Dolar (USD)
32.53
Euro (EUR)
34.86
Gram Altın
2442.95
BIST 100
9915.62
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

19 Temmuz 2016

Şehid Halil Kantarcı

"Milli iradenin muhteşem sembolü: EZAN-I MUHAMMEDu00ce."

Diye yazmıştı son Twit mesajında Halil Kantarcı.

İşgalci alçakların vatanı ele geçirmek için saldırdığını duyduğu anda, hiç tereddüt edip çekinmeden sokağa çıkmış ve göğsünü tanklara siper edip etti Halil'im.

Anadolu insanının ruhuna, İslama ve vatana karşı savaş açan FETÖ ve müttefik grubunun, emperyalist devletlerden destek alarak yapmaya çalıştığı işgal girişimi, Şehidlerin kanlarıyla durduruldu. Şehitlerimizle beraber, yıllardır yapılan ihanetin de hesabı en şedid şekilde sorulmak zorunda.

Üstad Necip Fazıl'ın Rahmetli Menderes'e iktidardara geldiğinde "sen darbecileri asıp hesap sormazsan onlar seni asar" sözü kulağımıza küpe olmalı. Çünkü büyük bir hesaplaşmayla içimizdeki hain yapılar temizlenmeden bize dirlik yok.

Müslüman geleneğidir, bir bölge işgal tehlikesiyle karşı karşıya kalırsa ezan ve sela okunur camilerden. İşgalcilere karşı, vatanı savunacağımızı göstermek için başladı ezanlar. Halil Kantarcı gönüldaşımın yazdığı gibi, "Milli iradenin muhteşem sembolü okunan ezanlar oldu."

İşgalciler !u2026 Kendi milletine karşı silah kullanan, meclisini bombalayan, komutanlarını rehin alan, ülkenin Resi Cumhurunu katletmek için saldıran, kadın çoluk çocuk demeden herkese havadan ve karadan ateş açıp katleden, yani ancak ülkeyi işgal etmek isteyen düşman kuvvetlerinin yapacağı şeyleri yapanlara ne denir? İşgalci !

Hamdolsun bu millet, inancına ve iradesine vurulmak istenen darbeye geçit vermedi. Öyle fedakarlık anlarına şahit olduk ki bu süreçteu2026 Gözünü kırpmadan kurşun sıkılan barikatları yürüyen anaları bacıları aslan gibi delikanlılarıyla, yeni bir kurtuluş savaşı destanı yazıyor bu millet.

Ama yüzleri gibi ruhları da kara olan hain zihniyetin işgal girişimi henüz bitmedi. Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğanın şahsında bütün ülkeyi kana bulama faaliyetlerine, karanlık kuytularda saklanarak devam ediyorlar. Bu yüzden de teyakkuz halini bırakmadan sokaklara hakim olmamız gerek.

Sokaklara hakim olan devlete hakim olur. Bizim gevşeyip rehavete kapılarak çekilmemiz için kolluyorlar. Cumhurbaşkanımızdan ' tamam bitti' talimatı gelmeden bırakmayacağız meydanları bu gavur uşaklarına.

Halil ile dostluğumuz ahretlikti. İsmiyle müsemma bir dost.

Onbeşindeydi 28 Şubat darbecileriyle mücadeleye başladığında. Onaltısında idamla yargılandı ve zindana atıldı. 28 Şubat darbecileri daha çocuk denilecek yaşta zulmetmeye başladı bu güzel insana. O da o yaştan itibaren hep direndi, dik durdu Allah ve vatan düşmanlarına karşı.

Sekiz yıl sürdü zindan zulmü. Cezaevinden çıktıktan sonra da, her ahdine sadık insan gibi inancı ve vatanı için mücadeleye devam etti.

Vefakar , dost, samimi ve güzel adamdı Halil'im. Yiğit adamdı.

İslamı hakim kılmak için attı kalbi hep.

Allah ve vatan düşmanı alçaklar tanklarıyla ülkeyi işgal etmeye başlayınca, çıktı meydana, Şehid oldu.

İnandı, inandığı gibi yaşadı ve inancı uğruna Şehid oldu.

Rabbim sabır versin mahzunlarına.

Rabbim bütün şehitlerimizin Şehadetini kabul etsin.

Her karışı Şehidlerin kanıyla sulanmış bu vatanı işgalci hainlere bedeli ne olursa olsun teslim etmeyeceğiz.