Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2440.77
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

01 Ocak 2020

‘Kapitalizm''in mozart''ı Macron’ neden Türkiye düşmanlığı yapıyor?

MACRON küreselcilerin (Rothchild'lerin) adamıdır.Onların prestijli okullarında okumuş finans ortağı olmuştur.2016 yılındaki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde "kapitalizm'in Mozart'ı" ilan edilerek sınırsız destek verilmişti. Macron;"-renksiz - yani ne sağcı nede solcu" olmadığını söylemiş sadece ve sadece küreselcilerin emrinde olduğunu da Avrupa Ordusu fikrini ortaya atarak açık seçik beyan etmişti.Güzel bir PR çalışması sonucunda da Cumhurbaşkanı seçildi..Fakat Fransızların memnuniyeti sokak eylemleri ile orta yerdedir.Tarife gerek yoktur.Şimdi bu MACRON her zeminde Türkiye düşmanlığı yapmaktadır.

Peki neden?

1- Fransa Suriye'de eski bir koloniyel ülkedir.2011'den beri Syces Picot'u güncellemek çabasında.Bu amaçla terör örgütüne üst seviyede destek vermekte..Fransa bunu isterken Türkiye'nin Misak-ı Milli'yi güncellemesiyle şok oldu.

2-Suriye'de Fırat'ın doğusuna gerçekleştirdiğimiz askeri harekat ABD'nin geri çekilmesine neden olmuş bundan rahatsız olan Macron "NATO'nun beyin ölümü gerçekleşti" diyerek NATO'yu tartışmaya açmıştı. Londra'da ki NATO toplantısında ise Başkan Erdoğan'ı açık açık eleştirerek , arka planda Türkiye'nin NATO'dan çıkarılması için kampanya yürütmüştüı.

3-Doğu Akdeniz'de bir "oldu bitti" ile çizilen MEB bölgelerinde uluslararası hukukun gereği olan haklarımızı koruyup kolladığımız için Türkiye'nin AB'den çıkarılması kampanyasını desteklemişti.

4-GKRY 'nin,Mısır ve İsrail'le yaptığı tek taraflı hukuk tanımaz MEB anlaşmaları ve çizilen haritaları,Kıbrıs'ın güney batısında Fransa'ya tahsis ettiği 7 nci MEB'den Türkiye'nin tacizi ile kuyruğunu kıstırarak çıkmak zorunda kalmıştı.

5-Fransa Libya'da Hafter'i desteklemekte Hafter Türkiye'nin desteklediği UMH karşısında gerilemek zorunda kalmıştır.

6-Yüzyıllardır Afrika'da inşa ettikleri sömürü düzenine karşılık Türkiye'nin geliştirdiği kazan kazan siyasi ve ekonomik işbirliğinden rahatsız olmuştur.

Hülasa TÜRKİYE kendi ve kardeş coğrafyanın menfaatlerini koruyup kolladıkça Batı'nın tekerine çomak sokmuş olur buda BTÖ'nün kudurması için kafi değil mi? Yeni gelişmeler kapıda,devran dönüyor, hep birlikte göreceğiz inşaallah.