Dolar (USD)
32.18
Euro (EUR)
35.00
Gram Altın
2499.16
BIST 100
10643.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

07 Aralık 2015

Öze Dönüş Hareketi

Ortadoğu'da çığlıklar yükseldikçe Türkmen, Kürt ve Arap ittifakına dikkat çekmiş, Çözüm Sürecinin hayati öneme sahip olduğunu vurgulamıştım. Ancak bu birlikteliğin küresel anlamını anlayan şebekeler, maşaları aracılığıyla süreci sabote etti ve sağlanamayan bölge ittifakını fırsat bilen Rusya ve İran yeni bir işgale imza attı.

Yine yüreklerimiz yandı. Bölgeden gelen her kötü haberlerle de sarsılmaya devam ediyoruz.

Aşacağız inşallah.

Ankara, Musul, Erbil, Kerkük, Halep, Kobani ve Bayırbucak ittifakını sağlayıp, yeni bir sürece "Merhaba" diyeceğiz.

Evet sancılı olacak, ancak sonuç tüm insanlık için iyi olacak. Kaybeden önce DAİŞ, DAİŞ bahanesiyle zulüm yapanlar, ardından DAİŞ üzerinden İslamofobiyi körükleyen Batı olacak. Farklı dinleri, kültürleri, medeniyetleri yok eden, yok edemediklerini ötekileştiren, şeytanlaştıranların, demokrasi vaadiyle milyonları öldüren sömürgeci ve post sömürgeci devletler kaybedecek. Terör örgütü DAİŞ'i tasarlayan ve finanse eden devletlerden nihai çözüm beklemenin tarihsel bir yanılgı olduğu da anlaşılacak. Küresel şer cephesinin kurguladığı sistem çökecek, işgal üzerine kurgulanan koalisyonlar dağılacak bölgenin asli unsuru olan Türkmenler, Kürtler ve Araplar ittifakı başlatacakları öze dönüş hareketini başarıyla sonuçlandıracak. Sorunlarımız üzerinden sınırımızda derin operasyon girişiminde bulunan küresel güçlerin emelleri boşa çıkartılacak.

Hazır mısınız?

İlk adım geliyoru2026

Milli Birlik ve Kardeşlik Süreci..

Bir medeniyet projesi.

Daha adil daha müreffeh barış ve huzur temeli yeni bir dünya idealinin büyük Türkiye adımıu2026

Sınırları aşacak, kardeşleri buluşturacak, düşmanlıkları sonlandıracak, taşeron yapıların ellerindeki materyalleri alacak, Dünya'ya önce Türkiye'den sonra Ortadoğu'dan barış modeli sunacak, kardeşliğin sınır tanımadığını gösterecek.

Tabi ki direniş olacak.

Zor ama imkansız değil.

Sıkıntılı ama aşılmaz değil.

Yollar mayın dolu ama risk almaya değer.

Yeni adım; bölgenin tüm unsurlarını kucaklayacak, mezhep, meşrep, etnik kimlik siyasetiyle ayrıştırılan yürekler birleştirilecek. Kardeşler arasına set çeken uygulamalara son verilecek, sağlanan uzlaşma Yeni Türkiye'nin Yeni Anayasa yapım süresini başlatacak. Milletin egemen, hukukun üstün olduğu hedefe varış için yeni bir mücadele dönemi başlayacak, hendekler aşılacak.

Yol haritası belliu2026

Eşit Yurttaşlık ile başlanacak.

Dayatılan ideolojiler aşılacak.

Kırılan yürekler onarılacak.

Yaralar sarılacak, yaraları derinleştirmeye çalışanlara karşı ciddi bir mücadele süreci başlatılacak. Bedel ödeyenler sorumluluk alacak, bin yıllık birlikte yaşama iradesini ve kardeşliği daha da güçlendirme, demokratik hak ve özgürlükler temelinde terör sorunu, inanç özgürlüğü, eşitlik gibi kronik sorunları çözmek için milletle beraber yol alacak. Sivil siyaset ile sivil irade bir olup, eski Türkiye arayışı içerisinde olanlara fırsat tanımayacak. Bu onurlu irade; Ortadoğu üzerinde oynanan oyunları Türkmen, Arap ve Kürt ittifakını sağlayarak yerle bir edecek. Duruşu her zaman zalimin karşısında mazlumun yanında yer almak olanlar yeni bir medeniyet dersi verecek, diz çökmesini bekleyenlere inat "BURADAYIZ" diyecek.