Dolar (USD)
32.52
Euro (EUR)
34.83
Gram Altın
2431.05
BIST 100
0
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

05 Ağustos 2016

Fetöistlerin Fetişizmi: Fetuşşeytanizm

15 Temmuz Fetoşist darbe girişimi, ülkemizde bütün taşların yerinden oynanmasına neden olmaya devam etmektedir. Mevcut bilgiler ve gelişmeler ışığında iki temel gerçek karşımızda durmaktadır. FETÖ Denilen terörist korsanlar çetesi, bütün bir yapı olarak profesyonel bir şekilde büyük bir darbe planlamasının ve pratiğinin içinde yer almışlardır. İkinci olarak Fetullah denilen terörist başının elli yıllık hayatı içinde nasıl Fetuşşeytan'a dönüştüğünün bütün ibret belge ve bilgileri ortaya çıkmaktadır. Fetullah, hayatının her adımında Fetuşşeytan'a dönüştükçe, ülkemizin bütün toplumsal, dinsel, duygusal, sosyal ve ekonomik hayatı dahil olmak üzere hayatımızın her tarafını anormalleştirmiştir. Fetuşşeytan, Türkiye'nin anormalleşmesinde perde gerisinde hep baş rolü oynayan büyük şer kaynağı olma şeklindeki işlevini ve rolünü sinsi ve kirli bir şekilde yerine getirmiş bulunmaktadır. Fetuşşeytanizmin vesayeti, Türkiye'yi anormalleştiren ölümcül virüs olarak karşımızdadır.

15 Temmuzdan beri eğitimden futbola, esnaftan sinemaya, eğlenceden fühuşa, polisten orduya, yargıdan diplomasiye, akademiden basına kadar bütün alanlardan imamlar fışkırmaktadır. Hayatımızın her alanını kontrol ve manipüle etmek üzere imam denilen teröristler, her yerde inler kurmuşlardır. Fetuşşeytan, devlete sızmanın ötesinde bütün toplumu derinden kuşatan korkunç bir totaliteryanizm ağı kurmuş durumdadır.

Cumhuriyetin kuruluşundan beri askerin, devletin asıl sahipleri olduğuna dair bir inanç vardı. 15 Temmuzda askerin sanıldığı gibi ülke yönetiminde belirleyici olmadığı, perde gerisinde Fetuşşeytan'a bağlı teröristlerin korkunç gücü ortaya çıkmıştır. Fetuşşeytan'a bağlı teröristlerin tasfiyesi ve ordunun yeniden yapılandırılması, bazılarının iddia ettiği gibi ülkemiz siyasetinde ve yönetiminde bir boşluğa ve kaosa neden olmayacaktır. Fetuşşeytan'ın teröristlerinin tasfiyesi ve ordunun yapısında gerçekleştirilen köklü reformlar, sivil demokratik biçimde seçilen Başkanımızı, meclisimizi ve hükümetimizi siyasetin asli aktörü haline getirmektedir. Fetuşşeytanizm tasfiye edildikçe, millet, devletin sahibi olmaktadır.

Fetullah'tan Fetuşşeytan'a geçişin olduğu karanlık ömre baktığımızda ahlak, hukuk ve dinin ortadan kaldırıldığını görmekteyiz. Fetuşşeytanizmde hukuk, ahlak ve İslam hoş birer kelimeden başka bir şey değildirler. Sınav sorularının çalınmasını, kendi militanlarının önünü açmak için masum insanlara kurulan kumpasları ve kanlı 15 Temmuz vahşetini, hukukun, ahlakın, insanlığın ve İslam'ın içini boşaltan Fetuşşeytanizmin yıkıcı ve zehirleyici ürünleri olarak değerlendirebiliriz. Hukuku, ahlakı, insanlığı ve İslam'ı işlevsizleştiren ve araçsallaştıran her yapı, şeytanlaşmaya mahkumdur.

İslam, insanlığın fıtrat dinidir. Fıtratta her şey şeffaftır ve açıktır. Kur'an, insanın kalbindeki hastalıklara şifa olsun diye gönderilen açık hidayet kaynağıdır. Kur'an açık bir kitap olarak kendisini, kainat kitabını ve hayata dair her şey üzerinde akıl etmeye ve tefekkür etmeye çağırmaktadır. Fetoşşeytanizm, Kur'an'ın fıtri, akli ve açık mesajını sonsuz bir karanlığa gömmeye çalışarak insanı gizemler içinde kaybettirmeye ve akılsızlaştırmaya çalışmıştır. Fetuşşeytanizm, aklı ve Kur'an'ı ortadan kaldırarak sonsuz bir zulüm düzenini ülkemizde ve dünyada inşa etmeye çalışmanın adıdır. Fetoşşeytanizm'den kurtulmanın yolu, Kur'an ve akıl ışığında bu şirk dinini köklü bir şekilde reddetmektir.

Fetullah'tan Fetuşşeytan'a giden dehlizin sonunda Fetoşizm diyebileceğimiz kirli, karanlık, banal ve kanlı bir güruh, sapkınlık ve çete ortaya çıkmaktadır. Fetoşizm, bir düşünce, inanç veya değer olarak nitelenmeyi hak etmemektedir. Fetoşizm, fetişizmdir. Fetuşşeytan, militanlarını uyaran tek nesne durumundadır. Fetuşşeytan'ı fetiş haline getiren FETÖİST teröristler, duygularını, düşüncelerini ve davranışlarını fetişleri olan Fetuşşeytan'ın mesajlarına göre belirlemektedirler. 15 Temmuz, FETÖİSTLERİN fetişleri olan Fetuşşeytan'a tapındıkları kanlı ve sapkın bir ritüelden başka bir şey değildir. FETÖİSTLER, fetiş olarak taptıkları Fetuşşeytan'ın emirleri doğrultusunda kanlı bir darbeyi bir sapkın ritüel olarak gerçekleştiren çete olarak tarihe geçeceklerdir.

Fetullah'ın, Fetuşşeytan'a dönüşürken takip ettiği yol Şeytan'ın yoludur. Şeytan, yeryüzü iktidarının kendisine verilmesini isteyerek insanı aşağılamak suretiyle azgınlaştığı gibi, Fetuşşeytan'da Mehdi ve Kainat İmamı olduğunu iddia ederek yeryüzünün varisi ve hakimi olması gerektiği şeklinde bir sapkınlık içinde bulunmaktadır. Fetuşşeytanizmin hiçbir yerinde itikat, insan ve İslam yer almamaktadır. Fetuşşeytanizmin başında, ortasında ve sonunda iktidar, güç ve tahakküm saplantısı ve hırsı vardır.

Fetuşşeytanizmde hiçbir şekilde hukuk, ahlak, insan, İslam ve demokrasiye yer olmadığı için, istihbarat, emniyet, yargı, eğitim ve ordu gibi kurumlara köklü olarak yerleşildiği görülmektedir. FETÖİSTLER, fetişleri olan Fetuşşeytan'ın amaçlarını gerçekleştirmek için aldatma, gizlenme, yalan, desise, takiyye, sahtekarlık, kumpas, inkar, ikiyüzlülük, sinsilik ve kalleşlik gibi yolları kullanmaktadırlar. Aldatma, gizlenme, yalan, desise, takiyye, sahtekarlık, kumpas, ikiyüzlülük ve sinsilik gibi kötülüklerde itikada, insana ve İslam'a yer yoktur. Bütün bu yolların hepsinde var olan tek şey, şeytandır. Fetullah, Fetuşşeytan'a dönüşürken kendisi etrafında bir kötülükler bataklığı yaratmıştır. Ülkemizin ve insanlığın önündeki büyük meydan okuma, Fetuşşeytanizm denilen bataklığın kurutulmasıdır.