Dolar (USD)
32.47
Euro (EUR)
34.73
Gram Altın
2440.77
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

26 Eylül 2023

​LGBT marka ihlalidir!

Yıldızlar, ağaçlar, bulutlar taş, toprak, canlı varlıklar vs. bir markadır; insan de bir markadır… Kadın ayrı bir marka; erkekte ayrı bir markadır. Ve bu markanın korunması, tescili yaratıcı Yüce Allah’a aittir… İnsan kendisine emanet verilen erkek veya kadınlık markasını; benim özgürlüğümdür, vücut benim zevk benim diyerek, markayı ihlal edemez çünkü kendisi o vücudu satın almamıştır; emanet verilmiştir; emanete ve markaya ihanet de suçtur!

LGBT markayla uğraşıyor, kullanım hakkını ihlal ediyor ve böylelikle Allah’ın kanunlarını çiğnemiş oluyor… LGBT teşviki, unutmamalı ki; temiz aile yapısını tahrip etmek isteyenlerin gökkuşaklı tuzağıdır!

Cinsel sapkınlıkla, markanın tescilini ihlal edebilirler, kısaca: LGBT olabilirler ama bağırsaklardaki hücreleri ve uzuvları kendileri yaptıysalar ve kendileri marka sahibi iseler markada istedikleri değişikliğe, istedikleri ahlaksızlığa ve kullanım hakkına sahip olabilirler… LGBT olabilirler; rızıklarını kendileri yoktan var ediyor, güneşin, ayın mesaisini onlar tanzim ediyor ve yine güneşin levazımatını, yakıtını onlar karşılıyor iseler… LGBT olabilirler; eğer ölümü öldürmüş, hastalık yapan mikrobun kulağını bükmüş ve sözlerini geçirmiş iseler… LGBT olabilirler; mide harmanındaki mahsulâtı uzuvlara ve ihtiyaca göre gönderip, kanın deveranına ve kalbin çalışmasına müdahale edebiliyorlarsa, en basit bir saçın bile döküldüğü yerden yeniden çıkmasını sağlıyor iseler… Hatta bu hakikatleri deriye yapılan dövme için de düşünebiliriz…

Şimdi bu yazdıklarım için: Bunların LGBT ile ne alakası var diyen aklına gökkuşağının gölgesi düşmüş olanlar çıkabilir. Eğer buradaki hakikatleri vicdanen düşünür iseler: Evet, erkeklik – kadınlık bir markadır ve talimatı vermekte Allah’ın hakkıdır… Hâşâ; sapık bir ilişki, temiz ve faydalı olsa; sırf zulüm olsun diye Allah yasak koymaz ki! En basit bir markanın bile hukuku muhafaza ediliyor, kâinatı çok geride bırakacak olan değerdeki insan markası mı korunmasın ve muhafaza edilmesin? Bütün mevcudatı bir marka değerinde yaratan Allah, en kaliteli ve emanet olarak verdiği insanlık markasını muhafaza etmeyecek mi? Kadın, kadınlığıyla; erkek, erkekliğiyle talimat dışına çıkmamakla markasını korumuş olur ve o sağlam markadan da sağlam nesiller meydana gelir… En azından: Anne ve babaları markanın değerini korumamış olsaydı; kendileri dünya ile müşerref olamayacaktılar… Eğer Allah’ın koyduğu kanunları tanımıyor iseler, o ki medeni ve çağdaş takılıyorlar, bari kaçak mal kullanılamayacağı, emanet malda istedikleri tasarrufu yapamayacaklarını bilseler de medeni olduklarına kanaat etsek…

Son söz: Pirenin midesini, güneş sistemini tanzim eden; insanın cinsel hayatını da tanzim edecektir, yarattığı markaya neyin zarar, neyin faydalı olacağını bilecektir… Aldığı kıyafette ki veya çantada ki markayı bile muhafaza eden, hatta göze sokarcasına gösterenler, erkeklik ve kadınlık markasına sahip çıkmıyor iseler; hayatın ve yaradılış gayesinin mide ve şehvetten ibaret olduğunu görmekle hainlik yapmış olurlar... Çok kusurumuz var, bari erkeklik ve kadınlık markasına ve sağlam nesillere sahip çıkalım!