Dolar (USD)
32.23
Euro (EUR)
34.95
Gram Altın
2447.67
BIST 100
10149.82
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

17 Haziran 2014

İYİ Kİ VARSIN YANDAŞ BASIN!

Günümüzde bazı kişi ve gruplar Tayyip Erdoğan düşmanlığı üzerine politika yürütür oldu. Sadece bu karşıtlıkla yayınlanan gazete ve internet siteleri, bu zıtlığı kullanan cemaat ve televizyonlar, hatta parti ve siyasi gruplar mevcut.

Başbakanımızı niçin hedef alırlar ki? Her seçimde oyunu muhafaza ederek, bazen artırarak seçimleri kazanan, kısacası milletimizin sevgilisi olan lidere neden düşmanlık ederler?

Bu sorunun cevabını arayacak değilim. Elbette her kesimin kendine göre gerekçesi olabilir.

Ama ülkemizi çağ atlatan, hemen her sahada adeta uçuran başbakanımızı milletimiz yaptığı hizmetlerle görmekte ve tercih etmektedir.

İşte karşıtları da bu azalmayan sevgiyi yok edebilmek için yalan, iftira ve karalamaya başvurmaktadırlar. Hatta gizli çekimlerle, yasal veya yasadışı dinlemelerle, dublaj ve montaj kasetlerle ellerinden gelen seviyesizlikleri yapmaktadırlar. Ancak hiç inandırıcı olamamaktadırlar.

İşte onların yalanlarını yüzüne vuran "yandaş medya" veya "havuz medya"sı burada büyük hizmet vermektedir.

Yusuf Kaplan, Ahmet Taşgetiren, Fehmi Koru, Mustafa Karaalioğlu, Mehmet Barlas, Sevilay Yükselir, Engin Ardıç, Yiğit Bulut, Melih Altınok, Yıldıray Oğur, Rahim Er, İsmail Kapan, Hasan Karakaya, Abdurrahman Dilipak, Cem Küçük, Cenap Şirin ve daha ismi hemen aklıma gelmeyen diğerleriyle gerçekleri haykırmaktalar. Olayların arka planını tüm açıklığıyla önümüze koymaktalar.

Basılan tır olayı mı? Lütfen iftiracılara değil "yandaş basın"a bakınız.

17 ve 25 Aralık yargı darbe girişimi mi? Başbakanımızdan "zamanın başbakanı" diye söz eden sözde iddianameler mi? Başarılı olsalardı nasıl yerlerde sürünen bir ülke olurduk halen hatırlayınca soğuk terler döküyorum.

Hele "Selam Terör Örgütü" veya başka isimler altında dinlenen "terör örgütü üyeleri"nin listesi mi? Başka medya bu faciadan, hainlikten bahsetmez bile. Ancak "yandaş medya" okursanız veya izlerseniz gerçekleri görebilirsiniz.

Musul olayı mı? Yine öyle.

Suriye'de olanlar mı? Irak mı? Aynı şeyi tavsiye ederim.

Zaten paralel bir gazetecinin "yandaş medya başbakanı kurtardı" sözü boşuna değildi.

Atılan iftiralar, söylenen yalanlar "yandaş medya" sayesinde hemen ortaya çıkmakta, yatsıya kadar bile sürmemektedir.

İyi ki varsın "yandaş medya", iyi ki varsınız onun değerli kalemleri. Sizlere çok şey borçluyuz.