Dolar (USD)
32.24
Euro (EUR)
34.79
Gram Altın
2421.83
BIST 100
10055.98
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

08 Ocak 2017

'Laik akıl'

Üst aklın taşeronu oldu hep.

Darbeler, buradan beslendi, sırtını buraya dayadı.

"Laik akıl",Lalikliği din ve düşünce düşmanlığı olarak uyguladı, başbakanıbakanları astı, eğitim- öğretim haklarını gasp etti, inaçları, düşünceleri yok saydı,hayat tarzlarına müdahale etti, ezanı yasakladı.

"Laiklik karşıtı eylemlerin odağı olmaktan" partiler kapattı. Bu ülkede laik -anti laik, kutuplaştırmalarıyla işgal güçlerinin işini kolaylaştırdı.

Terör örgütlerinin katliamlarından kutuplaşma çıkarmaya çalışan bu "Laik aklı" çok iyi tanıyoruz.

Bu zihniyet, gazeteci Uğur Mumcu'nun öldürülmesinden de laik - anti laik çatışması çıkarmak istedi, Maltepe Camii avlusundaki ezan okunurken topluluğa "Kahrolsun şeriat. Türkiye laiktir, laik kalacak" sloganı attırdı. Bu süreçten 28 Şubat Post Modern Darbesini çıkardı.

"Laik akıl", TurgutÖzal'ı cumhurbaşkanı seçtirmemek için meclise gitmedi, aynı yöntemiAbdullah Gül'ün cumhurbaşkanı seçilmesi sürecinde uyguladı, 367 garabetini siyasi tarihimize utanç levhası olarak kazıdı. 10Ağustos 2014'te halkın doğrudan cumhurbaşkanını seçmesini önlemek için aynı dalaverelere başvurdu.

Hayat tarzı üzerinden kutuplşatırma gayreti bundan dolayı bu ülkeye hiç yabancı değil.Hayat tarzlarınahakareti meslek edinenlerin, bugün özgürlükçü edasyıyla arzı endam etmeleri halkın aklıyla, hafızasıyla alay etmektir. Başörtülü, sakallı, Alevi, Sünni, Kürt ayrımını bu akıl yürüttü. Bu "akıl"terörü besleyen akıldır.Yasaklarla terör örgütlerine istismar alanları oluşturdu. Kendinden olmayanı düşman ilan edip yok etmek istedi. İnanç ve düşünce baskı altına alarak radikalleşmeyi besledi. FETÖ'nün "Altın Nesil" masalıyla Katil Nesil yetiştirmesine bu akıl sebep oldu. Mütedeyyin halkı, FETÖ'nün insafına terk etti.

Laik akıl, zalim ve mütekebbir.

Üst aklın tetikçisi bu güruh, 15Temmuzda çok büyük bir darbe aldı. Millet, bu laik akıllılara karşı direndi, kazandı. 15 Temmuz'da halkın üzerine ateş açan alçakların televizyonda yayınladıkları bildiriyi Yurtta Sulh Konseyi adıyla yaptı. "Laikliği koruma" adına kendi vatandaşını bombaladı, kuşunladı.

Laikakıl, bireyin ve toplumun aklını kaybetmesi için tüm hinlikleri yapıyor. Onun demokratik, ahlaku00ee hiçbir kararın altında imzası yok. TCK 163,141ve 142. maddelerinin kaldırılmasına karşı oldu.

Bu akıl, "Şeflik aklı"dır. Bunun yönetiminde seçim sandıkları olmadı; masa başında milletvekilleri listelendi, temsil edeceği şehrin haritada yerini bile bilmeyenler gidip Mecliste o koltukları işga ettiler. En büyük (!) demokrasi örneğini de 1946'da açık oy gizli sayım sistemiyle sergiledi. 14 Mayıs 1950'de bu yöntemi uygulayamadılar ve iktidar koltuğunu kaybettiler. Laik akıl bunun intikamını 27 Mayıs 1960'ta darbeyle aldı. Laik akıl, böylesine dumura ugramış bir akıl. Türk milleti hakimiyet hakkını Milli Birlik komitesi, milli birlik komitesi, yurtta sulh komitesi eliyle kullanır. diyen jakoben bir akıl...

Laik akıl,15 Temmuz'da tarihin cöplüğüne def edildi. Bunu allayıp pulllayarak tedavüle yeltenenleri, terör örgütlerinin cinayetlerinden malzeme devşirmeye çalışanları, millet ibretle ve dehşet içinde takip ediyor.

Laik aklın, FETÖ'yü magdur maskesi altında saklamaya çalışması da Pensilvanya üflemesi. Bu akıl, kaosa çalıştı, merhametsiz ve vurdumduymaz. Onun en büyük müttefiki altı yüz bin vatandaşını katlaeden Suriye Kasabı Beşar Esed.

Türkiye, 15 Temmuz'la öz medeniyet ayarlarına döndü. Fırat KalkanıHarekatının 24 Ağustos'ta başlatılmış olması da millu00ee iradenin sonucudur.

Cumhurbaşkanlığı sistemi kabul edilirse, 15 Temmuz Zaferi daha ileriye taşınmış olacak, 7 Haziran 2015 sonrası krizler engellenecektir.

Cumhurbaşkanılığı, sadece bütçe ile ilgili değil, diğer konularda da TBMM'ye kanun tasarası teklif edebilmeli.

Terör , Laik akıldan besleniyor...