Dolar (USD)
32.18
Euro (EUR)
35.00
Gram Altın
2499.16
BIST 100
10643.58
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE


Paralı Köpekler!

FENERBAHÇE kulübünün futbolcularını şampiyonluklarından dolayı kutluyorum. Bakın özellikle "Futbolcularını" kelimesini seçtim. Aziz Yıldırım'ı ve ekibin kutlamıyorum.

Çünkü, hangi takım olursa olsun, "Avrupa'ya gidemeyeceksek eğer şampiyon olmanın ne anlamın var" deyip ipe un serer, sezonu normal bir biçimde tamamlardı. Ancak Fenerbahçeli futbolcular, hakikaten bir onur mücadelesi verdiler ve şampiyon oldular. Ama bu şampiyonluk ve kazanabilecekleri diğer şampiyonluklar ve kupanın, Aziz Yıldırım ve bir kaç yöneticinin, 2010-11 sezonunda ŞİKE yaptıkları damgasını alınlarından silemez... Bunu bir kere bir kenara koymak lazım...

Şekeri birden yükseldi

Gelelim şampiyonluk kutlamasına... Rezil oldu güzelim kutlama... Aziz Yıldırım kürsüde konuşma yaptığı sırada, kale arkasındaki taraftar grubundan (GençFB) yükselen Alex tezahüratları Başkanın şekerini yükseltti. Aziz Yıldırım, "Terbiyesizlik etmeyin, terbiyesizlik etmeyin! Burada Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kutluyoruz! Bir şahıs üzerinden değil, bu kadar insanın emeğini kutluyoruz. Sizi bir daha bu stada sokmam! Terbiyesizler! Ahlaksızlar! Paralı köpekler! Bu kadar ağır hakaret ediyorum! Yeter artık! Alex'i ben aldım, bu kulübe faydası olacak diye. Sizler yuhaladınız, ben yine tuttum bu kulübe faydası olacak diye. Ama Fenerbahçe'ye faydası olmayacağını düşündüğüm için gönderdim. Bu çocukların emeğine haksızlık etmeyin. Terbiyesizlik etmeyin. Ayıp denen birşey var! Bu akşam burada Fenerbahçe, 3 Temmuz'dan beri yaşadıklarının hesaplaşmasını yapıyor.Sizin gibi, Karabük maçından sonra geçen sene, 'şike şike' diye bağırmıyor. Sizler Fenerbahçeli değilsiniz! Bir daha bu tribünlere giremeyeceksiniz. Herkesin önünde söz veriyorum! Ahlaksızlar!" dedi.

İçlerine nasıl sinecek?

Bir kulüp başkanının, eski bir futbolcu lehine bağırdılar diye taraftarlarına "Paralı köpekler" diye hakaret etmesi dünya spor tarihinde bir ilk olsa gerek. Bu sözlerden sonra Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'de başkanlık yapması bana göre, taraftara hakarettir... Bakalım seslendiği "Paralı köpekler" Aziz Yıldırım'a karşı nasıl tepki koyacak?

Oysa, hakaret ettiği o kale arkasındaki "Paralı köpekler" dediği Genç FB grubunu, bizzat Aziz Yıldırım'ın kendisi kurmuş. Bu bilgiyi veren F.Bahçe yazarı Gürcan Bilgiç... Sefa'nın liderliğini yaptığı GençFB'liler "Paralı köpekler" lafını içlerine sindirebilecek mi?

Kutlama gecesinin muhteşemliği konuşulacak yerde, Başkanın hakareti konuşuldu, manşetlere çekildi. Antucom'da bir yorum şöyle diyordu: "Kupayı konuşan yok, Aziz Yıldırım Sağolsun" Olay budur... Kupa töreninin konuşulacağı saatlerde "Paralı köpekler" konuşuldu.

Tebrikler Fenerbahçe! Kendi kupa töreninize bundan daha güzel gölge düşüremezdiniz!