Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

26 Ekim 2023

​En büyük başkaldırı birlik olmaktır

Soykırımcı, psikopat Siyonist fanatiklerin sponsor olduğu korkunç bir savaşın içindeyiz. Biden daha geçenlerde İsrail ve Ukrayna için 105 milyar dolarlık ek fon talep etti.

Siyonistler, Gazze Şeridi'ndeki tüm kültürel, dini ve sivil unsurları yerle bir etmek, sakinlerini topyekûn ortadan kaldırmak için büyük kıyımlar yapıyor.

Ve tüm bu olanlar batılı liderler tarafından meşrulaştırılıyor. İsrail’in Filistinlilere karşı gerçekleştirdiği bu korkunç zulüm, Amerika'nın onlara verdiği destekten kaynaklanıyor.

ABD Başkanı Joe Biden, İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, Almanya Başbakanı Olaf Scholz ve Avrupa Birliği Başkanı Ursula Von Der Leyen gibi batılı siyasetçiler bu toplumu katliama destek veriyor.

İşte bu acımasız devletlerin verdiği bombalar, evlere, mülteci merkezlerine, hastanelere, okullara ve camilere yağıyor. Milyonlarca insan haftalardır su, yiyecek ve elektrik olmadan tam bir kuşatma altında tutuluyor.

1948'de şiddet yoluyla kanla kurulan bu terör devleti 70 yıldır aralıksız çocuk öldürüyor. Washington, Orta Doğu'daki emperyalist gücünü genişletmek için İsrail devletini her daim bir garnizon olarak kullandı.

Geçmişi kirli batılı emperyalist ülkeler İsrail’in meşru müdafaa hakkı vardır diyerek bu yasa dışı, vahşi işgal rejimini meşrulaştırıyor.

Evet, bugünlerde Üçüncü Dünya Savaşı’nın küresel cephe hatları çiziliyor. Bebekler acımasızca öldürülerek tüm taraflar alabildiğine kışkırtılıyor.

1873'ü çocuk, 1023'ü kadın olmak üzere 4 bin 700 kişi yaşamını yitirdi, 14 bin 245 kişinin de yaralandığını söyleniyor. Sosyal medyadaki yürek burkan görüntüleri saymıyorum bile.

Tüm bu olan bitenler karşısında İslam ülkeleri sessizliğini koruyor. Türkiye’de de ittihatçı kafa İsrail’i meşrulaştırmak için büyük bir çaba sarf ediyor.

Bu zihniyetin Abdülhamid Han’ı tahtan indirir indirmez yaptıkları ilk iş; 9 yıldır uygulanan Kudüs'e Yahudi göçünü yasaklayan kanunu yürürlükten kaldırmak olmuştu.

Torunları da 1948 yılına gelindiğinde İsrail’i derhal tanıdı. Bugün de aynı kafa İsrail’e toz kondurmamak için elinden geleni yapıyor.

Bu aralar Filistin’e destek mitingi yapılacak diye kızıyorlar o yüzden de onlar Arap bayrağı değil de Türk bayrağını dalgalandıracaklarmış falan filan!

15 Temmuz’da neden dalgalandırmadınız Türk bayrağını? HDP, buralar vaat edilmiş topraklar derken neden sahip çıkmadınız Türk bayrağını?

İsrail, acımasızca bebekleri katlederken ve milyonlarca masum sivil insanı soykırım uygularken mi aklınıza geldi Türk bayrağını dalgalandırmak?

Bugün batılı toplumlar tüm baskılara rağmen sokağa çıkıp Filistinlilere destek mitingleri düzenliyor. Dünyanın tüm vicdanlı insanları kendi ülkelerinde İsrail’i kınıyor. Bunu Türk milleti de yapmalıdır.

İçimizdeki Siyonist uşaklar ne derse desin bu birliği sağlamalıyız. Şöyle bir zamanda bile Arap diyorlar! Hala 19. Yüzyıl kafasıyla ırkçılık yapma derdindeler. Ne iflah olmaz ne hastalıklı bir faşizmmiş bu!

Bu tehdidin bir sonraki adımı Türkiye değil midir?

Hatırlayın, Condoleezza Rice 2004 yılında Ortadoğu’da 22 ülkenin sınırlarının değişebileceğini söylemişti. Bu ülkelerin içinde Mısır, Suriye ve Türkiye’de bulunmaktadır.

ABD’nin üst istihbarat teşkilatı National Intelligence Council’in 2012’de açıkladığı ‘Küresel Eğilimler 2030’ raporunda bağımsız bir Kürdistan’ın Türkiye üzerindeki olası etkilerinden de söz edilmekteydi.

Türkiye Büyük İsrail Projesi’nin tam merkezinde olan bir ülkedir.

O yüzdendir ki dünyanın tüm vicdanlı insanlarını ayağa kaldırmalıyız.

Çünkü birlik olan insanların erişebilecekleri güç, gerçekte hesaplanamayacak kadar büyük ve bir o kadar da derin yapıların, Amerikan emperyalizminin, Siyonizm’in ve içerideki kuklalarının önünde engel teşkil edecektir.