yazdığı uzun mektubun sonunda söylediği çok anlamlı sözleri ile makalemi taçlandırmak istedim.

“Sevinin Mehmedim başlar yüksekte, Ölsek de sevinin eve dönsek de, Sanma bu tekerlek kalır yüksekte, Yarın elbet bizim elbet bizimdir, Gün doğmuş gün batmış ebed bizimdir”

Değerli dostlar bilimsel yaftalı cehalete karşı dik ve diri duralım, aynalara bakarak eğik taraflarımızı düzeltelim ve her ne yapıyorsak kendimizden başlayarak düzeltmeye çalışalım.

Sağlık ve mutluluk dileklerimle.