Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2440.77
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

04 Haziran 2013

Ergenekon'un Ayaklanma Provası

Çeşitli iddialarla gösteriler düzenlediler, mitingler yaptılar. Olmayınca Taksim Gezi Parkı'ndan taşınmak istenen ağaçları bahane ettiler. Haklı gibi görünen gerekçenin ardında ülkemizi kaosa, kargaşaya götürmekti dertleri. 5 gün süren olayların bilançosu sadece Taksim için 20 milyon lirayı aşmış.

Manzara korkunç; tahrip olan araçlar, zarar gören işyerleri, kamuya ait bina ve yapılar. Çok sayıda yaralı. Bunu yapanlar kesinlikle çevreci olamazlar, belliki niyetleri kötü. Ülkemizi kardeş kavgasına sürükleyerek Suriye gibi olmasını istiyorlar. Kalkınma, istikrar, huzur ve refah onları rahatsız ediyor. Son günlerdeki yeni havaalanı ihalesi, Yavuz Sultan Köprüsü, Çılgın Proje, ülkemizi saran muhteşem diğer eserler.. Bazılarının uykusu kaçıyordu ve faaliyete çirkin şekilde geçtiler.

Ancak unuttukları bir şey var: Türkiye'miz sahipsiz değil. Elbet onlara dur diyecek, ülkeye sahip çıkacak geniş kesim var. Bakmayın bozguncuları sesinin yüksek çıktığına.

BBC MUHABİRİ

TRT Şeş'te baş örtülü spiker gören bazı kişiler yersiz tepkide bulundu. İnsanların inançlarına uygun giyinmelerinden neden rahatsızlık duyulur ki?

Bunları düşünürken BBC yayınındaki baş örtülü muhabir hanım dikkatimi çekti. NTV'den yayın yapılıyordu ve adının Şeyma olduğu alt yazıda bildiriliyordu. Acaba BBC'den ders alırlar mıydı diye sormadan geçemedim.

YAVUZ SULTAN SELİM KÖPRÜSÜ

İstanbul Boğazı'na yapılacak yeni köprünün adı gerçekten çok isabetli seçilmiş. Hükümetimizi tebrik ediyoruz. Bu şanlı sultanın adı muhteşem esere yakışmış.