Dolar (USD)
32.22
Euro (EUR)
34.86
Gram Altın
2518.01
BIST 100
10643.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

13 Ağustos 2017

Kılıçdaroğlu vatandaşlıktan çıkarılsın

Hiç kusura bakılmasın, ülkesini seven biri olarak bu başlığı atmak zorundayım. Eğer ben, Alman Focus dergisindeki kendi ülkesini karalayan sözleri nedeniyle Kılıçdaroğlu'nun vatandaşlıktan çıkarılmasını istemezsem, ana muhalefetin başı gibi vatanıma ihanet etmiş olurum.

Ne demek turistler için Türkiye güvensiz ülkedir. Allah aşkına söyleyin, Almanya'nın ana muhalefet lideri Türkiye'de bir dergiye kendi ülkesi için böyle sözler edebilir mi? Peki etse o kişinin başına neler gelir?

Biliyorum, yazının başlığı iktidar muhalifleri tarafından eleştiri konusu yapılacaktır. Buradan onlara, Kılıçdaroğlu'nun vatandaşlıktan çıkarılması asıl size fayda sağlayacaktır diyorum. Arkadaşlar, bu zaatın şu ana kadar ne ülkesine, ne partisine, nede geçmişte görev yaptığı kurumlara bir faydası dokundu.

Bu gerçeği siz benden daha iyi biliyorsunuz. İşte bakın, şimdide ülkenin ana muhalefet partisinin başında betonla dökülmüş gibi duruyor. O kadar seçim kaybetmesine rağmen, koltuğunu bırakmak aklının ucundan bile geçmiyor.

Partisinin içinden birileri bu duruma azıcık itiraz etse, onlara "bir durun ben Erdoğan'ı yeneceğim" diyor. Dostlar, bu zaatın siyasi hedefleri yanlıştır. Hedefler yanlış olduğu içinde, kendisi bulunduğu yerden bir milim yükselemiyor.

Rahmetli Dedem, eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz derdi. Ana muhalefetin başıda Alman dergisine verdiği mülakatta Erdoğan'ı karalayayım derken ülkesine ihanet ediyor. Sözleri kamuoyundan büyük tepki görüncede, bu zaat her zamanki gibi çark etmek zorunda kalmıştır.

Neymiş efendim, beyefendi onu değilde bunu demişmiş. Değerli dostlar, Almanya'yla yaşanan sorunlar ortadayken, bu adamın böyle beyanat vermesi doğru değildir. Doğru olmadığı içinde bu yanlışın bir bedeli olmalıdır. O bedelde kendisine mutlaka ödetilmelidir.

Ha kılıçdaroğlunun vatandaşlıktan çıkarılmasının Erdoğan ve AK Parti'ye zerre kadar faydası olmaz. Bu adamın vatandaşlıktan çıkarılmasının tek faydası CHP ve vatana olur. denemesi bedava...

 
TDV kurban