Dolar (USD)
32.22
Euro (EUR)
34.65
Gram Altın
2395.36
BIST 100
10232.04
02:17 İMSAK'A
KALAN SÜRE

28 Nisan 2016

ŞEYTANA 'LAİK' OLMAK

CHP zihniyeti, bil umum ulusalcılar ve malum basın, enteller, her mevzuda ama her mevzuda istedikleri gibi konuşacaklar, hüküm verecekler yalnızca inancını yaşayanlar gerçek aydınlar hiçbir şey konuşmayacak, fikir beyan etmeyecekler... Bu ne çağdaşlıktır ve bu ne laikliktir?

Her gerçek Müslüman, şuuru imanla aydınlanmış kişi ve şanlı geçmişimiz hiçbir zaman kimsenin inancı ile hayat tarzı ile uğraşmamış, sadece kendi inancının gereğini yerine getirirken, örnek olmaya çalışmışu2026 Ne geçmişimiz ne de günümüz inananları başkalarının hayat tarzına müdahale etme gibi karanlık bir ruh haline ve arızalı vicdan sergilemeye girişmemiştir... İstisnalar zaten aynı yobazlığın ürünleridiru2026

Herkesin, her konuda, ister çürük, ister sağlam laf yaptığı günümüzde TBMM Başkanı İsmail Kahraman, "Laiklik bir kere yeni anayasada olmamalıdır" diyor. Tepki gösteren karanlık kafalar, bir defa bal gibi biliyorlar ki; ne Kahraman, nede Müslümanlar kimsenin inancına tahammülsüzlük sergilemez, baskıda bulunmazlar... Fakat bu karanlık yapı, aklı zehir içmişler, vuracak, çatacak yer arıyorlaru2026 Kahraman, sözlerini daha da net bir şekilde söylese, saatlerce açıklasa bile yine uyuz olacak bir nokta bulurlar... Aslında dertleri laiklik falan değil; dindarların son zamanlarda her alanda ki başarısı ve kendilerinin yerinde sayması, Müslümanların derlenip toparlanması bu içimizdeki aklı zehirli olanları yeterince rahatsız edip, uykularının kaçmasına sebep oluyoru2026

Laikliğin tek derdi var; Allah'ı razı etmeyeceksin, şeytanın kucağından ise hiç inmeyeceksin...

Sözde din ve devlet işleri ayrı olacakmış, ama hep burnunu dine soktu; kıyafete karıştı, namaza, karıştı, yemeye, içmeye karıştı. Dinin hiç yakasını bırakmadı ki. Tam tersi İslam'ı hiçbir yerde söz sahibi etmek istemedi.

Laiklik, bir kara kedi gibi, Allah ile kulun arasına sokulmaktan başka neye yaradı? Beylerin azıcık hürriyetine, seçimine dokun derhal bu kılıcı çekeru2026 İncilin orijinaline Fransız kalan, hiçbir insani yönü kalmayan Fransa'dan laikliğin alınması çok düşündürücüu2026 Fransızların Cezayir katliamı, sözümüze delil olarak yeter.

Cahiliye dönemlerin de, müşrikler, atalarının putçuluğunda ısrar ederken, Müslümanların ne şekilde inanmaları gerektiğine karar verme cüreti göstermeye çalışırlardı; benim yaşantıma, ahlaksızlığıma karışma ama sen istediğim gibi yaşayacaksın, inanacaksın ahvali Avrupa gördü laiklik olarak karşımıza çıktı. Keşke Efendimiz (sav)'in ve Osmanlının uygulamasını bütün dünya örnek alsaydı... Dünya bu gerçek inanç özgürlüğünü, haklara saygıyı bizden ders alsalardıu2026 Ama alacaklar inşallah.