Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2440.77
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

15 Ekim 2019

Kürtlere sesleniyorum, ey halkım korkma!

PKK (PYD/YPG); eğer PKK (PYD) biterse, Kürtler de biter ve Kürtler sahipsiz kalır propagandası yapıyor. Halbuki, Kürtlerin sigortası da geleceği de kendi devletleri olan Türkiye’dir. PKK, kendisini Kürtlerin sigortası olarak görüyor. Ama Kürtler PKK’yı kendilerinin sigortası olarak görmüyor. PKK’nın tamamen marjinalleşeceği bir sürece doğru gidilirken, boşlukta kalacak ve korkacak olan bir kitle var. Biz de diyoruz ki:

Arnavut Akif’in dediği gibi; ‘Korkma sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak.’ Çünkü korkacak hiçbir şey yok. Çünkü devletimiz bizim yanımızda, biz de devletimizin yanındayız.

***

Bu harekât neden yapılıyor?

İleride PKK (2. İsrail) devleti üzerinden, Türk-Kürt Savaşı çıkmasın diye

Sen (Trabzonlu, Konyalı, İzmirli, ...) ve ben (Vanlı, Diyarbakırlı,, ...), biz (Türk+Kürt = Tek millet) olmaktan çıkıp, birbirimizin düşmanı olmayalım diye yapılıyor. Çocuklarımız, torunlarımız birbirine düşman (Türk-Kürt) olmasın diye yapılıyor. Bu, uluslar arası hukukta bir operasyon, bir harekâttır. Fakat bu operasyon, ABD’nin piyonlarına, maşalarına yapıldığı için, dolaylı olarak ABD ve emperyalist sistemle olan bir savaş olduğu için, zaman zaman (ABD ile) savaş kavramını da kullanıyoruz.

***

Kürtler korkmasın!

TÜRKİYE, Kürtlerin devletidir.

TSK, Kürtlerin MİLLİ ordusudur.

Recep Tayyip ERDOĞAN, Kürtlerin de lideridir.

Devlet BAHÇELİ, Kürtlerin de kardeşi ve dostudur.

Süleyman SOYLU, Kürtlerin de güvenliğidir.

Mevlüt ÇAVUŞOĞLU, Kürtlerin de onurudur.

Hulusi AKAR, Kürtlerin de gücüdür.

PKK (PYD/YPG) ise; İsrail’in Gargat Ağacı, ABD’nin askeri ve Haçlı piyonudur.

Bu savaş (harekat/operasyon); Kürtleri PKK’dan, İslam dünyasını İsrail’den, Dünyayı da ABD’den kurtaracak mübarek bir savaştır.

***

Türk-Kürt savaşı yok

Tarihin hiçbir döneminde Türk-Kürt savaşı olmadı, hiçbir zaman da olmayacaktır. Türk-Kürt savaşı çıkartmak isteyenlerin planlarını, en başta Kürtler bozacaktır. Türk-Kürt savaşı çıkartmak isteyenler, Türk-Kürt birliğini daha da güçlendirmenin yolunu açıyorlar aslında. Türk-Kürt birliğinden İslam birliğine gideceğiz. Türk-Kürt birliği de, İslam birliği de, Hilafet (HALİFELİK) birliği de, Suriye üzerinden sağlanacaktır. Türkiye, bütün İslam dünyasının birliğini, Suriye’de kuracağı Küçük Osmanlı ile sağlayacaktır. Suriye’de Osmanlı millet sistemi ve İslam adaleti uygulanacaktır. Osmanlı Milletler topluluğunun da temelleri atılmış olacak. Bu da yeni bir dünya düzeninin (PaxAnadolu) kurulması demektir. Türkiye Suriye’de, dünyanın yörüngesini değiştirecek bir temel atıyor. İsrail İslam dünyasının bağrından çıkartılacak, etkisiz bir ülke olacak. Filistin başta olmak üzere, İslam coğrafyası önemli ölçüde rahatlayacak.

Türkiye, İslam dünyasının dışarıdan yönetilmesine son verecek. Bugüne kadar İslam dünyası hep dışarıdan (ABD) kukla yönetimlerle yönetildi. İşte Türkiye buna da son verecek. Artık Müslüman halklar kendi kendilerini yönetecek. Anadolu (İslam) coğrafyası yerelleşecek ve Türkiye gibi millileşecek. Türkiye liderliğinde, Anadolu (İslam) İmparatorluğu’nun temelleri atılıyor. Büyük Türkiye ve ADİL dünyaya doğru gidiyoruz. Türkiye dünyayı İSLAM ADALETİ ile yönetecek dünyadaki tek ülkedir. Dünyanın ADİL bir lider ülkeye ihtiyacı var. İşte bu ülke beklenen ADİL lider ülke Türkiye’dir. Suriye’de 2. Selahaddin Eyyubi devletinin temelleri atılıyor. Kudüs de esaretten kurtulacak, Mekke-Medine de esaretten kurtulacak.

Yeni bir İsrail’in Kürtlerin sırtından doğuşu engellenecek. PKK (Kürt) devletini şimdiden yeni bir İsrail olarak görüyorlar.

7 Ekim’de Newsweek’te bir Ulusal Güvenlik Konseyi (NSC) yetkilisi: “Doğrusunu söylemek gerekirse, ABD’nin Türkiye, Irak ve Suriye’yi kapsayacak bir Kürt milletini desteklemesi gerekiyordu. Bölgede yeni bir İsrail olacaktı.” Diyor. Gerçek bundan daha açık nasıl ifade edilebilir ki?