Dolar (USD)
32.54
Euro (EUR)
34.84
Gram Altın
2444.16
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

25 Nisan 2017

Şahidiz\u2026

Üzerimize kara bulutlar misali çöken sözde demokrasi havarilerinin, tek dişi kalmış canavarların Cemaziyel evvellerini biliyoruz, ihanetlerini hatırlıyoruz ve zulümlerine şahidiz. Ruz-i mahşerde zerrenin hesabının verileceği günde her şey ortaya dökülecektir elbet ama biz dünyada iken tarihi vesikalar ve yaşadığımız günler itibari ile birçok şeye şahidiz. Şahidiz insanlığın kanını emen vampirlerin cinayetlerine. Şahidiz emperyalist zihniyetin mazlum coğrafyalardaki sömürü anlayışına. Şahidiz menfaat uğruna yeri gelince birbirlerini katletmelerine. Şahidiz Müslüman kanı dökmekten nasıl haz aldıklarına ve şahidiz müreffeh bir hayat yaşamak için milyonlarca insanı nasıl köleleştirdiklerine.

90 bin Mehmetçiği ufkunun darlığı nedeniyle ve şahsi kaprisleri uğruna cephede değil de kışın soğuğunda ve buzunda hiç yere şehit ettiğinize şahidiz.

Türk milletini inancından uzaklaştırmak için her türlü baskıyı uygulayıp Kuran'dan koparmaya çalıştığınıza şahidiz.

Yıllarca ibadethaneleri ahırlara çevirip içlerinde her türlü melaneti işlediğinize ve devlet eliyle camileri sattığınıza şahidiz.

Vatandaşı aptal yerine koyup, açık oy gizli tasnif safsatasıyla arzu ettiğiniz düzeni kurmaya çalıştığınız günlere şahidiz.

Demokratik seçimle seçilmiş başbakanımızı kendi ellerinizle asıp bunun adına devrim dediğiniz günlere şahidiz.

Genç nesillerimizi sağ sol kavgasıyla birbirine düşürüp kırdırdığınız, üniversiteleri cephanelik, öğrencileri militan yetiştirdiğiniz, üniversite kapılarında ikna odaları kurup çocuklarımızı dinlerinden koparmaya çalıştığınız zamanlara şahidiz.

Her türlü yeniliği hazmedemeyip ülkeyi 1940 lı kafalarla yönetmeye çalıştığınıza şahidiz.

Kendi hastanesinde seçilmiş başbakanını türlü oyunlarla ölüme mahku00fbm edişinize şahidiz.

Köhnemiş fikirlerine ve kendi sultalarına uymayan siyasi partileri yine kendilerinin uydurduğu gazete manşetlerinizle kapattığınız, halka rağmen siyasi geleceklerini kurtarmak adına demokratik yollarla seçilmiş hükümetleri alaşağı etmek için asker postallarına sarıldığınız, devletin elinize verdiği silahı hükümete çevirip çağdışı uygulamalara zorladığınız günlere şahidiz.

Baskıcı ve despot yapıyı devam ettirebilmek için vatandaşı bidon kafalı ve göbeğini kaşıyan adam yerine koyduğunuz, 1 Mayısları bahane ederek Taksim meydanında milleti galeyana getirip üzerine kurşun yağdırdığınız, bayramları fırsat bilip meydanları savaş alanına çevirdiğiniz, terörü tırmandırmak için güvenlik güçlerinin karşısına kadınları ve çocukları çıkardığınız günlere şahidiz.

Siyaseten kazanamayacağınızı anladığınızda her türlü çirkefliğin içine girip bunu da makul bir siyaset göstermeye çalıştığınıza şahidiz.

Şahsi melanetlerinize kılıf uydurmak için yalan dolanla iktidara saldırdığınız, seçim meydanlarında her türlü sözü verip, meclise girdiğinizde hepsinden çark ettiğiniz, ceplerinizi doldurmak için ülkeyi batırmaktan çekinmeyip bankalarla hortumladığınız günlere şahidiz.

Halkın teveccühüyle belirli sanatsal makama gelip ardından köhnemiş siyasi düşünceniz iktidar olmadı diye halkı aptal yerine koyduğunuz, bindirme kıtalarla sözde cumhuriyeti koruyoruz safsatasıyla halkı meydanlarda toplayıp askere darbe için çağrıda bulunduğunuz günlere şahidiz.

Demokrasiden, özgürlükten ve insanlıktan nasibini almamış, despot yapının devamı için asker kapılarında el pençe durarak talimatla elindeki medya imkanlarını hükümete şantaj için kullandığınız, masum işçilerin maaşlarından yapılan kesintilerle kendinize Karunlar misali hayat kurduğunuz ve zalim sultalarınızın devamını korumak için çete oluşturmaktan geri durmadığınız günlere şahidiz.

Dine, inanca ve düşüncelere gem vurup, özgürlükler için yapılan her türlü anayasal değişiklikleri iptal etmek için anayasa mahkemelerinin kapılarında nöbet tuttuğunuz, her seferinde halktan siyasi tokat yiyip yine de kızarmayan yüzünüzle vatandaştan yalan ve dolanlarla oy istediğiniz günlere şahidiz.

Hastanelerde muayene kuyruklarında vefat eden büyüklerimize, doksan kişilik sınıflarda okuyan öğrencilerimize, maaş kuyruklarında çile çeken emeklilerimize, akmayan musluklara, tütmeyen bacalara şahidiz.

Eline verilen silahı kendi vatandaşına çevirip yüzlerce vatandaşımızı şehit ettiğiniz, eşlerimizi kocasız, bebeklerimizi babasız, annelerimizi gözü yaşlı koyduğunuz günlere şahidiz.

Şahidiz insanlıktan nasip almamış hallerinize

Şahidiz ikiyüzlülüğünüze.

Şahidiz bu milleti arkadan hançerleyişinize.

Şimdi de yaptığımız seçimleri yok saymaya, meşruiyet tartılması başlatmaya ve seçtiğimiz kişileri itibarsızlaştırmaya çalışıyorsunuz

Yemezleru2026