Dolar (USD)
32.52
Euro (EUR)
34.80
Gram Altın
2438.69
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

10 Temmuz 2023

​Küresel mafya düzeni

Dünyayı kumarhane gibi yöneten küresel tefeci sistemin kurduğu bu iğrenç ekonomik düzen yıllardır fakirleri daha fakir zenginleri daha zengin etti ve etmeye devam ediyor.

Dünyayı önce finansal armageddon yani küresel ekonomik çöküş, sonra siyasal armageddon ardında da kıtlık başta olmak üzere nükleer savaşların yaşanacağı büyük armageddona doğru sürüklemeye çalışan bir küresel mafya düzeninin kıskacı altındayız.

Amerikan sistemi, küresel/emperyal para(dolar) rejimiyle parayı, yağmanın, sömürünün, işgalin ve ölümün aracı haline dönüştürdüğü bir düzenek inşa etti.

Bugün de “Yeni Dünya Düzeni” projesi doğrultusunda bir silah gibi kullanılıyor. Covid-19 bunun için çıkarıldı. Küresel iklim palavrası bunun için var.

Dünyaya hükmetmek için tek dünya hükümetinin gerekliliğine insanları kurnazca ikna etmek ve böylece her şeyin ve herkesin kontrolünü ele geçirmek için "Britanya İmparatorluğu" tarzında bir sistem öneriyorlar.

Haziran 2020'de, o zamanlar Galler Prensi olan Kral III. Charles, WEF'in Sürdürülebilir Piyasalar Girişimi ile birlikte “Büyük Sıfırlamayı” başlatacağını duyurmuştu.

Yani The Great Reset 2020'de Klaus Schwab ve Gates tarafından değil resmi olarak Kral Charles tarafından başlatıldı.

Cornell Üniversitesi'nde profesör olan Eswar Prasad, bu aralar Çin'in Tianjing kentinde düzenlenen "Yaz Davos’u" olarak da bilinen WEF'in 14. yıllık toplantısı hakkında; "fiziksel para biriminin ortadan kalkmasının eşiğindeyiz" dedi.

Kaldı ki 1971'de kurulan WEF daha 1973'te paydaş kapitalizmi fikrini Davos Manifestosu'nda sunmuştu bile!

Hatta 1973 WEF toplantısının ana finansörü ve patronu, daha önce Bilderberg Grubu'nu kurmuş olan eski bir Nazi subayı olan Hollanda Prensi Bernhard'dı.

Aynı yıl, Club of Rome "Büyümenin Sınırları" raporunu da Davos’a sunmuştu.

Kral Charles ise dijital imparatorluk oluşturmak için eski tarz feodalizmi modern şirket kontrolüyle birleştirerek yeni emperyalist gündemine ulaşma niyetinde.

Yani sıradan insanlar sözde 15 dakikalık şehirlerde tutsak edilip, et yerine böcek yiyerek beslenecekler, sonra metaverse'ye dalıp ve hiç bitmeyen ilaçlarıyla yaşam sürmeye devam edecekler. Aksi takdirde evrensel temel gelirleri (UBI) kesilebilir!

Demem o ki istenen ve planlanan tam olarak budur. Önce ekonomik çöküş sonra tek dünya hükümetine göbekten bağlı, itaatkâr köleler…

Ve bu düzen, kapitalizmden daha tehlikeli ve insanı kökten değişime uğratacak korkunç bir düzendir.

Bugün başta Türkiye’de olmak üzere tüm dünyada bu yıkımın ayak seslerini duymaya başladık. Herkes bir şeyler söylüyor. Kimileri bu krizin nedenini EYT’lilere bağlayacak kadar şuur tutulması ve bilinç kayması yaşıyor.

Bazıları da fırsatçılar, stokçular, dolandırıcılar vs diyerek veryansın ediyor.

Zamlar konusunda evet, hepimiz perişanız ve yoksul kesim gün geçtikçe daha da yoksullaşıyor.

Vergiler arttı, paranın alım gücü azaldı. Hükümete gökten para yağmıyor verdiği her miktarın karşılığını yine milletten toplanan vergilerle finanse edecekti. Ve öyle yapıyor.

Yanlış politikalar uygulandı mı? Elbette. Peki, bu mali disipline huzur hakkı ve 3-4 yerden maaş alan kesimler dahil mi? Hayır!

Covid salgınından beri ekonominin bozulacağını ve önlem alınması gerektiğini söyleyenlerden birisi olarak gelinen durumu zaten şaşırtıcı bulmayanlardanım.

Kısacası EYT’liler de bu sürecin sorumlusu değildir. Öncelikle Tek Dünya Devleti Projesi dedikleri şeyin bir Dijital Dünya Projesi olduğunu anlamamız gerekiyor. Zira ulus devletleri tasfiye edip insanları boyunduruk altına alacakları yeni sosyalist bir sistem öneriyorlar.

Bu bakımdan kendimizi eğiterek artık pasif izleyicilerden aktif direnişe geçebilmeliyiz. Ve bu mafya düzeni ile mücadele etmenin yollarını aramalıyız.