Dolar (USD)
32.33
Euro (EUR)
34.69
Gram Altın
2392.94
BIST 100
10276.88
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

02 Ağustos 2016

İşgal, direniş ruhu ve fırsatçılar

On beş Temmuz'da ülkemiz Emperyalist güçlerin desteğiyle FETÖcü teröristler tarafından işgal edilmek istendi.

Bu işgal girişimi asker, polis ve sivil halk olarak hangi kesimden olursa olsun Anadolu insanının omuz omuza direnişiyle engellendi.

Tankların önüne yatan, roketlere göğüs geren, ağır silahlarla taranan halk İslamla yoğrulmuş bir ruhla destanlık direniş gösterdi. Tekbirlerle durdular silahların karşısında, tekbirlerle Şehid oldular ve Tekbirlerle kurtardılar işgal edilen yerleri.

Zihinlere kazınması gereken ana nokta bu ruhtur !

ABD DESTEKLİ BİR PROJE

Emperyalist AB-D'nin İslama ve Müslümanlara karşı kullanmak için, ılımlı İslam projesi adı altında önünü açıp şiddetle desteklediği bir projeydi FETÖ terör örgütü. Hal böyleyken, Emperyalist proje olan FETÖcülerin İslamı istismar edişini fırsat bilip meseleyi "laikliğin önemine bağlamak isteyen bazı" fırsatçıların, kanal kanal dolaşıp destanlık direnişi kendi anlayışlarına bağlamak istediğini görüyoruz.

Sanki bu laik zihniyet, ülkede hiç darbe yapmamış gibi gerine gerine konuşuyor.

Menderes'leri idam eden ve hala bu caniliğe methiyeler düzen onlar değilmiş gibi.

Yüzbinlerce insanı işkence tezgahından geçiren, milyonlarcasını gözaltına alan ve onlarcasını idam eden, CIA nın "bizim çocuklar başardı" dediği darbeyi yapan onlar değilmiş gibi.

28 Şubat darbesiyle ülkeyi siyonistlere peşkeş çeken, milletin milyarlarca dolarını çalan, seçilmiş iktidarına "balans ayarı veren" ve onbinlerce Müslümanı zindana atıp, zulüm üstüne zulüm yapan onlar değilmiş gibi.

DİKTATÖR KOROCULARI!

Gezi olayları dahil, ülkenin gizli operasyonlarını ifşa etmekten, Fetö kılavuzluğunda PKK ya destek verip Türkiye'yi Batıya şikayet etmeye kadar son süreçte yapılan her darbe girişimine "Diktatör Tayyip gitmeli" korosunu yöneten FETÖcülerle birlikte açık destek vermemişler gibi.

Destanlık direnişin ruhu olan İslama, "irtica ve gericiliğe geçit yok" diyerek yıllardır açıkça savaş açmamışlar gibi , "laik kadrolar kurtarır bu ülkeyi " diyerek geniş geniş konuşuyorlar.

Bu fırsatçılığa mahal verilmemeli.

Bu ülke Müslüman bir ülke. Müslümanların kanlarını dökerek kurtuluş savaşı verdiği bir ülke.

En son işgal girişimi de, ezanlarla selalarla Şehadete koşa koşa giden Müslüman halkın direnişiyle engellenmiş bir ülke.

İnancımıza, tarihimize ve değerlerimize düşman olmayıp milli bir duruş sergileyen her insanla birlikte yürümek bir yana, İslama düşman olan, vatanı için şehadete koşan milletin dilindeki tekbirden rahatsız olan ve 'meydan gericilere kaldı' düşüncesindeki ahlak yoksunu zihniyetin vatana verebileceği hiçbir şey yoktur.

KİMLERİN MAŞASI BUNLAR!

Emperyalistlerin maşası olan bir örgüt üzerinden, Müslüman cemaatlere ve fikirlere vurma çabası, bariz İslam düşmanlığının göstergesidir. Anadolu insanının ruhuna karşı Batıcı bir yapı tasfiye edilirken, benzer anlayıştaki başka yapılara yol verilmemeli.

İslama düşmanlık etmeyen ve milli duruş sergileyen her insanla, Müslüman olsun veya olmasın bir arada yaşamaktan yana sorunumuz yok, olamaz dau2026 Fakat Müslüman bir ülkede Müslüman bir millete İslam düşmanı bir anlayışın yer tayin etmesine de razı olmayacağız. FETÖ cülerin hedefi zaten bu değil miydi?