Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2440.77
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

14 Şubat 2016

Katiller, katil diye haykırıyor\u2026

Önce Yeni Şafak ve Akit Gazetelerine yapılan saldırıyı nefretle kınıyorum. Umarım en kısa zamanda yakalanır ve gereken cezaya çarptırılırlar. Şafakları küfür söndüremez, Akitleri ancak ölüm bozar. Hak ve hakikatleri yazan ve küfür ehli ile iş tutmayan gazetelerin önü açık olsun. Allah, namuslu kalemleri ise çoğaltsın.

"Katil devlet" diye haykıranların elleri kanlı, ruhları kanlı, dilleri ve cepleri kanlıu2026 Öyle çok cinayetleri var ki, masum görünmeleri, insan haklarını sakız gibi çiğnemeleri vicdanlardaki gerçeği değiştiremez.

Devlet, halkının canını yakmadan, titizlikle işi bitirmek istiyor; sokaklara, hendeklere temiz bir kese atmaya çalışıyor, çünkü bu kirle huzur içinde yaşanamazu2026 Şehit için feveran etmeyen, inancı arızalı tipler, hep bir ağızdan devleti suçluyor, teröristi aklıyoru2026 Devlet kararlı ine giriyor, bodruma giriyor bölgeyi teröristten temizliyoru2026 Şükür; bodrum bir güzel elden geçtiu2026

80'ler, 90'lar karanlıktı, ama şimdi Polis şefkatli, asker şefkatliu2026 Ermeni PKK partisine inat, vatandaş devletin samimi olduğuna inanmış, şefkatine sığınıyoru2026 Analar, Çanakkale'ye uğurlar gibi; asker ve polis evladını dualar ile gönderiyoru2026 Küffarın açtığı hendeklere, alçaklık dolu bodrumlara kahramanların eli değiyor ve temizliyorlaru2026 Şerbetlerin en güzeli şahadeti cesaretle içmeleri milletimizin yeni dirilişlerine müjde oluyor.

Acaba bu ihanetlerde katkısı olmuş resmi görevliler, nasıl yatağa giriyor ve neler düşünüyordur? Bunca silah, bunca ihanet şehirlere, mahallelere girerken, iş makineleri alçakların elinde oyuncak olurken, mani olmamış ya da engel olmak istememiş görevliler, bu büyük vebali nasılda üstlendiler? Ya da PKK'ya amelelik yapıp, gerçek görevini unutmuş hain belediyeler, aldıkları oya nasıl ihanet ettiler? Bunca şehide sebep olan Ermeni PKK'nın partisi HDP, silah yığınaklarını zamanında görmemiş görevliler, kişiler, kendi eş ve çocuklarına nasıl sarılıyorlardır?

İnsanlığı bozuk, imanı ve vicdani refleks gösteremeyen ve silah yığınağına engel olmamış, göbekten dışarıya bağlı olanlara helal etmiyoruz...Ellerinden daima taze kan damlarken, kendileri katil oldukları halde "Katil devlet, katil Erdoğan" diye höykürenlere helal etmiyoruz... Gerçi umurlarında değil ama hesap kitap Sahibi'nin umurunda olduğu için bu bizi rahatlatıyor. Hiç helal edilir mi menfaatlerini vatan sevgisinin önüne koymuş resmi görevli ve seçilmişlere bu körlük ve hıyanet taraftarlığıu2026

Tekrar soruyorum: Canımı ve evladımı seve seve feda edeceğim vatanımın bir bölgesini sancılı hale getirmiş Ermeni PKK partisi HDP, silahları hangi yolla ve nasıl içeri sokmuş, yığınak yapmış, bodrumları ihanetle doldurmuş? Ve hala bunlar nasıl vekillik yapıp maaş alıyor? Sefahatin dibine vuran ve dışarıdan beslenen HDP, nasılda hala ben "Kürt haklarını savunuyorum" diyebiliyor?

Müslüman, derin uykudan bir an evvel uyanmaz ise, Ortadoğu ve Müslüman halkların başından musibetler eksik olmayacaku2026 Müslüman'a derin uyku intihar olup, derin hesaplara çekecektir... Batı uyuşuk ve parçalanmış Müslümanlar yüzünden hala talanına devam ediyoru2026 Dur demez iseku2026 Vakit, uhuvvet ve uyanış vaktidir.