Dolar (USD)
32.52
Euro (EUR)
34.80
Gram Altın
2438.69
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

08 May 2017

FETÖ KAVMİ / BABA FETO

Baba İlyas, Baba İshak ve Baba FETO...

Takiyye, tedbir ve renklenme, Babailiğin, FETÖ'nün esası.

FETÖ mensupları şimdi de Hristiyan isimleri almaya başlamışlar.

Horizon Bilim Akademisi/Columbus (Horizon Science Academy/Columbus) Müdürü Gültekin Aytekin: John ; Brighten Technology Solutions isimli teknoloji firmasının CEO'su Yusuf Düzgün: Joseph ; Teksas eyaletinin başkenti Austin'de emlakçılık yapan Fatih Zırh: John ve Kuzey Amerikan Üniversitesi ( North American University) Rektörü Recai Peçen'in yeni ismi Reg. (Milat, 1.5.2017)

Sabbahu00eelerde Dau00eeler ne ise Gülenu00eelerde İmamlar o. Uluhiyetlik atfedilenler. Fethullah Gülen için " O bize şah damarımızdan daha yakındır." ve "Hz. Peygamber'le istişare ettiği" inancı, durumun vahametini tam anlamıyla açıklıyor.

Baba İshak'ın yeni halifesi : Fethullah Gülen. O da tıpkı 13. yüzyıldaki Baba İshak gibi İslam ve Hristiyanlık karışımı yeni bir din oluşturmak için dizayn edildi. Okulları da Babau00ee zaviyeleri geleneklerine uygun olarak din ve millet düşmanı üretmek üzerine kuruldu. Vatanseverlik adı altında ihaneti, Babau00ee geleneklerinden öğrendiler. Nizamülmülk'ü katledip Büyük Selçuklu Devleti'nin yıkılmasına sebep olan Babau00eelerin atası Hasan Sabbah, 15 Temmuz'da tanklardan, helikopterlerden, F16'lardan halkın üzerine kurşun yağdırdı, Genelkurmay Başkanlığını, Emniyet Müdürlüklerini, Özel Kuvvetler Komutanlığını, Polis Özel Harekat Merkezini, TBMM'yi bombaladı.

15 Temmuz'da Saadetin Köpekleri gördük. Yedi asır öncesindekinin aynısıydılar. Torlak Kemaller, Şeyh Bedrettinler, Börklüce Mustafalar... Tam tekmil...

15 Temmuz, din savaşıdır. FETÖ, Haçlı- Siyonist ittifakın Batınu00ee öncü işgal birliğidir.

İslam dünyasında yeni fitnenin adı: Gülenizm.

Kendi içlerinde kurdukları katalog evliliklerle ayrı bir din ve kavim olma yolunda çaba harcamışlar. Gülenu00eeleri, "Sünni Cemaat" adı altında Batınu00ee bir oluşum olarak tasarladılar. "Dinler Arası Diyalog" ise bunun Hristiyan ve Yahudilikle olan irtibatını sağlayan araçlardan en güçlüsü. Kafirlerin de cennete gideceği, zina ve içkinin tedbiren helal olduğu, Hz. Muhammed'in peygamberliğine inanmanın şart olmadığı, gibi zırvaların "Dinler Arası Diyalog" adıyla pazarlanması tam da Saadettin Köpek, Şeyh Bedrettin, Börklüce Mustafa (isyanı: 1415-1416) kafasının bire bir uzantısı. Yalanları da iftiraları da aynı.

Almanya'da, kendilerinin camilere alınmadıklarını, bu sebepten kendilerine ait camiler açacaklarını ileri süren FETÖ, kısa zamanda bütün bağlarıyla çökertilemezse, Türkiye ve İslam dünyası için II. Haricu00ee vakası olma potansiyeline sahip fitne.

ABD ve Avrupa'nın bu örgüte sahip çıkmasının en temel gerekçesi tahmin edilemeyecek derecedeki yüksek tahrip gücüdür.

Haricu00ee / Batınu00ee zihniyet, çağlar boyunca kanlı ve alevli bir heyula olarak İslam coğrafyasını kasıp kavurmakta.

FETÖ, Babau00ee isyanlarının 21.yüzyıl versiyonudur.

15 Temmuz'da darbe gerçekleşseydi bu topraklarda bir Fetret Devri daha başlatmış olacaklardı. 3 Temmuz 1243'te Kösedağ , 20 Temmuz 1402'de Ankara Savaşı ve sonrasında yaşananların bir benzerini 15 Temmuz 2016'da yaşatmak istediler. ( Haçlıların, 15 Temmuz 1099'da Kudüs'ü işgalleriyle bu dört ihanetin de aynı ay içinde olması tevafuk mu, planlı mı?) Bu açıdan 15 Temmuz Zaferi tarihin seyrini değiştiren bir özelliğe sahip.

Alaaddin Keykubat'ı oğlu Gıyaseddin Keyhüsrev'e zehirleten Saadettin Köpekler, II. Abdülhamit'e darbe yaptılar, Menderes ve iki arkadaşını astılar, Özal'a suikast düzenlediler, zehirlediler, Erbakan'a Başbakanlık yaptırmadılar, Erdoğan'ın en yakınına kadar sızdılar, 15 Temmuz'da Marmaris'te suikast düzenlediler.

FETÖ, küresel güçlerin İslamın bağrına sapladığı Batınu00ee hançerdir,

Pensilvanya'da bunun için besleniyor!

"Kontrollü darbe" söylemi de bu korumanın uç noktası.

"Darbe tiyatrodur." diyenin Adil Öksüz'den farkı ne?

FETÖ, yeni bir ulus ve din projesi; Kemalizmin "cemaat" versiyonu...