Dolar (USD)
32.38
Euro (EUR)
34.71
Gram Altın
2430.77
BIST 100
9950.03
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

23 Temmuz 2017

Direniş ve diriliş şehirleri

Kudüs ve Ankara direniyor; direnişin ve dirilişin şehirleri...

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'nın ifadesiyle : "Başaramayacaksınız. Milletimizi bölemeyeceksiniz. Bayrağımızı indiremeyeceksiniz. Vatanımızı parçalayamayacaksınız. Devletimizi yıkamayacaksınız. Ezanlarımızı susturamayacaksınız. Bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz. Bu halka boyunduruk vuramayacaksınız."

Asırlık direniş. Çanakkale'nin bir çephesi de Filistin.

Çanakkale savaşı devam ediyor.

15 Temmuz, sadece Türkiye'nin direnişi ve dirilişi değil, aynı zamanda Kudüs'ün, Mekke ve Medine'nin de direnişi ve dirilişidir.

'Siyon Birlikleri' Mescid i Aksa'yı işgal etti, Gezi'de, 17- 25 Aralık'ta ve 15 Temmuz'da da Türkiye'yi işgale kalkıştılar. Siyon Birliği'nin elemanları son olarak Büyükada'da terör planlarını yaparlarken yakayı eleverdiler.

Kontrollü ruhlarla katliam planlarına devam ediyorlar.

İsrail, uluslararası terörün merkezi.

Savaşın kurallarını yok ederek terörü meşrulaştırmak, İsrail'in en büyük hedefi. İsrail, dinu00ee, ahlaku00ee, tüm sosyal kuralları ortadan kaldırarak insanlığı korkuyla teslim alıp köleleştirmek istiyor.

1948'de terörle oluşturduğu modeli bölge üzerinde de uygulama çabasında. PKK ve YPG/ PYD terör örgütleriyle işbirliği bu amaca yönelik. Büyükada'da yakalanan ajanların üzerlerinde bulunan parçalanmış Türkiye haritası tehlikenin boyutunu göstermesi bakımından çok önemli.

İsrail, işgal ettiği 'süper güçler'le ve maşalarıyla Türkiye'de, Kudüs'te ve Orta Doğu'da yeni bir soykırıma hazırlanıyor. ABD'nin yüzlerce tırlık yığınağı ve Büyükada'daki ajanların planları bunun en açık delillerinden.

İsrail kendine köle devletler oluşturdu. Bunlardan bazıları: İngiltere, ABD, Rusya ve Almanya.

Türkiye gibi halkı müslüman olan ülkelerde de devşirme usuluyle siyasi ve ideolojik kesimler oluşturmakta hiç zorlanmadı. Ulusalcı ve zorba laiklik anlayışı onun beslemesi. Bunu öyle ustaca kullandı ki mağduriyetleri de kendine hizmet için fırsata dönüştürdü. Bunun için FETÖ ve PKK terör örgütlerini kurup yönetti. Peryodik aralıklarla darbeler yaptırdı, suikastlar düzenletti, toplumun farklılıkları üzerinden çatışma alanları oluşturarak anarşi ve terörü besledi, tahkim etti.

Ulusalcı ve zorba laiklikle etnik ve dinu00ee yapılara , toplumsal kesimlere baskı uyguladı , sosyal ve inanç değerlerini yok saydı. Ekonmik ve siyasi krizlerle bu ateş körükledi. Devletle toplum arasını açtı. fineyi buradan enjekte etti. Adına düşük yoğunluklu savaş denilen bir yöntemle toplum iflah olmaz bir zehirlenmeye maruz bırakıldı. 'Her evden bir cenaze' ilkesinden iç savaş planları yürütüldü.

Darbeler ve terörle kendini güvene alacağını hesaplayanlar, fena halde yanılıyorlar.

Rusya ve ABD, Suriye- İsrail sınırında güvenli bölgeler oluşturma hususunda anlaşarak İsrail'i güvenceye aldılar. Aynı hassasiyeti diğer bölgeler için göstermiyorlar. Çünkü bölge ne kadar karışırsa planlarını o kadar rahat yürüteceklerine inanıyorlar. Irak ve Suriye'nin iç savaşı onların işlerini kolaylaştırıyor. Katar'a abluka da bu planın parçalarından biri.

İslam düşmanlığının merkezi İsrail. Ezan ve camii tahmmülsüzlüğünün ideolojik / lojistik merkezi de İsrail. 15 Temmuz'da milletin üzerine tankları sürenlerin, millete kurşun sıkanların, bomba atanların, salalardan çıldırıp baltalarla saldırıya geçenlerin beslendiği kaynak da İsrail. Türkiye'de camileri kapatıp ahıra çevirenlerin, İslam'a 'irtica' diyenlerin ipleri de İsrai'in elinde.

Musevu00eeliğin DEAŞ'ı da İsrail...

Darbeler, terör ve katliamlar birer İsrail projesidir. Kukla Arap yöneticiler, mezepçiler ve Türkiye'deki malum ulusalcı jakoben laikler de bu ittifakın içindeler.

"Allah'ın mescitlerinde onun adının anılmasını yasak eden ve onların yıkılması için çalışandan kim daha zalimdir. Böyleleri oralara (eğer girerlerse) ancak korka korka girebilmelidirler. Bunlar için dünyada rezillik, ahirette de büyük bir azap vardır." (Bakara 114)

Direniş ve diriliş...

Evet, "Ezanlarımızı susturamayacaksınız."

Ankara ve Kudüs direniyor; ümmet diriliyor.