Dolar (USD)
32.18
Euro (EUR)
35.00
Gram Altın
2499.16
BIST 100
10643.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

11 Mart 2019

Kara kalpaklı Beka meselesi

MHP lideri Devlet Bahçeli, Türk siyasetine damga vuran en önemli aktörlerden biri haline geldi. Milli kimliğiyle kime karşı muhalefet yapacağını, ne zaman kimin yanında yer alacağını çok iyi biliyor ve bu özelliği ile de takdirleri toplayarak popülaritesini her geçen gün artırıyor.

Devletin beka sorunuyla ilgili ortaya attığı fikirler, iktidarı muhalefetiyle herkesin ana gündem maddesi haline geldi. Yerel seçimlere giderken nereden çıktı bu beka sorunu diyenlerin sayısı az değildir.

Erdoğan hayallerin lideri

Türkiye, Tayyip Erdoğan ile büyük bir dönüşüme imza attı. Adeta vurulan prangalarından kurtularak dünya mazlumlarının umudu haline geldi. Menderes’in hayal bile edemediği pek çok şeyi, Özal’ın hayal edip de başaramadıklarını, Erbakan’ın birçoklarının masal dediği projelerini bir bir milletin önüne koydu. Bunu yaparken de seçmendeki beklenti skalasını en üst düzeye yükseltti. AK Parti ve Cumhur ittifakının 31 Mart seçimlerindeki en büyük haddikabı Nükleer santralerden, 3. Havalimanı’na, Marmaray’dan Ovit Tüneline kadar büyük projelere alıştırılmış seçmenin yerel projeleri projeden görmemesi olacaktır. Cumhur ittifakı millete kendini anlatmakta projeler kadar başarılı olamamıştır.

İç-dış düşmanlar tetikte

İsrail-ABD-Batı eksenli hegamonik yapının İslam aleminde sömürüsünü sürdürmek için Türkiye’yi zayıf bırakma oyununu terör örgütleri eliyle uygulamaya sokmaya çalışması Türkiye için bir beka meselesidir. ABD öncülüğünde Türkiye’nin etrafına örülmek istenen terör koridorunun kırılması bir beka meselesi idi. İsrail’in Türkiye’yi çevrelemek için Irak ve Suriye’yi parçalayarak paravan devletler kurma projesi Türkiye için bir beka meselesidir. İş Bankası’nın CHP’nin sömürüsünden kurtarılması bir beka meselesidir. S-400 alımı Türkiye için bir beka meselesidir. Nükleer reaktörler Türkiye için bir beka meselesidir. Kanal İstanbul Türkiye için bir beka meselesidir. Emperyalizmin zincirlerini kıra kıra bugünlere gelen Türkiye’nin yerli ve milli silah üretimini yüzde 70’lere çıkarması bir beka meselesidir. İsrail-ABD ekseni bugüne kadar Türkiye’nin gelişmesini PKK,FETÖ gibi terör örgütlerinin yanında, Alman Vakıfları, Soros’un sivil toplum kuruluşları gibi STK’lar eliyle kesmeye çalıştı.

CHP’nin okları İYİ’nin İp’i terör kazığına bağlı

Bu saydıklarımızdan çok daha önemli bir beka meselesi ise, Siyasi partilerimizin terör örgütlerinin güdümüne girmesidir. Cumhuriyetin kurucu iradesi olduğunu iddia eden CHP’nin oklarını Kandil’in eline, ülkücü, milliyetçi olduğunu iddia eden İYİ Parti’nin ipini de Pensilvanyanın eline teslim etmesidir. Pensilvanya’nın da, Kandil’in de, Evanjelist Siyonist çevrelerin birer av köpeği olduğunu bilmeyen kaldı mı?

Bugüne kadar Türkiye’de tek bir dikili ağaçları bulunmayan CHP-İP-SP-HDP-FETÖ-PKK ittifakı algı yönetimiyle insanımıza karayı ak, akı kara göstermekte oldukça mahirler. 15 Temmuz sonrasında FETÖ’nün eğitim sistemi elinden alınınca, ‘eğitim sistemi çöktü’, yargı hakimiyetlerini kaybedince ‘yargı bağımsız değil’, emniyet ellerinden gidince ‘polis tacizci, yolsuz, rüşvetçi, acımasız, Basın örgütleri ellerinden çıkınca, Türk basını iktidar yalakası, özgür değil, Akşener’in, seçmene ‘teröristler diye hitap ederek’ terör örgütlerinin eylemlerinin algısını meşru gösterme çabası, 28 Şubatçılar eliyle tanklarımızın İsrail’e 5 kat fiyatla modernize ettirilmesini alkışlayan Kılıçdaroğlu’nun Tank-Palete Fabrikası’nın geliştirilmesi için yapılan sermaye katkısını bile Tank Palet fabrikasını satanlar Milliyetçi olamaz söylemleri, partiyi terör örgütleri üzerinden ABD-İsrail’e nasıl teslim ettiğinin işaret fişekleridir.

%50’yi teröre teslim etme oyunu

ABD-İngiltere merkezli döviz kur operasyonu ardından piyasaları yakarak iktidarı yıpratmak isteyen, Türkiye’nin S-400 alımını durdurmaması halinde yaptırımların daha fazla olacağını açıklayan dış güçlere karşı Türkiye’nin çıkarlarını hiçe sayan bir muhalefet Türkiye için asıl beka sorunudur. Türkiye’de ana akım muhalefet partilerinin İsrail-ABD eksenine bağlı PKK-FETÖ terör örgütlerinin güdümüne girmiş olması hepimiz için beka meselesidir. Tehlike hiçbir zaman PKK ve FETÖ değildir. Her iki örgütü de arkasındaki güçleri de Türk devleti kirli çukurlarına gömmeye muktedirdir. Risk bunların toplamda % 50’ye yakın oy potansiyeli olan siyasi partileri güdüyor olabilmeleridir. Yerel seçim bu ittifakın gövde gösterisine dönüştürülecek. Allah esirgesin eğer başarılı olurlarsa S-400’den, Nükleer santrallerden, Kanal İstanbul’dan vazgeçirtilerek, ABD-İsrail’in uysal bir müttefiki haline getirileceğiz. MHP Lideri Bahçeli kurtuluş savaşını simgeleyen kara kalpaklı paylaşımının altına, ‘Fıtrat değişir sanma! Bu kan o kandır…’ yazarak, millete milliyetçilik cakası satan Kılıçdaroğlu’na, Yemuş anayı ve cibilliyetini hatırlatmaktadır….

Aklımızı başımıza devşirelim. Vesselam.